Завърши участието на военнослужещи от Сухопътните войски в многонационалното учение „Combined resolve 24-02“ в базата на САЩ в Германия - Хохенфелс

Pan.bg 09 юни 2024 | 13:02 views (503) commentaries(0)
img Pan.bg

На 7 юни т.г. с официална церемония беше закрито многонационалното учение „Combined resolve 24-02“ в базата на САЩ в Германия – Хохенфелс, в което участваха щабен офицер, механизирана рота и група оценители от 4-ти механизиран батальон, от състава на 5-то бригадно командване – Плевен. На церемонията полковник Рикардо Търнър командир на 4-та бойна тактическа група от 101-ва въздушно-десантна дивизия от армията на САЩ и подполковник Рийд Маркъм командир на 2-ри десантен батальон от бойната група се срещнаха с участвалия личен състав от България.

Полковник Търнър благодари на целия личен състав за отдадеността, професионализма и неуморния труд, който са положили и оцени действията им като отлични. Полковник Търнър награди военнослужещи с предметна награда „монета“ на 4-та бойна тактическа група.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Подполковник Маркъм изказа своята изключителна благодарност и гордост от съвместната работа през време на учението, което се проведе в тежки метеорологични условия, в изключително динамична тактическа обстановка, при която придадения офицер в щаба на батальона и механизираната рота от 4-ти механизиран батальон изпълниха всички поставени задачи.

От името на командира на 5-то бригадно командване, в знак на признателност за съвместната работа, капитан Георги Вълканов, връчи плакет на командването на полковник Търнър, подполковник Маркъм и на заместник-командирът на 2-ри десантен батальон майор Джошуа Келбах.

landforce.armf.bgНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Завърши участието на военнослужещи от Сухопътните войски в многонационалното учение „Combined resolve 24-02“ в базата на САЩ в Германия - Хохенфелс

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка