Представители от ВВМУ участваха в международна конференция в Румъния

Pan.bg 09 юни 2024 | 13:22 views (473) commentaries(0)
img Яница Минкова

Мичман Тодор Костадинов и старшина I степен Хрисим Кръстев взеха участие в международна конференция на тема „Подобряване взаимоотношенията между старшинския и офицерски състав“ в гр. Сибиу, Румъния, в периода 27- 31.05.24 г.

В международната конференция участваха представители на над 10 военно-образователни институции на Сухопътни войски, Военноморските и Военновъздушните сили, сред които Румъния, Дания, Германия, Франция, Италия, Испания, Швеция, Полша и др.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Домакин на конференцията бе командира на Многонационалния корпус на НАТО – Югоизток – генерал-майор Кристиян Даниел Дан. Целта на форума е била изграждането на стабилни взаимоотношения между старшинския и офицерския състав и продължение на подготовката на обучени военнослужещи в рамките на оперативната съвместимост на НАТО.

Интегрирането на старшините и офицерите в работната среда е от първостепенно значение за постигане на висока бойна готовност. Разработването на програми за обучение на старшини ги подготвя за по-добро изпълнение на поставените задачи.

В рамките на конференцията участниците посетиха Сухопътната академия на Румънските въоръжени сили, разгледаха учебно-материалната база и проведоха работни срещи с колеги.

На официална церемония по случай закриване на конференцията бяха връчени сертификати на всички участници.

/www.naval-acad.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Представители от ВВМУ участваха в международна конференция в Румъния

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка