Президентът на К-Line посети ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Pan.bg 11 дек 2023 | 08:21 views (1260) commentaries(0)
img Яница Минкова

Президентът и главен изпълнителен директор на К-Line Group – господин Ейджи Кадоно посети ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, заедно със своя екип.

Гостите от Япония бяха придружени от к.д.п. Андриан Евтимов – управител на фирма „Старгейт маритайм“, която е дъщерна фирма на компанията за менажиране на кораби Taiyo Nippon Kisen Co Ltd. (TNKC) и част от K-line.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Те бяха посрещнати от началника на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, с когото бяха обсъдени бъдещи проекти за сътрудничество. Сътрудничеството между ВВМУ и К-Line Group датира повече от 15 години.

Студенти от у1илището провеждат учебна практика на кораби на фирмата. Десетки випускници на ВВМУ работят като офицери на кораби или офиси на фирмата.

Представителите от К-Line Group имаха възможност да разгледат учебно-материалната база – Симулатора за машинни операции (Engine room) и бункероване на втечнен природен газ (LNG), Центъра за управление и мониторинг на бреговата зона, Центъра за кибероперации и Центъра за компетентност КВАЗАР (Квантова комуникация, интелигентни системи за сигурност и управление на риска).

/www.naval-acad.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Президентът на К-Line посети ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

ПРЕДИШНА СНИМКА 2/5 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка