Мощни корабни компании плануват партньорства с Морско училище (снимки)

Pan.bg 21 яну 2023 | 21:33 views (2549) commentaries(0)
img Росица Колева

Основателят и директор на индийската компания Synergy Marine Group – капитан Раджеш Уни, директорът на шипинговата фирма Dao Shiping Ltd., локализирана в Лондон – Дани Унгар, и ръководството на местния ѝ клон – Unity Ship Management Ltd., гостуваха на началника на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров.

Целта на посещението бе да се установят контакти за бъдещо сътрудничество между флотската Алма матер и корабните компании.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

На срещата бяха обсъдени възможностите за актуализиране на морските специалности в перспективата на развитието на корабоплаването в периода до 2050 г.

След разговорите мениджърите на мащабните морски фирми разгледаха базата на Морско училище и възможностите, които предоставя за обучение.

Индийската Synergy Marine Group притежава над 500 кораба. Dao Shiping е дъщерна компания на Ray Car Carriers Ltd – един от водещите корабособственици в сектора на автомобилопревозването.

Партньорствата с фамилия Унгар са традицииони за Морско училище. През 2013 г. на Ейбрахъм Унгар – основател и собственик на корабоплавателната компания Ray Shipping LTD, е присвоено почетното звание „Доктор хонорис кауза“ на ВВМУ.

Той има огромни заслуги в подпомагането на реализацията на обучаемите и развитието на учебно-материалната база на Морско училище.

С негова подкрепа са изградени кабинети, зали и тренажори, които обезпечават учебния процес на морските кадри.

/www.naval-acad.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Мощни корабни компании плануват партньорства с Морско училище (снимки)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/7 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка