Морско училище произведе 26 нови лейтенанти

Pan.bg 18 авг 2022 | 22:54 views (1085) commentaries(0)
img Росица Колева

Тържествен акт по присвояването на първо офицерско звание на курсантите от Випуск 2022 – „Полковник Борис Дрангов“, и военнослужещите, придобили квалификация по „Военно дело“ от Випуск 2022 на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, се проведе на 14 август.

Новите лейтенанти бяха произведени пред своите близки и семейства и в присъствието на много официални гости на Морска гара – Варна. Първенецът на випуска – Павел Костадинов, получи своите пагони и диплома от министъра на отбраната – Димитър Стоянов. Началникът на отбраната – адмирал Емил Ефтимов, връчи пагоните на отличниците. Останалите випускници получиха своите пагони и дипломи от командира на ВМС – контраадмирал Кирил Михайлов, и началника на Морско училище – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Випуск 2022 на флотската Алма матер завършват 20 курсанти от специализациите „Военноморски комуникационни и радиотехнически системи“, „Корабоводене за ВМС“, „Корабни машини и механизми“. Шестима са военнослужещите, придобили квалификация по „Военно дело“, на които също бе присвоено званието лейтенант.

/www.naval-acad.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Морско училище произведе 26 нови лейтенанти

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/7 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка