Випуск 2022 на Морско училище: 388 студенти се дипломираха, четвърт от тях с отличен успех

Pan.bg 17 авг 2022 | 07:47 views (3309) commentaries(0)
img Росица Колева

388 студенти – бакалаври и магистри в гражданските специалности на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ получиха своите дипломи на промоцията на Випуск 2022 на 13 август 2022 г.

Тържествената церемония се състоя в Морско училище, в присъствието на роднини и приятели на абсолвентите и много официални гости, сред които: кметът на Варна – Иван Портних, областният управител – Марио Смърков, Варненският и Великопреславски митрополит Йоан, кметове на общини, ръководители и представители на морски фирми и организации, представители на университети и др.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Дипломи в образователно-квалификационна степен „бакалавър“ бяха връчени на 312 студенти, 47 от които – чужденци. Магистрите от Випуск 2022 на ВВМУ, които се дипломираха, са 76.

Тази година първенец на випуска е Памела Михайлова – бакалавър в специалност „Мениджмънт на водния транспорт“, завършила пълния курс на своето обучение с успех 6,00. Тя бе определена от своите съвипускници и за студент с най-изявени лидерски качества.

Неин подгласник и първенец на специалност „Корабни машини и механизми“ е Стефан Мирчев, който завърши също с отличен успех обучението си в една от най-трудните морски професии. С най-висок успех от чуждестранните обучаеми е Дионисиос Сгурос, специалност „Корабни машини и механизми“.

Випуск 2022 на Морско училище е с 104 отличници във всички специалности. Всички те, както и първенците, бяха отличени с награди от началника на ВВМУ – флотилен адмирал проф. д.в.н Боян Медникаров.

Различни предметни и парични награди им бяха връчени и от Община Варна, Областна администрация, фирми, организации, сдружения, общини и приятели на Училището.

/www.naval-acad.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Випуск 2022 на Морско училище: 388 студенти се дипломираха, четвърт от тях с отличен успех

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/7 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка