Warning: getimagesize(https://bgr.news-front.info/wp-content/uploads/2017/07/petrpavelkolin.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

POLITICO: НАТО СЕ СЪРДИ НА “НЕБЕЗОПАСНОТО ПОВЕДЕНИЕ” НА РУСКИТЕ ПИЛОТИ

Pan.bg 14 юли 2017 | 13:54 views (2854) commentaries(2)
img “Сърдити са повече, отколкото по-рано, представителите на НАТО ще кажат на Кремъл своите възражения срещу агресивните и опасни маневри, които си позволяват руските летци над Балтийско море, в частност за “небезопасното поведение на руските пилоти при прихващанията”, съобщи един от чиновниците от алианса”, пише журналистът от Politico.
“Негодуванието на НАТО по повод действията на руските самолети, възприемани от алианса като ненужни провокации, ще бъде изразен в Брюксел по време на заседанието на Съвета Русия-НАТО – форумът, чрез който западните съюзници и Русия провеждат диалог дори в обстановка на нарастващото напрежение”, пише Дейвид Хершенхорн.
“Винаги има риск, че нещо се случи не както трябва, когато две неприятелски сили се намират твърде близко, а ние сме близо един до друг не само във въздушното пространство над Балтийско мре, но и в черноморското въздушно пространство, а и по цялата граница със Сирия”, каза в интервю за изданието председателят на военния комитет на НАТО генерал Петр Павел.
В болшинството случаи не сме наблюдавали явна враждебност към НАТО.
Има само нарушаване на въздушното пространство, не е задължително да има нахлуване на територията на НАТО, но отбелязваме т.нар. непрофесионално поведение във въздуха”, допълни той.

Петя Паликрушева за News Front
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  Teraflop 14 юли 2017, 14:03
   
  14
   
  2

  “Сърдити са повече, отколкото по-рано, представителите на НАТО ще кажат на Кремъл своите възражения срещу агресивните и опасни маневри, които си позволяват руските летци над Балтийско море, в частност за “небезопасното поведение на руските пилоти при прихващанията”, съобщи един от чиновниците от алианса” На Сърдитко НАТКО празна му главичката.

 2. #2
  Borei 16 юли 2017, 04:16
   
  8
   
  2

  Натото се било сърдило за "поведение на руските пилоти над Балтийско море"????

  А какво поведение би се очаквало от американските пилоти в небето над статуята на свободата с намиращите се там военни самолети на Русия???
  Чии го търсят пред бърлогата на мечката? Да се радват, че още са живи изобщо....

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка