ВКОПЧИЛИ СТЕ СЕ, ЧЕ САМО ЕС И НАТО ЩЕ ОСИГУРЯТ ВЪЗПРОИЗВОДСТВО НА ДЪРЖАВАТА НИ, А ТОВА УБЕЖДЕНИЕ ИЗДАВА ПСИХИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО И РОБСКА ПСИХИКА!

Pan.bg 30 яну 2017 | 00:01 views (2501) commentaries(0)
img
ГОСПОДИ, ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО ТОВА, КОЕТО ГОДИНИ НАРЕД ВИ ПРЕДЛАГАМ, НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ?!…

Здравейте, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

Признавам си, че през последната седмица бях почти щастлив – без телевизия, без интернет, без вестници, без радио и всички останали масови средства за повсеместно оглупяване! Изведнъж, връщайки се към „цивилизационното“ съществуване на дълбоко отчуждения от истинския живот човек, осъзнах, че в България отново и отново се възпроизвеждат със страшна сила типично нашенските национални драми!

Видях, че по отношение на президента-генерал Румен Радев махалото много бързо се е преместило от позицията „Осанна“ към „Разпни Го“, дали е основателно, защото не се е противопоставил чрез състава на кабинета си на Мафията на Мутрагеньо от Банкя, дали не е съвсем основателно, защото е искал да се дистанцира от „Позитано“ 20?! Дали буди основателни или неоснователни подозрения назначението на проф. Огнян Герджиков, а и на състава на този служебен кабинет, дали е правилно първата външно-политическа изява на Радев да бъде в ЕС и НАТО, и то с военен самолет, дали въобще нещо е по-правилно сега, отколкото е било през последните 27 години?!…

Уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, искам да ви кажа, че всичките тези ваши трепетни вълнения са абсолютно безсмислени, защото България – нашата Родина, тоест всички вие, и народонаселението, и този политически „елит“, продължавате да битувате в измеренията на общата ви абсолютна безпомощност! Всички вие, уважаеми и драги, сте се вкопчили в мантрата, че само ЕС и НАТО ще осигурят възпроизводството на вашата собствена държава, а това ваше убеждение издава не само вашето тежко психично разстройство, но и е резултат от дълбоката ви комплексарска робска психика!

Не разбирате ли, уважаеми и драги, че дотогава, докогато си въобразявате, че България може да оцелява само чрез външни политически, икономически и военни структури, винаги основният страдащ ще е българският народ?! Не разбирате ли, че заради собственото си оцеляване т.нар. „български политически елити“ винаги ще са готови да се съюзят с всеки външен „съюз“, заблуждавайки ви, че само по този начин може да оцелее държавата България?!

В крайна сметка, уважаеми и драги, вие нямате ли собствено лично и национално достойнство, за да заявите, че нашата повече от хилядолетна Родина има свой собствен капацитет, за да
се справи с всички предизвикателства на всяко историческо време?!…

Господи, само аз ли се усещам като наследник на славен народ, който е историческият субект на кирилицата и православието? Защо, Господи, не мога да усетя в сърцата на моите братя и сестри подобна историческа и национална гордост, чрез която България да препотвърди своята собствена цивилизационна уникалност?

Уважаеми и драги, след като не сте в състояние да осъзнаете всичко това, вас ще продължават да ви мачкат, да ви унижават, да ви съсипват всички политически „елити“ на Територията Дунавска България!

Бъдете сигурни, че след разпада на ЕС и НАТО ще дойдат други „политици“, които ще ви обещават светло бъдеще в Евразийския Съюз! Но и това бъдеще няма да се случи, защото чрез Евразийския съюз следващия „елит“ ще търси спасение за себе си, а вие отново ще сте му последната грижа, народе!…

Народе????

Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

Засега, разбира се…
/afera.b
Проф. Людмил Георгиев
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка