Иван намери бележка на арабски в леглото на бебето си! Изтръпна от ужас, но…

Pan.bg 31 мар 2020 | 17:58 views (485) commentaries(0)
img
Blitz.bg
Всеки родител иска само най-доброто за детето си. Мнозина обаче не могат да го подсигурят. Именно в такава ситуация изпаднал и Иван.
Преди време той и жена му се сдобили с първата си рожба. Тъй като нямали много пари решили да купят креватче за момчето им от сайт за вече употребявани вещи.
Легълцето за малкия пристигнало. Изглеждало супер – било запазено и имало хубав матрак. Бебокът преспал в него една нощ, а на следващия ден Иван тръгнал да сменя отново чаршафите му. Но щом повдигнал матрака намерил сгъната бележка под него, която явно била оставена от предишните собственици. „Ужасих се! Отворих бележката, а вътре пишеше нещо на арабски език. Не го разбирам, затова моля ви спешно ми помогнете! Какво да правя? Да го изхвърля ли?“, с този апел се обърна към потребителите в социалната мрежа.
Отговорът на един мъж шокира всички.
„Това е талисман, написан на арабски. В никакъв случай не го изхвърляйте! Той носи само добро! Написан е от предишните собственици с цел бебето им да е спокойно, да не плаче и да расте здраво и щастливо.
Но за нищо на света не го изхвърляйте, защото ако се отървете от него може да си навлечете проблеми“, споделя мъжът, разчел бележката.
Той сподели и история от личния му живот, която е преобърнала целия му свят.
„В ранна детска възраст се преместихме в стара двуетажна къща. В коридора точно зад закачалката имаше същия лист хартия. Мама не го хареса и реши да го изхвърли в кофата на двора. Веднага след това обаче почнаха да се случват куп неприятности у дома.
Няколко дни след това мама реши да прерови кофата за боклук и да върне листа с арабско заклинание у дома. Сложи я на същото място и нещата у дома се нормализираха, че и дори потръгнаха в неочаквано добри насоки“, разгазва мъжът, превел бележката на притеснения баща.
В крайна сметка Иван и жена му решили да запазят бележката под леглото на бебето.
„Малкият бе най-спокойното бебе на света. Порасна здрав и е много щастлив и енергичен.
Трябва да призная, че два дни след като купихме креватчето с арабското заклинание в него аз си намерих много добра и високо платена работа. У дома всичко потръгна!
Сега сме по-щастливи от всякога!
Безкрайно благодарен съм на хората, написали тази арабска бележка“, разказва сега Иван.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още
eXTReMe Tracker