Племенник на Ванга за най-загадъчното ѝ пророчество: Само Осмият ще постигне световния мир ВИДЕО

Pan.bg 13 дек 2019 | 16:59 views (9803) commentaries(4)
img
blitz.bgСпоред ясновидката петролът ще загуби значението си и производството му ще спре с времето

Пророчествата на баба Ванга продължават да се сбъдват безмилостно 23 години след смъртта й. Ясновидката е предрекла военния конфликт в Сирия и този факт изглежда изключително страшен, тъй като е казала, че след него ще дойде и Трета световна война.

„Има видео кадри от 1968 година. Ванга казва: „Сирия, Сирия! Как ще бомбардират тази Сирия! "Тогава никой не й обърна внимание", споделя пред NTV племенникът на Ванга в нов филм за Петричката пророчица.

"И тя каза:" Нека има мир, те ще го измислят. Само Осмият ще постигне световния мир“, разказва още Стоян Стоянов.

Но кой е тази мистериозна осмица, за която Ванга е говорила? Ако преброим всички президенти на Сирия, тогава президентът Башар Асад е вече 26-ти поред. Това навява на мисълта, че най-вероятно тя е имала предвид лидера на някоя друга държава.

Снахата на ясновидката също споделя, че Ванга е говорила за някаква осмица.

„Тя каза, че когато Осмият подпише, ще настъпи мир за хиляда години. И се надявам това да се случи скоро. Но кой е този Осми? Това е въпрос, чийто отговор чакаме”, казва Здравка Янева.

Ванга е предрекла, че война ще заличи Европа напълно от лицето на земята и държавите на континента ще престанат да съществуват. Друго пророчество, което вече се е сбъднало, е идването на власт на Зеленски в Украйна.

"Барутът ще падне, а зеленият владетел ще дойде да го замести", казала пророчицата.

Освен това тя прогнозира, че Китай ще получи статут на световна сила и ще бъде измислен транспорт, който може да лети над земята. Ванга е казала също, че Русия ще има сериозни икономически проблеми, но в крайна сметка владетел от Русия ще спаси света.

Според ясновидката петролът ще загуби значението си и производството му ще спре с времето. Вероятната причината за това може да бъде откриването на нов вид гориво, така че агресията в отношенията между страните ще изчезне.

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  Borei 13 дек 2019, 18:23
   
  7
   
  4

  Това, че е разкрила сценария на развитие, променя развитието, понеже ние вече знаем и реагираме по друг начин!

  Беше казала за Сирия, че "ще има ТСВ, след като Сирия падне"! Русия се намеси там, за да не "падне" Сирия бързо и за да отложим апокалипсиса или за по-натам или въобще?
  Беше казала, че "черният ще е последният президент на САЩ". След него тази страна няма да я има? Но имаме Тръмп, който действително се старае да се изпълни пророчеството, но за сега все още не успява да развали САЩ :)!

  Малко сме изменили сценария и сега се сбъдват и ще се сбъдват други неща! Трябва обаче да избягваме апокалипсиса! Колкото и да искат САЩ да направят ТСВ!
  Другите в Европа трябва да се вразумят, като Турция и да откажат да слугуват на идиотската политика на САЩ, за да не се самоубием!

 2. #2
  THUNDER 13 дек 2019, 23:10
   
  2
   
  2

  Иска ми се да бъда такъв оптимист, но не знам.

  *Теория на хаоса – атрактори

  Откриването на възможността за определяне параметрите на хаоса, т.е. да се определи поведението на нелинейните системи, се счита за третото голямо откритие на 20 век, наред с теорията на относителността и квантовата механика. То вече се третира на практика от позициите на теорията на хаоса, включително социалната организация, цикличностите в развитието, движението на пазарите, биологичните популации, турбуленцията на флуидите и т.н.

  Широко експлоатирана във киното в множество "блок бастери" .

  Един от тях е Терминатор.

  Сара Конър знае какво ще стане, опитва се да го предотврати, но само отлага апокалипсиса, със всяко отлагане сценария се пренаписва. До към пета серия мисля, където осъзнава, че денят на " Страшният съд" е неизбежен. А нейната роля е била да ни предупреди, да се подготвим за него.

 3. #3
  Borei 14 дек 2019, 00:55
   
  2
   
  2

  Отговор на коментар: #2

  THUNDER, защо е възможно изобщо да се предскаже нещо, някакво събитие?

  Това е странното, нали?
  "Откриването на възможността за определяне параметрите на хаоса, т.е. да се определи поведението на нелинейните системи..." - това звучи прекалено теоритично и сложно!
  Може би е възможно с помоща на много мощен и бърз компютър, но пък и при най-малкото изменение на входните данни, крайният резултат ще е винаги различен. Имаме безкрайно много възможности с комбинации от безброй различни вероятности. Компютъра ще ни даде тези събития, с най-големите вероятности за резултат на предсказанието... Тука изхождаме обаче от един напълно материален, механичен свят, който се влияе само от материални действия. Мислите, чувствата на живите същества и хората не променят нищо в такава система!

  НО в случая с баба Ванга виждаме, че става въпрос за съвсем друг свят! Изглежда светът, в който живеем се влияе от мислите и чувствата на хората? Нали при квантовите експерименти е доказано вече? Слагат студент пред генератор на случайни числа и задачата му е, да измени вероятността на появяването на дадени цифри само с мисленото си желание. И е доказано, че само с мисли вероятностите се изменят наистина. И това означава, че всички участници в живота с техните мисли и чувства, но и действия изменят всеки момент вероятностите на събитията! И грубо казано на края се получава някакво "средно аритметично", "случва" се това, чиято най-голяма вероятност от 100% са предизвикали всичките?

  Но виж, на този, на когото Ванга е казала, че ще умре скоро, нищо не му е помогнало, да отклони това събитие например за по-късно време? Да доживее до дълбока старост например? И странното е, че наистина се е случило? Значи донякъде нашият свят е детерминиран, но до колко? Понеже другите й предсказания не всичките са се случили? КГБ по времето на СССР са определили, че Ванга има 85% вероятност на предсказанията си, да се сбъднат!

  Има и още доказателства, че живеем в мулти вселена, с безброй много паралелни светове! Дисертацията на американеца Хю Еверет. И е много вероятно, че живеем паралелно едновременно във всичките. Но всеки от тях се различава от другите.
  Изглежда със желанията и мислите си, ние преместваме вероятностите на събитията да ни се случват в този, осъзнатият от нас свят, тук и сега? Докато в същото време тези събития, които ни се случват тука, не се случват в другите паралелни светове. Там се случват други събития с нас и околните хора. Няма припокриване или повторение на едно и също нещо в два или повече светове....

  Звучи сложно, но не е! Просто сумата от всички възможни "случки" и комбинации, се случват едновременно 100% като сума във ввсички паралелни светове.
  Значи всичко се случва едновременно? НО, ние осъзнаваме само този свят тука и за това възприемаме и преживяваме само тази малка част от реализираните събития, едно единствено съчетание от всичките параметри! И е доказано, че време в квантовите уравнения не е необходимо. То се съкращава и не съществува. Ние обаче имаме такава илюзия, че има време....

  Накратко, предсказание е възможно в даден отделен свят, но ако участниците в предсказаното събитие знаят за резултата, може да го изменят! И точно тука е оптимизмът :)!
  Когато ни е предсказано, че ще има ТСВ, но ние така променяме нещата, че да я избегнем и можем да я избегнем в нашият (осъзнат) свят. НО в същото време тя ще се случи 100% в някой друг от паралелните светове, понеже всичките възможни събития се случват и сумата е, че всяко събитие някъде в някой от световете има вероятност от 100% (100% = коефициент 1) и там се случва! Но за радост, не при нас :)!!!

  Разбра ли нещо, че не ми е много лесно да го обясня :)? Обикновенно чертая една квантова матрица в която всички елементи (събития) имат вероятност 1 в нашият свят и за това са реализирани събития! В същото време другите възможни събития при нас "изчезват" и се реализират с вероятност 1 в други, паралелни светове :)! НО, преди да се реализират събитията съществуват в матрицата с някаква вероятност, различна и по-малка от 1.

 4. #4
  THUNDER 14 дек 2019, 02:38
   
  1
   
  1

  В общия случай съм запознат с апостулатите на мултивселената. Всяко наше решение поражда отделна мултивселена, като сбора на мултивселените представлява всики възможни решения.

  Включително и с "ефекта на пеперудата" как малки изменения могат да доведат до колосални промени в системата.

  Гледната ни точка е различна, в суб атомно ниво частиците се държат по различен начин, забравената вече от мен квантова теория, състояние във времето и пространството.

  Аз по-скоро си мисля за макро системи. Подреденост, чрез хаус.

  Водата винаги тече от точката с по-висок потенциал, към тази с по-нисък потенциал и накрая нивото се уравновесява. Обратното е ненормален процес, той е за сметка на енергия от вън, топлинна, механична, духовна, парични - фондови борси, социални - глад бедност, прогресивни наука технология ..

  Опитвам се чрез физика да говоря за политика, социални неравенства , за това е такъв мишмаш.


  Рим и Картаген не са могли да съществуват едновременно, колко по големи и силни стават толкова повече се приближават до фаталният сблъсък.

  Като две неутронни звезди хванати в гравитационното си поле. Колкото повече материя засмукват толкова повече се приближават.
  Тук всяко едно решение на системата води до един и същи край.

  Когато Рим погълнал Картаген станал голямото момче в квартала и апетита дошъл с яденето. В един момент станал твърде голям и рухнал по собствената си тежест.


  И това е цикличен процес в историята на човечеството Чингис Хан, османската империя, британската, ссср. Възход и падение.

  Природата не търпи подреденост, след всяка подреденост идва хаус, мир -война, война-мир.

  За да няма трета световна, трябва да имаш равномерно разпределение между силни - слаби, богати-бедни, природни-ресурси. Което може и да се е случило в някоя мулти вселена, но не и в настоящето на нашата вселена. Което означава, че ако сега сме в цикъл на подреждане следва хауса.
Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка