Новият член на СЕМ: бакалавър по „Аграрна икономика“, работила в Нова тв като телефонен оператор

Pan.bg 19 юли 2019 | 04:53 views (587) commentaries(1)
img Свободна Европа

Новоизбраният член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Галина Георгиева е завършила висшето си образование във филиала на УНСС във Враца със специалност "Аграрна икономика" и среден успех от курса на обучение добър 3,89.

При преглед на предметите, които е изучавала по специалността, става ясно, че няма нито един свързан с медийната материя, съобщи в. “Сега“, като се позова на дипломата на Георгиева, публикувана на сайта на Народното събрание (https://www.parliament.bg/pub/cW/20190621013410Galina%20Georgieva.PDF)

Георгиева няма и богат опит в медиите, става ясно от факсимилето на трудовата ѝ книжка. В биографията ѝ е посочено, че е работила в Нова телевизия. От трудовата ѝ книжка става ясно, че е била назначена за телефонен оператор в административния отдел на медията, а по-късно се е прехвърлила в отдел "Продажби". Георгиева е работила също във фирмите "Нетера" и "Телехаус" като търговец и консултант по продажбите.

Кандидатурата на Галина Георгиева за СЕМ бе издигната от ГЕРБ, а темата за нейната професионална подготовка бе повдигната в парламента, веднага след като депутатите гласуваха тя да заеме мястото на Иво Атанасов, чийто мандат изтече. В дебатите бе посочено, че тя идва от организацията за колективно управление на сродни права в музиката ПРОФОН. Справката на парламентарния сайт обаче показва, че в ПРОФОН Георгиева е започнала работа през март 2019 г.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  субтитри 19 юли 2019, 08:39
   
  6
   
  0

  НовАТА членКА на СЕМКА е бакалавърКА по „Аграрна икономика“, работила е в Нова тв. като телефонНА операторКА. ВРЪЗКИ,МАЙКА,ВРЪЗКИИИ! ПУНДАТА НА МАРА Е ТАЗИ РАБОТА. В България връзки ти трябват за да те наврат на добро и топло място,а не диплома. Била тя и за добър 3,89!

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка