Дирекция „Миграция“ отбеляза своя 20-годишен юбилей

Pan.bg 27 фев 2024 | 14:22 views (668) commentaries(0)
img Pan.bg

На тържествена церемония Дирекция „Миграция“ отбеляза своята 20-годишнина като самостоятелна структура на МВР. С поздравителен адрес към служителите на дирекцията се обърна министър Калин Стоянов.

Той благодари на целия екип на структурата за постоянството и професионализма, доказани в годините, през които страната ни бе изправена пред тежък миграционен натиск. „Нямам съмнение, че и занапред ще продължите безрезервно да изпълнявате своя професионален дълг достойно, всеотдайно, подготвени да посрещнете новите предизвикателства!“ , се казва още в обръщението на вътрешния министър. Към колегите си с благодарност се обърна и директорът на дирекцията старши комисар Николай Николов. Впечатления от дългогодишното сътрудничество сподели Бюлент Пекер, заместник-представител на Върховния комисариат на ООН за бежанците в България.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Служителите проследиха и видеобръщението на Радослав Стаменков, ръководител на Мисията на Международната организация по миграция в България.

В рамките на тържествената церемония заместник-министър Христо Стефанов връчи награди на петима служители на Дирекция „Миграция“, отличени със заповед на министъра на вътрешните работи

Комисар Красимир Иванов – началник на отдел „Специален дом за временно настаняване на чужденци-Любимец“ получи Почетен знак на МВР II степен. С почетен знак III степен бяха отличени главните инспектори Добрина Стойчева – ВПД началник на сектор „Идентификация на чужденци“, и Йордан Куртелов – началник сектор „Операции по връщане и трансфери“

С обявяване на благодарност и парична награда в размер на 250 лева бяха наградени главен юристконсулт в сектор „Правно-нормативна дейност“ Веселин Чорбаджийски и главен експерт в сектор „Логистика“ Теменужка Главчева.

/www.mvr.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Дирекция „Миграция“ отбеляза своя 20-годишен юбилей

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка