Warning: getimagesize(https://structure.mil.ru/images/Kirillov-170.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

МО на Русия назова признаци на изкуствено възникване на COVID-19

Pan.bg 04 авг 2022 | 16:20 views (757) commentaries(0)
img пан.бг


Министерството на отбраната на Руската федерация назова признаци на изкуствено възникване на COVID-19
© Министерство на отбраната на Русия
Това се доказва по-специално от неравномерното разпространение на коронавируса, каза генерал-лейтенант Игор Кирилов, началник на силите за радиационна, химическа и биологична защита на въоръжените сили на Руската федерация.

МОСКВА, 4 август. /ТАСС/. Значителните разлики в леталността на вариантите на коронавируса и неравномерното му разпределение говорят за неговия изкуствен произход. Това заяви в четвъртък началникът на войските за радиационна, химическа и биологична защита (РХБЗ) на Въоръжените сили на Русия генерал-лейтенант Игор Кирилов.

Той припомни, че през май водещият експерт на медицинското списание The Lancet, професорът от Колумбийския университет Джефри Сакс, на конференция в Испания посочи възможността за появата на коронавирус „изкуствено и с голяма вероятност, използвайки американските постижения в областта на биотехнологиите“.

„Според нашите експерти това се доказва от нехарактерната за повечето коронавируси вариабилност на геновариантите, причиняваща различни пикове в заболеваемостта им, значителни разлики в смъртността и заразността, неравномерното географско разпределение, както и непредсказуемия характер на епидемичния процес. като цяло“, каза Кирилов.

Ръководителят на войските на RKhBZ подчерта, че въз основа на всичко това „се създава впечатлението“, че пандемията е изкуствено подхранвана чрез „вмъкването“ на нови варианти на вируса в определен регион, „въпреки продължаващите усилия за локализиране и изолирайте болните“.


източник

тасс
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка