МО: Започва свободната продажба на неусвоените карти за почивка в чужбина

Pan.bg 16 май 2022 | 11:50 views (575) commentaries(0)
img пан.бг
Източник: ИЦ на МО


На 19.05.2022 г. от 09:00 ч. в сградата на х-л „Шипка“ - гр. София, бул. „Ген. Тотлебен“ №34А, стартира свободната продажба на неусвоените карти за почивка в чужбина за сезон „ЛЯТО 2022“ за военнослужещи и цивилни служители от Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия, които не са били на почивка, организирана по линия на безвалутния обмен и в рамките на CLIMS, в качеството си на титуляр на правото на почивка или като член на неговото семейство през предходната година, включваща последните летен и зимен сезон, съобщават от МО.

При останали незаети карти за чужбина, същите ще се предлагат на 30.05.2022 г. от 09:00 ч. на нова свободна продажба в сградата на х-л „Шипка“ – гр. София, бул. „Ген. Тотлебен“ №34А, и на лица, които не отговарят на гореописаното условие.


Резервациите за чужбина ще бъдат приемани на място и на следните телефони: 02 /92 21 588 и Сименс 21 588.

Военнослужещите и цивилните служители от Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия, и членовете на техните семейства могат да ползват почивка по социална програма за страната и чужбина, като общият брой на дните не трябва да надвишава 20 календарни дни в рамките на една календарна година. В общия брой не се включват ползваните дни за специализирания детски и младежки лагер в страната.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка