Международното изложение „Хемус 2020 – отбрана, антитероризъм, сигурност“ ще се проведе от 30 септември до 3 октомври

Pan.bg 01 юли 2020 | 07:31 views (725) commentaries(0)
img pan.bg
Източник: МО

Продължава подготовката за провеждането на Международното изложение за отбранителна техника и услуги „Хемус 2020 - отбрана, антитероризъм и сигурност”. То ще се състои от 30 септември до 3 октомври в Пловдив.

Изложението се реализира веднъж на две години под патронажа на Министерството на отбраната и Министерството на икономиката. Негов организатор е фондация „Хемус - 95“, а основни партньори - Международен панаир Пловдив и Сдружение Българска отбранителна индустрия.

Изложението „Хемус” е предназначено за български и чуждестранни физически и юридически лица и организации с нестопанска цел, които осъществяват научно-изследователска, производствена и търговска дейност в областта на отбранителната техника, както и в направленията антитероризъм и сигурност. В рамките на изложението ще се проведат още индустриален форум, десета международна научна конференция, както и статичен показ на техника и демонстрации на видовете въоръжени сили.

През тази година най-голямото българско изложение на отбранителни продукти и услуги „Хемус“ отбелязва своята 25-годишна история. В годините то се доказа като успешен форум за развитие на възможностите за бизнес в сферата на сигурността и отбраната, за разширяване на бизнес-мрежите, за укрепване и задълбочаване на контактите между бизнес партньорите, бизнеса и правителствените и неправителствени организации, за представянето на иновативни решения, продукти и услуги и за споделяне на знания и опит.

Първоначално бе предвидено изложението да се състои през май 2020 г., но бе отложено заради извънредните противоепидемични мерки. Във връзка с Covid-19 при организацията и провеждането на събитието ще бъде приложен Протокол за сигурност, препоръчан от Световната асоциация на изложбената индустрия.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка