Джамбазки: България има нужда от икономически патриотизъм! Купувайте българското!

Pan.bg 04 апр 2020 | 13:08 views (335) commentaries(1)
img
dariknews.bg
Днес не е време да се делим, обвиняваме или да водим безсмислени спорове, а да се обединим около идеята да спасим българската икономика, от там себе си, работните си места, прехраната и бъдещето на семействата ни. С това обръщение евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки съобщава, че подготвя инициатива в подкрепа на българската икономика, с която се цели представянето и потреблението изключително на български стоки и услуги.
По неговите думи в момента имаме остра нужда да реализираме българската продукция на родния ни пазар, да избираме и да купуваме българското производство.
По този начин парите на българите ще останат в българската икономика, което само по себе си ще даде възможност да бъдат намалени щетите, които разпространението на COVID-19 нанася и ще нанесе занапред на българската икономика.
Според българския представител в Европейския парламент в момента имаме нужда от икономически патриотизъм, не да се делим, обвиняваме или да водим безсмислени спорове, а да се обединим около идеята да спасим българската икономика, от там себе си, работните си места, прехраната и бъдещето на семействата ни.
Джамбазки инициира, в партньорство с няколко медийни платформи, и организира създаването на достъпен за всички българи информационен портал (страница), на който безплатно и безвъзмездно да бъдат представяни и рекламирани всички български производители, български стоки и услуги от всички сектори на икономиката - от производителите на семена, храни и козметика, през представянето на българския туристически, развлекателен, ресторантьорски, застрахователен бранш до производителите на електроуреди и тежки машини.
Целта на този портал е събиране на едно място на полезна информация и разпространяването ѝ през националните ефири и социалните мрежи относно това какво, от кого и как можем да закупим, задоволявайки собствените си потребности и помагайки на българското общество да премине през трудните времена, на които сме преки свидетели. Така ще спасим работни места в България.
Идват най-светлите християнски празници, традиционно свързани с повишена консумация на храни. Сега е времето да рекламираме, особено силно българското производство и да изберем именно него. Така парите на българите ще останат в българската икономика.
Каним всички сайтове, телевизии и радиа да се включат в инициативата. Приканваме и всички български производители, доставчици на услуги и самонаети лица да се свържат с нас, за да бъдат включени в начинанието.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  volxov5 04 апр 2020, 19:15
   
  2
   
  0

  потреблението изключително на български стоки и услуги.
  Купувайте българското!


  Няма проблеми.
  Вие като еуро депутат,взимайте си парите в левове

  ``Основната заплата на един депутат в ЕП е 8757 евро. Заедно с това, те получават и над 4500 евро за раздходи за офисите си. Това обаче не е всичко.

  Отделно към заплатата, за участие във всяко заседание на ЕП или на комисия, евродепутатът взема по 320 евро дневни. Така заплатата му може да достигне до 11 - 12 хил. евро месечно, ако ходи редовно на работа, съобщи още

  Ама 1 към 1 c бг лева.
  .
  Всичко 11 - 12 хил. лв. месечно,

  Ако ви трябват еuра,обменете ги..

  p.s

  Ние ще изкупиме левовете и обратно във България..

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка