КАКВО ОЧАКВАТЕ – ПУТИН ДА ВИ СЕРВИРА КАФЕ ЛИ, ГОСПОДА „ДЕМОКРАТИ“, ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО И ПУШЕК ЩЕ СЕ ВДИГА!

Pan.bg 18 сеп 2015 | 06:54 views (7128) commentaries(7)
img КАКВО ОЧАКВАТЕ – ПУТИН ДА ВИ СЕРВИРА КАФЕ ЛИ, ГОСПОДА „ДЕМОКРАТИ“, ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО И ПУШЕК ЩЕ СЕ ВДИГА!
afera.bgЗащо американо-израелското лоби подпали войната в Сирия?

През февруари 2002 г. бе създаден консорциум от енергийни компании, наречен Nabucco (OMV Gas & Power GmbH (Austria), BOTA? (Turkey), MOL, Budapest/Hungary, TRANSGAZ, Medias/Romania, and BULGARGAZ, Sofia/Bulgaria follow) с цел изграждане на нов магистрален газопровод. Сто хиляди сирийци станаха жертвени агнета на ционистката външна политика и енергийната война, водена заради несметните сирийски богатства и подкрепата на Палестина от Сирия и Иран.
Преди започването на войната, израелците дадоха ултиматум на демократично избраният президент на република Сирия – Асад, да спре подкрепата си за окупираните от Израел палестински територии. Турция от своя страна има териториални имперски амбиции за възстановяване на някогашният си халифат, включващ земи от всички гранични държави (включително България) и с радост се включи в заговора целящ да приложи добре познат сценарий, използван успешно за съсипването и разделянето на Югославия.

Турците организираха тайни терористични тренировъчни лагери на територията си и отвориха сирийската си граница за свободен достъп. Привлякоха се наемници от цял свят, които се обучават и въоръжават от офицери на ЦРУ и Мосад.
путинВойната започна с преднамереното планирано убийство на сирийски полицай по време на мирна сирийска демонстрация. В последвалите размирици по същия начин са разстреляни протестиращи. Мирни жители биват клани наред и вината за всичко това се хвърля на полицията и военните.
Огромно количество оръжие бе прехвърлено на сирийска територия и така наречената – „гражданска“ война, започна. Терористичните удари се организираха и започнаха от територията на Йордания и Турция, но главният удaр дойде от турска територия. След като пограничните турски градчета се напълниха с агресивни чуждестранни наемници и религиозни фанатици, местните хора надигнаха глас и излязоха на протести.
Всички медийни опити, информацията за това да бъде огласена се заглушават. Местните турски журналисти, посмели да надигнат глас са заплашвани и сваляни от ефир.
Какво очаквате – Путин да ви сервира кафе ли, господа „демократи”, няма да стане, ще ядете дървото и пушек ще се вдига, и ще мълчите, това е положението засега.

Оmon

image

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 7

 1. #1
  SUH 18 сеп 2015, 09:29
   
  21
   
  2

  Ако бях вярващ човек, щях да кажа че пророчествата в откроението на Йоана почват да се сбъдват.
  А може и да е така, въпроса е ние от коя страна сме?!

 2. #2
  F1F1F1 18 сеп 2015, 10:12
   
  4
   
  2

  И какво се радвате?
  На бурмата на конфликта насукаха още една витка.

 3. #3
  Истината за войната! 18 сеп 2015, 11:50
   
  19
   
  0

  "..Сто хиляди сирийци станаха жертвени агнета на ционистката външна политика и енергийната война, водена заради несметните сирийски богатства и подкрепата на Палестина от Сирия и Иран..."

  "...Преди започването на войната, израелците дадоха ултиматум на демократично избраният президент на република Сирия – Асад, да спре подкрепата си за окупираните от Израел палестински територии...."

  Ето, това казва, какъв е Асад: "...демократично избраният президент на република Сирия.."
  Значи САЩ и западът искат да премахнат един демократично избран президент, на суверенна страна?

  И това последното? Значи на евреите им е позволено да окупират и изтребват палестинците и никой в този побъркан свят не ги нарича "диктатори", не им обявява война и т.н..? Никой не им дава и ултиматуми?
  Те са ядрена държава, но никой не се осмелява даже, да им иска сметка, колко и какво точно имат?

  Скапаната "демокрация" е поредната лъжа за балъците, както беше и "светлият социализъм"!
  Има ли още някой по света, който се съмнява, кой го управлява?
  Значи евреите решили, че Сирия не им трябва, Асад бил "диктатор"..., понеже "подкрепял окупираните от тях палестинци"?
  И понеже и САЩ е страна-химера, както и целият ЕС, хайде "юруш".. на война в Сирия? САЩ са "бейзболната тояга" на Израел! А Нато официалната им войска! (Сега радвате ли се на кого служите?)

  Ето истината и за САЩ:

  “Every time we do something you tell me Americans will do this and will do that. I want to tell you something very clear, don’t worry about American pressure on Israel. We, the Jewish people, control America, and the Americans know it.”
  Казано от не кой да е, а от Шарон по тяхното радио! Значи "...евреите управляват САЩ и американците знаят това..."? Буквално казано!

  http://www.veteranstoday.com/2014/01/11/burying-sharon/

  Нищо чудно, че те сега са решили да премахнат и Асад и "цял свят" ги поддържа! И Турция си има техните стратегии за империя...

  НО Европа пак ще е в л**ната! Не им ли омръзна на европейците, да се навеждат и да бъдат онождани винаги и за чужди интереси????

 4. #4
  Teraflop 18 сеп 2015, 13:57
   
  18
   
  0

  "ГОСПОДА „ДЕМОКРАТИ“, ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО И ПУШЕК ЩЕ СЕ ВДИГА!" Правилно.

 5. #5
  Препратка 18 сеп 2015, 18:46
   
  0
   
  3

  #1

  До "Тeraflop" (там още без номер, а тука с # 4)

  17 Септември 2015, 21:34

  "Тeraflop",

  Можеш ли да допишеш изречението, което копирам по-долу?

  "За присъединяване на страната (Черна гора/ или Монтенегро, бел. моя) към Северноатлантическия алианс гласуваха 50 от 79 депутати, участвали в гласуването. Двайсет и шест бяха против, а трима се въздържаха."

  Ти си класика в жанра, но аз все пак да ти подскажа нещо вярно и да допишеш следното: "50 от 79 си е 50 от 79. Практически всички са за НАТО и САЩ. Там са умни и издигнати хора от семейство на водещи в света нации. Ние българите също сме там. Аз обичам България."

  See more at:

  http://www.pan.bg/view_article-58-323681-Cherna-gora-e-edna-stypka-po-blizo-do-integraciqta-v-NATO.html#sthash.vQHvsyDN.dpuf

 6. #6
  KOREKTOR 18 сеп 2015, 19:02
   
  1
   
  0

  КАКВО ОЧАКВАТЕ – ПУТИН ДА ВИ СЕРВИРА КАФЕ ЛИ, ГОСПОДА ДЕМОПЕДЕРАСИ , ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО И ПУШЕК ЩЕ СЕ ВДИГА!

 7. #7
  До "KOREKTOR" (6) 18 сеп 2015, 20:24
   
  1
   
  3

  "KOREKTOR" (6),

  Празнословничиш с това бъдеще време. От бъдеще време само и единствено, и вечното за някои хоира "ще ..." полза никаква. Петилетките в любимия ти СССР са го доказали.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка