АБСУРДИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ИЛИ КАК Е ПРОТИВОЗАКОННО ДА СПРЕМ РУСКИТЕ САМОЛЕТИ

Pan.bg 11 сеп 2015 | 16:36 views (3064) commentaries(9)
img АБСУРДИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА
afera.bg


И така, да направим опит да подредим пъзела.
1. Изявленията на военния и външния министър по повод коридора за руските самолети с хуманитарна помощ нямат никаква стойност, тъй като не са санкционирани от парламента и дори и от премиера.
2. Официалното изявление на президента е противоконституционно.

3. Сирия е членка на ООН и срещу нея не са предприети никакви икономически или други санкции.
4. Сирия е платила 400 млн. долара на Русия по договор за снабдяване със зенитни ракети. Които са на склад в Русия и не могат да бъдат доставени на законно избраното сирийско правителство.
5. В Сирия управлява законно избрано правителство, срещу което нерегламентираната и непризната от никого Ислямска държава води партизанска война в защита на фундаменталистки ислямски цели, чието постигане би застрашило мира в целия свят.
6. Русия не е длъжна да предоставя за митнически и други проверки свои транспортни самолети. И както се вижда, със съгласието или без съгласието на българската администрация, руски самолети прекосяват въздушното ни пространство.
7. Какво превозват руските самолети било повече от ясно, според ясновидеца-президент. Не е ясно какво превозват натовските и американските самолети, които прелитат над разни фолклорни събори и други цивилни обекти.
8. Мълчанието на премиера в тая мистериозна обстановка е ярко и поредно доказателство за липсата на каквато и да е управленска компетентност и загриженост за националната сигурност на републиката.
9. Кризата с бежанците-мигранти, емигранти и пр. е грижа само на вътрешния министър и вицепремиер Р. Бъчварова, която е доказала своята некомпетентност категорично и безусловно.
Казаното до тук е повече от достатъчно това правителство да подаде оставка, а президентът да разпусне парламента и веднага след това също да подаде оставка. От там нататък се отваря много работа за прокуратурата, следствието и съда. Което, разбира се, няма да се случи.
За ролята на САЩ и тайните служби на тая жандармерийска структура – да се произнесе ДАНС.
Шегувам се, разбира се.

Любо КОЛЬОВСКИ

image

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 9

 1. #1
  МиГ 11 сеп 2015, 17:13
   
  34
   
  0

  Кратко, ясно и много точно!

 2. #2
  strato-sfera 11 сеп 2015, 18:57
   
  26
   
  1

  Я да попитаме мафиотските самолети на Плевнелиев и Борисов, Ненчев и Митов, какво превозваха до сега към Сирия и Либия???

  Наркотици, оръжие, цигари, скандалите са още пресни.

 3. #3
  Н Лишев 11 сеп 2015, 23:33
   
  6
   
  1

  Някой да предложи напълно разумни и логични действия, а останалите да приемат това за шега, очевидно много сме загазили.

 4. #4
  Шоп 12 сеп 2015, 10:25
   
  2
   
  14

  Прочетох горното съчинение до т. 3 и спрях, защото там е първата лъжа, а именно - Сирия е в списъка на страните, подкрепящи тероризма и за нея е забранено не само износ на оръжие, но и на стоки с възможна двойна употреба! Така че действията на правителството са законни - щом караш хуманитарна помощ и няма какво да криеш трябва да се явиш на контрол, тук не е Донецка област, а Европейския съюз. Когато се публикуват подобни пасквили е хубаво да се поогледат от хора, които разбират материята...

 5. #5
  SUH 12 сеп 2015, 13:05
   
  9
   
  0

  #4 Само да те светна че този списък е измислен от САЩ, и следва сами да се впишат в него

 6. #6
  Шоп 12 сеп 2015, 14:21
   
  1
   
  9

  До #5
  SUH: Хубаво е да се определиш лично - за или против тероризма си, след което да коментираш глобалните въпроси за тероризма.

 7. #7
  Я да видим тук........ 12 сеп 2015, 17:02
   
  0
   
  1

  http://www.faktor.bg/questions/114-podkrepyate-li-pozitziyata-na-balgariya-da-otkazhe-vazdushen-koridor-na-rusiya.html%7D

 8. #8
  Петракиев 12 сеп 2015, 18:26
   
  2
   
  9

  Надигнали глава след нощен запой,рубладжиите надават още по силен рев:Пуснете ги....Никой от тях не обяснява,защо трябва да ги пуснем.Само плач и сълзи и никаква мисловна дейност.То мисловна дейност у рубладжия няма.

 9. #9
  Валутна борса "Плювналиев 14 сеп 2015, 16:32
   
  1
   
  0

  Никой от доларджиите не обяснява защо трябва да ги спрем! Само безмозъчни "управляващи" могат да се изцепят да спрат хуманитарна помощ! А, забравих, че е било по заповед отвъд океана....

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка