"ХУБАВ ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ", ЗАТВОРИХМЕ АТЛАНТИЧЕСКОТО СИ НЕБЕ ЗА РУСИЯ! ДОКАТО БЕЛГРАД ГОРЕШЕ, ПАСИ ПУСКАШЕ БЕЛИ ГЪЛЪБИ!!!

Pan.bg 10 сеп 2015 | 16:02 views (3358) commentaries(7)
img „Хубав ден за българската демокрация”: атлантическото небе е затворено за руска хуманитарна помощ
Автор: Дарина Григорова
glasove.com


Когато НАТО обстрелваше сърбите, България даде въздушното си пространство за североатлантическите бомбардировачи, въпреки че дори не членуваше в пакта през 1999 г. Припомнете си празничния концерт в чест на НАТО по повод 50-годишнината му, дирижиран от Емил Табаков, когато тогавашният външен министър Мони Паси пускаше бели гълъби, докато Белград гореше. Сърбите веднага прекратиха договора на Емил Табаков, който дотогава оглавяваше Белградската филхармония.
„Хубав ден за българската демокрация”: атлантическото небе е затворено за руска хуманитарна помощ

Някой ще каже, че изкуството е над политиката, не бива да се съди талантът, при Табаков безспорен, какъвто беше и при Херберт фон Караян, дирижиращ при нацистите, но има една невидима нишка, която не бива да се престъпва дори и с мълчание, както често прави нашата интелигенция – приспособленска и повърхностна, често обвиняваща народа („тъпите/простите българи”), забравяйки, че народът ни е читав, но беден и болен, и нейната мисия е да го води, не политически, а да го окрилява и изцелява с култура и духовност, но за това се иска дух...
image
Ранени невинни деца по време на натовските бомбардировки в Сърбия

Сърбите, с които имаме доста балкански сметки за уреждане (само постоянният натиск върху българите в Западните покрайнини стига, за да охладим съседските чувства, макар че и самите ние не правим нищо съществено за нашите сънародници), са православни славяни като нас, а ние поощрихме реислямизацията на Балканите, която само стартира с Косово и тепърва се разраства. Емил Табаков дирижира концерт в чест на НАТО през април 1999 г. почти на Великден, докато натовските бомби за сърбите (не за Милошевич, както услужливите демократични медии пригласяха) бяха с надписи „Честита Пасха” и се целеха в средновековни църкви и манастири.


Последователна в традицията си да забравя християнската си принадлежност, България косвено помага на т.нар Ислямски халифат, като отказва небето ни на руските самолети с хуманитарна помощ за Сирия. Дори и предположението, че руският превоз е не само хуманитарен, то това пак ще е в подкрепа на сирийците, борещи се с ислямистите, поощрявани от САЩ. Това показно решение дори не е ефективна стъпка, защото руснаците имат и други маршрути, но е поредната демонстрация на атлантическа вярност, защото външният министър е временно в България, след което го очакват постове по атлантическата корпоративна стълбица по широкия свят по примера на предишните трансатлантически чиновници. „Смучат го наши и чужди гости”…

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 7

 1. #1
  wimper 10 сеп 2015, 17:22
   
  24
   
  2

  Мен пък случката ми напомня Виетнам.

  Преди време руснаците си поискаха обратно базата във Виетнам. САЩ моментално се обадиха по телефона за да си дадат инструкциите. Не са посмяли да заплашват разбира се. Смеят ли, след ония бомбардировки с фосфор и напалм. Виетнамците по принцип са имали някаква оферта от САЩ която са казали че ще разгледат. Руснаците обаче решават че все пак не е лошо да си върнат базата, защото са влагали и доста в инфраструктурата и.

  Реакциите на САЩ са като на ревнив и смахнат сутеньор, който смята че всички жени на света са негови проститутки. Естествено че спорът за базата не е най-приятното нещо на света за поствоенен Виетнам. Но Виетнамците дадоха почти моментален отговор: собствениците на базата са обратно и не смятаме да се пазарим с когото и да било на тази тема. Тази база е едно пристанище, даже само част от него. САЩ имат такива бази на цели острови в Тихия и Атлантическия океан. Да не говорим за най-голямата - Австралия, цял континент- база.

 2. #2
  galeb 10 сеп 2015, 18:07
   
  43
   
  3

  Паси е един бял гълъб, на който народа скоро ще оскубе миризливата перушина.
  Това долно продажно мекере трябва да бъде изгонено от страната. Той вече нанесе непоправими злини на страната и продължава усърдно.

 3. #3
  Kod.bg 10 сеп 2015, 22:18
   
  19
   
  2

  хора като Соломон Паси са просто част от стратегията на Хаоса.

  Това са платени клоуни, които да доминират цялото информационно пространство и да заглушават с присъствието си всякакви смислени разговори за каквото и да било.

  Изцепките на Паси , които изобщо не са безобидни напомнят много на онзи герой от филмите за Батман - Пингвинът.

  Тук е мястото да си кажем - не е ли време вече Соломон Паси, синчето-математик на известният ни философ-естет Исак Паси, бивш преподавател в Университета, включително и по Марксизъм-Ленинизъм, самото то - ненаписало нито една книга в живота си, най-накрая да бъде отпратен на заслужена пенсия на остров Ливингстоун, където един къс лед носи неговото име?

  За съжаление Соломон Паси не е единствения, това е социално явление. Много следват този пример или сами служат за такъв пример. Направо е отчайващо само да ги погледне човек - шайка недоказани шарлатани, яхнали държавата и разнасящи я като мечка по панаири.

  Соломон Паси е един шарлатанин който медиите в България раздават като топъл хляб.(интересно, ако спрат да го правят, дали ще бъде толкоз важен на колкото иска да изглежда ) За такива хора няма лоша реклама. Всичко е за идеята да се покажат, независимо в каква светлина. И да заглушават разбира се. Точно както навремето се заглушаваха радиоточките спонсорирани от ЦРУ - Дойче Веле, Гласът на Америка, Свободна Европа и подобни. За съжаление, това което са представяли за "журнализъм" са били чиста пропаганда, идваща директно от Гьобелсовите бележници, разпространявана и контролирана директно от секретните служби на НЕ-социалистически страни, които са настроени враждебно спрямо част от света, който не е под техен контрол и не играе по тяхната свирка.

  Този ли дегенерат служи за "пример" днес? Когато Бенту де Ешпиноза , великият Спиноза , през17 век се обявява срещу равините и те го отлъчват от Синагогата , той поема по пътя на истински хуманист и философ. Днес , след близо 4 века името му е все още сред нас. Соломон Паси сам се обрича на забвение от историята. Едва ли някога го е вълнувало. В крайна сметка за него всичко е бизнес. Той е готов да продаде собственото си семейство, името и паметта на баща си, само и само да бъде взет на сериозно от натовските чудовища. Да бъде най-отпред. Не защото е най-способен и най-кадърен за това за което се е цанил сам, т.е. за политик, а защото боледува от остра форма на нарцисизъм.

  https://www.helikon.bg/friends/592_liubimite-knigi-na-solomon-pasi.html

  Любимите книги на СОЛОМОН ПАСИ

  Соломон Паси е сред най-четящите български политици.(?!?) Математик по
  образование, той чете както популярна наука, така и приключенски романи.

  Роден е на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на .... ....г. Министър на външните работи в кабинета на
  Симеон Сакскобургготски от 2001 до 2005. През 2009 г. се кандидатира за
  генерален секретар на НАТО.

  Предлагаме на Вашето внимание част от любимите книги на д-р Паси

  1. Майната му! Да го направим! Уроците на живота ми/ Ричард Брансън
  2. Бизнес отвъд ограниченията/Ричард Брансън
  3.Как изгубих наивността си/Ричард Брансън
  4. Нацията новатор. Историята на израелското икономическо чудо/Дан Сенор и Соли Сингър
  5. Кратка история на почти всичко/ твърда подвързия/Бил Брайсън
  6. Децата на капитан Грант/Жул Верн
  7. Капитан Немо/Жул Верн
  8. Петнадесетгодишният капитан/Жул Верн
  9. Пътешествие около света за 80 дни/Жул Верн
  10. Капитан Блъд/Рафаел Сабатини

  чичко Мони може да се е научил да смята не зле ( обучен в годините на омразния му социализъм, както и баща му - взел диплом през 50-те на мин.век, роден 1928 ), но едва ли има и представа от истинска Етика. ( да не се бърка с Естетика ) .

  Бенту де Ешпиноза (Bento de Espinosa).
  Като учен се нарича сам на латински Benedictus de Spinoza.
  (Имената Бенедикт, Барух и Бенту означават „благословен“.)
  Заедно с Рене Декарт и Готфрид Лайбниц
  той е един от великите рационалисти във философията на 17 век.
  Смята се за основател на съвременния библейски критицизъм.
  Негов магнум опус е „Етика“.

  Разбира се Еспиноза едва ли някога си е представял как ще бъдат използвани и изопачавани неговите текствое в полза на Ционизма днес. Ционизъм и Фашизъм са синоними. Паси е лобист на ционизма и фашизма в България, представящ се за "безобиден" Дон Жуан и Палячо . Каква карикатура само!

  И тази карикатура ни е набутала в Нато.

  "" Мони е като природно бедствие, от него няма измъкване”, спомня си днес бившата му съпруга.

  http://www.blitz.bg/article/3481


  "Ние имаме прекрасни предбрачни договори с НАТО – първо договорът, според който влязохме в НАТО през 2004 г., след това е Северноатлантическият договор, след това подписахме със САЩ, през 2003 г. започна този процес, когато го инициирах с Колин Пауъл - договор за българо-американските военни съоръжения, който сега са в Ново село и Безмер. Договорът след това беше подписан от БСП, от министър Калфин като външен министър на България, аз бях председател на външната комисия и го ратифицирахме в парламента по начина, по който той беше подписан. Тези два договора много добре определят нашите отношения с нашите съюзници", обясни Паси.

  По думите му, 1400 танка – това е нещо, което ще донесе голямо спокойствие на българина, това ще донесе спокойствие на общините, на градовете, на нацията. В коментар на изказването на бившия президент Георги Първанов, че танковете ни правят мишена, Паси каза:

  "Принципната грешка в подобен тип изказвания е, че липсата на въоръжение те прави сигурен. Истината е точно обратната - наличието на въоръжение те прави силен, наличието на въоръжение те подсигурява. Един негов предшественик каза: "По-добре е танковете да дойдат” и в този смисъл неговият предшественик беше прав. В момента наистина е по-добре танковете да дойдат”.

  Изказването е известно и е на Соломон.

  ( Боязън е желанието да избегнем чрез по-малко зло едно по-голямо зло, от което се страхуваме./ Spinoza/wikiquote
  https://bg.wikiquote.org/wiki/Барух_Спиноза )

  VIDEO

  http://frognews.bg/news_74979/

  И Соломон Паси се заля

  Бившият външен министър Соломон Паси се заля с ледена вода. Той последва примера на известни хора от цял свят, които по този начин подкрепят борбата с амиотрофичната латерална склероза, позната още като болестта на Шарко.

  Преди да стане вир вода Паси предизвика и други личности да се включат в международната кампания. На английски език той каза: "Бях номиниран и приех. Бих желал да поздравя инициаторите и да поканя известния български журналист Емил Чолаков, най-бързата бяла дама Ивет Лалова, Негово величество краля на Бутан и Негово светейшество папа Франциск. Успех!”

  ............

  Истинско чучело!

  Велизар Енчев се е заел да разкрие някои подробности за него. Дано някой ден разберем как изобщо се е появило на бял свят това явление, наречено Соломон Паси, което не спира да шокира света с простащините си.

  Неговите изцепки дават храна за омраза към евреи и комунисти, точно както и през ВСВ. Но на него това не му пука. Важното е да е начело на гей-парада.

 4. #4
  Ссср 11 сеп 2015, 08:28
   
  4
   
  2

  Ето за това ни мразят комшийте..НАТЕГАЧИ

 5. #5
  Куртур 11 сеп 2015, 14:01
   
  1
   
  2

  До # 3.

  Защо се харчиш за едно еврейско копеле!?

  Веригата е:

  - българска курва - еврейско копеле -

  - друга българска курва - ново еврейско копеле -

  - следваща българска курва - следващо копеле..

  За какви какви християнки пишеш? - Ми те само курви, анадъм?

 6. #6
  мп 40 11 сеп 2015, 16:48
   
  0
   
  0

  Защо ни мразели сърбите?Тиждебил ли си или пълен гей?Жалели като бомбардирали Белгарад!Да го бяха сринали Тия капути от 1885 ни кроят шапката и са най отявлените българомразци Що не кажете че държат незаконно Западните покрайнини?Що не кажете че не пуснаха делегацията за откриване паметника на Левски?Аман от предатели и руско сръбски гъзолузци!

 7. #7
  Do #5,11 сеп 2015, 14:01 11 сеп 2015, 20:52
   
  0
   
  0

  Соломон Паси не е евреин. Той е ционист. А за да си ционист не е нужно да си евреин , по думите на Джо Байдън, един от многото подобни нему използвали този израз и заставащи зад тази концепция.

  Майката на Соломон Паси е била лекар-ендокринолог. А баща му - човек високо образован , който макар и получил възможност да учи в следвоенна България си е бил изключително талантлив и интелигентен.

  Недейте да хулите хората , които са допринесли за България!

  Соломон Паси се крие зад името на баща си , който е бил наистина достоен човек. Не може да се критикува че не успял да спре пощръклялото си синче овреме.

  Човекът е бил на възраст, а синът - достатъчно голям и нахъсан за да натири баща си под масата.

  Не се правете на путки като плюете по човек, който е умрял отдавна и няма как да се защити!

  Соломон обаче си е жив и здрав и рита.

  Всяко хулене на евреите измества темата за конкретния човек, който дори не е евреин.

  За да станеш евреин, трябва да минеш през определен ритуал, да те приемат. Ортодоксалните евреи по принцип не приемат нови членове за религията си. Предава се по майчина линия или по семейна линия, когато и двамата родители са евреи.

  Самият факт че Паси се е издигнал единствено на лаврите на баща си е силно показателен за това явление в България. И не се учудвам че не го критикуват в по-елитните кръгове единствено от уважение към баща му. Това обаче издава и едно желание за поддържане на династии в елита, а не просто толериране на приемственост ( защото такава отсъства при Соломон - той е загърбил всичко предишно за да угоди на "оттатъшните" и да се намести в близост до кормилото ( и кърмилото )

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка