АМЕРИКАНЦИТЕ ФИНАНСИРАТ БЕЖАНСКИЯ ПОТОК, ДАНИЕЛ МИТОВ ЧАКА ИНСТРУКЦИИ

Pan.bg 31 авг 2015 | 17:17 views (3856) commentaries(10)
img Американци финансират бежанския поток, а Даниел Митов чака инструкции
Антоанета Кисинчева


/Поглед.инфо/ Никога България не е имала толкова неграмотен и жалък външен министър. Ако пред Даниел Митов по света като седне на стола не слагат табела с надпис „България“, то никой няма да се сети, че идва от София.

Позициите, които набеденият за български външен министър защитава по време на своите турнета,са на космополит и класически „инструмент“ за прокарване на чужда политика. Изключително вредна за нашата Родина. Изпитахме го на своя собствен гръб. Икономиката ни подсмърча. Населението ни измира и деградира със световна скорост. Чужди инвестиции няма, туристите се разбягаха по съседни страни.След поредната разходка до Македония, отново чухме банални и втръснали на всички приказки. Даниел Митов стигна до гениалното прозрение:"... обаче има разлика между икономически емигранти и бежанци,и те трябва да бъдат третирани различно".


С тази позиция Даниел Митов изцяло повтаря тезата на френския външен министър Лоран Фабиус. Френските анализатори се подиграват с подобна позиция. Французите са на мнение, че дали мотивите на идващата човешка лавина от Либия, Сирия, Ирак, Афганистан и т.н. са икономически или политически...за населението от европейските страни е без значение. Даденият бежанец има за цел да остане на европейска територия с всичките икономически, политически, социални и не на последно място цивилизационни последствия от това заселване.
image
Най-трагичното е, че България няма НАЦИОНАЛНА позиция по въпроса с бежанците! Позиция,съобразена с интересите на българския народ. Къде е българската позиция за приемане на бежанци по „квотен принцип“? Ще се съгласим ли да ни връщат бежанци? Вече има тенденция част от човешкия поток да се връща от Западна Европа в Източна Европа. Австрия връща бежанци в Словакия. Братислава заяви официално, че може да приема само християни, тъй като в страната няма мюсюлмани. В Белгия бежанци заявиха, че искат да се строят джамии за сметка на белгийските данъкоплатци. В България християни и мюсюлмани се разбират и живеят спокойно от векове. Българските мюсюлмани са лоялни граждани на нашата страна. Те са си наши,български. Те са векове наред органична част от българския народ.

Къде е позицията на Даниел Митов по следния жизнено важен въпрос- Съгласен ли е българският народ да се наруши рязко етническия и конфесионален баланс в България? Или на Митов му е все тая! Просто пред него ще сменят табелата на международните форуми. Много други страни от ЕС,като Словакия, Австрия, Германия, Унгария, Гърция, Литва, Латвия, Естония и др.,имат своя собствена позиция по въпроса с бежанците. Даже Испания,поради градовете- анклави Сеута и Мелила, има своя национална позиция по въпроса. Къде е българската позиция? Или само повтаряме като папагали "солидарност", „обща политика“ и чакаме директиви от Брюксел.

Няма да дочакаме такива, които да отговарят на интересите на обикновенните български граждани. В Европейската комисия никой не носи отговорност за нищо. Най-малко брюкселският бюрократ. Той чете само инструкции. Като няма инструкция, няма и отговорност. Чака да му я напишат и тогава започва да работи. А писането на нова инструкция иска доста време!

Няма ли да поискаме "масрафът" с бежанците да го платят тези, дето забъркаха "арабските пролети" и организираха „хуманитарни бомбардировки“. И ограбиха парите и „черното злато“ на Либия, Ирак, Сирия и др. Италия имаше договор с Кадафи. Либия съвестно спираше човешкия поток към италианските острови Сицилия и Лампедуза.

Явлението с бежанците е предизвикано по изкуствен път. Човешкият поток към Стария континент решава геостратегически цели. В Турция един канал за прехвърляне на бежанци към Европа стига в някои дни до 500 хил. долара доход. В австрийски медии излезе информация, че американци финансират прехвърлянето на хора от Африка и Азия на Стария континент. Каналджиите през Средиземно море разполагат със свръхмодерна и скъпа навигационна техника. Цената за човек за едно такова прехвърляне в Европа е 7-10 хил евро. Парите ги дават, както лесно можете да се досетите, богато спонсорирани НПО-та.

Проблемът с бежанците иска светкавични политически решения.

Политици в Брюксел няма.

Там има само чиновници.

В София си имаме Даниел Митов, който чака указания!

Източник: Поглед.инфоПрочети цялата статия тук: Американци финансират бежанския поток, а Даниел Митов чака инструкции - Поглед Инфо

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 10

 1. #1
  МиГ 31 авг 2015, 17:37
   
  6
   
  0

  Препоръчвам за четене...
  http://glasove.com/categories/na-fokus/news/novoto-prishestvie-za-stariya-svyat

 2. #2
  Thunder 31 авг 2015, 19:31
   
  15
   
  0

  В сутрешният блок на нова тв. г-жа Кунева -Пръмова, обясняваше, че Европа дава пари за бежанците.

  И видиш ли да приберем аребето, та да не изтървем парата, а те щели да работят за България да вдигат икономиката.

  Аз като гледам те нашите цигани много работят, направо ша задминем Германия. Дай да си вкараме още 200-300 хиляди, та да цъфнем и вържем.

  Ма да не изтървем парата.

  За парата Кунева, Пръмова или как беше там, ша отговаря ....
  ( За харченето де)

 3. #3
  Чупка и баста 31 авг 2015, 19:52
   
  19
   
  0

  Който им е бил колониален владетел на арабетата и нигритосите ,той да им бере грижата.Нито България ги е владяла,нито ги е привиквала за гастарбайтери като Немция!!!И без това сме направили в аванс прекалено много за тях като сме обучили десетки хиляди араби по Тошово време и им рабогехме като роби в Ирак и Либия.Аре чупка и баста!!!

 4. #4
  кълънълъ 31 авг 2015, 22:45
   
  9
   
  0

  Аве напомнете му на тоя неизтискан комедон Митов,че след като спре да е министър ще го тенкосат соомач и ще си остане у България, защото на Госдепа не му трябват гнойни пъпки.

 5. #5
  Х-м 01 сеп 2015, 05:37
   
  0
   
  0

  "Какъв е вашият анализ на проблема „Ислямска държава”? Съгласен ли сте с френския премиер Манюел Валс, който говори за „война на цивилизациите”?

  Манюел Валс използва терминологията на американския политолог Самюел Хънтингтън, но често забравяме, че той не препоръчваше сблъсък между цивилизациите, а целеше тъкмо да го предотврати. Ние не сме изправени пред враждебна цивилизация, а срещу тероризма. Първите му жертви са самите мюсюлмани. Разломите и враждите в арабско-мюсюлманския свят имат дълбок корен. След рухването на Османската империя историческото поведение спрямо Запада се канализира по два пътя. Първият е модернистки, либерален и социалистически: негови въплъщения са Насър и партията БААС. Вторият е този на „Мюсюлманско братство”, учредено през 1928 г. от Хасан ал Банна. По-късно в неговия фарватер ще възникне революционният салафизъм на Ал Кайда и „Ислямска държава”. САЩ имат съществен принос в разпалването на уахабизма, който е благодатната почва на салафизма. От своя страна Франция до войната в Ирак от 1990 г. неизменно привилегироваше модернистките режими. Двете войни в Залива разтуриха държавата Ирак и доведоха на власт в Багдад шиитското мнозинство. Правителството на Ал Малики водеше дискриминационна политика спрямо сунитите в Западен Ирак. Така сунитите, които бяха свикнали да играят ръководна роля в страната от възшествието на Хашемитската династия през 1921 г., бяха тласнати в ръцете на Ал Кайда и „Ислямска държава”."


  https://alterinformation.wordpress.com/2015/08/14/99592952/

 6. #6
  Бежанците??? 01 сеп 2015, 09:32
   
  6
   
  0

  Това пренаселяване на Европа и унищожението й е отдавна планирано...  САЩ е 100% в ръцете на еврейте и за това изпълняват този план и го финансират...
  http://www.veteranstoday.com/2014/01/11/burying-sharon/

  Е, какво пък да очакваме от един смешник, който също е използвал парите на САЩ за учене и е минал техните "тренировки" и зомбиране?
  САЩ така си подготвят "комсомолските секретари", които после отиват в страните си и работят естествено за САЩ...

  Въпросът е какво го интересува българският народ всичкото това? Искаме ли да бъдем пренаселени с чалми - хора от друга култура, които на всичкото отгоре се размножават и в геометрична прогресия? Това е начин да унищожиш един етнос, като нашият. Ние в момента сме в демографска криза, а ни "пробутват" да храним други, които скоро ще ни изместят от собствената ни родина!

 7. #7
  Незнайко 01 сеп 2015, 10:03
   
  4
   
  0

  100% съгласен със статията, ама и дума няма, че преди Даниелчо имахме други гъзоблизци, дето ни тикаха и в Ирак и в Либия и все пригласяхме като папагали. Така че заявявайки - "Няма ли да поискаме "масрафът" с бежанците да го платят тези, дето забъркаха "арабските пролети" и организираха „хуманитарни бомбардировки“." - не е много точно, от кого да поискаме - САЩ, Франция, Англия ... или от нашите си отрепки.

 8. #8
  F1F1F1 01 сеп 2015, 12:37
   
  4
   
  0

  Преди три години прочетох резюме на лекция на директора на ЦРУ пред подбрана аудитория в един американски университет. Г-н директорът прогнозираше, че до 2020 година, в западна Европа ще има гражданска война. Тогава го помислих за луд. Но вече знам, че ще стане.
  Миналата и тази година швейцарската армия проведе учения как да прикрива границата за да спира тълпи въоръжени мародери.
  Полицията в Германия вече от година тренира каксе усмиряват разбунтували се тълпи.
  В момента в Израел подразделение на Бундесвера се обучава за война в градски условия.
  Китай девалвира паричката си, това един икономист от САЩ нарече "икономически Пърл Харбър".
  САЩ разработват план за "санкции" срещу китайски компании.
  Германия се напълни с палаткови лагери за емигранти. Какво ще стане като застудее? Токът от перките няма да стигне за отопление . Ще се отвори пазар за кюмбета "циганска любов".

  Яжте, пийте и се ебете като за последно мирно лято. Не остана много.

 9. #9
  Пачангата 01 сеп 2015, 14:56
   
  1
   
  0

  За национално предателство какво се предвиждаше в наказателния закон, че не си спомням.Да не би вече да са го променили със орден Стара планина за изключителни заслуги срещу отечеството. Не знам.

 10. #10
  Редно е 01 сеп 2015, 21:23
   
  4
   
  0

  Значи кво излезе за предпоследно със седемдесетте и няколко умрели мигранти в камион в Австрия?Собственикът на камиона ливанец с българско гражданство.От останалите изпълнители има един афганистанец и три мангала от Ломско!Еееее.....,откъде накъде смърделницата Куневица-Пръмовица ще вменява вина на българите да се срамуват?Пък и всички големи телевизии ми млянкат-плянкат че българи били трафикантите!Редно е да кажат ливанец,афганистанец и трима индо-роми с българско гражданство.Да еба и боклуците с боклуци соросоидни смръдльовци!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка