РАЗМИНАВАНЕ: БОЙКО - "15 КИЛОМЕТРА ОТ ГРАНИЦАТА ЩЕ СЕ РЕМОНТИРАТ." НЕНЧЕВ - 80 МЕТРА ЩЕ ПОПРАВИМ

Pan.bg 06 юни 2015 | 11:14 views (3022) commentaries(3)
img Половината ограда по границата с Турция е за ремонт

Половината от 30-километровата ограда по границата с Турция е за ремонт. Експерти вече правят огледи за укрепването ?, но без оскъпяване, обясни премиерът Бойко Борисов:
Сега в момента са експерти там, които това го решават. Да се направи по-здрава и по-укрепена ограда като съоръжение изисква огромен ресурс, а и аз искам да си спестя, от друга страна, обвинения и политически коментари, свързани със завишение на цената. И затова го върнах проекта да го направят така, че, ако приемем, че 30 километра са девет милиона от предишното правителство, в рамките на тези параметри да могат да се справят и в следващите километри, когато трябва да се изгради съоръжението.

Ненчев: 24 военни ремонтират 80 метра от оградата по границата с Турция


Борисов, протест, военни, взривове, българо-турска граница, Николай Ненчев, ограда, Горни Лом 21011Други Снимки 24 военни отремонтират 80 метра от оградата по границата с Турция. Това обяви военният министър Николай Ненчев, който присъства на заседание на парламентарната комисия по отбрана, предаде репортер на Novini.bg. Военнослужещите ще направят оглед и ако се наложи, ще отстранят всички проблеми. Те са възникнали заради слягане на земна маса и поддаване на почвата. Всичко, каквото е необходимо, ще бъде извършено, защото е много важно да не бъдат допускани нелегални имигранти в страната, категоричен беше Ненчев. Припомняме, че вчера по време на парламентарния блиц контрол Бойко Борисов обяви, че 15 км от оградата са за ремонт.

image

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  PKM 06 юни 2015, 12:53
   
  13
   
  0

  Има лесно решение нарича се ПМ-2-Противопехотна мина.

 2. #2
  ПСМ-1 06 юни 2015, 13:41
   
  13
   
  0

  Вече на целият народ стана ясно, че тия двамата (ББ и НН) мерят с различен аршин. До кога?

 3. #3
  бивш граничар 07 юни 2015, 22:41
   
  7
   
  0

  Да се потъси отговорност от тези от ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ които през цялото време на построяване на съоръжението ИТСприсъстваха и наблюдаваха строежа и накрая го приеха без забележки и притенции и възражения.
  Ако няма гаранционен срок би трябва отремонтирването да е за сметка на МВР респективно от бюджета на ГП. а не от МО.
  Редно би било да се потърси отговорност от комисията по приемането а не да се прехвъля вината от едната на другата глава..
  Когато се работи с ум и от сърце защо изградените по време на ГВ съхранени и запазени все още по граниграницата ИТС не са паднали като се има че от 20 год не са поддържани
  По време на ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ на Държавната граница имаше държавен ред а сега при гранична полиция така наречените бежанци които са потенциални нарушители свободно се разхождат по жълти павета.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка