АФЕРА.БГ: ЦРУ ГОТВИ ПРЕВРАТ В БЪЛГАРИЯ, БОЙКО ПЪТНИК?

Pan.bg 16 май 2015 | 09:14 views (45085) commentaries(18)
img ЦРУ готви нов български премиер, Борсиов бил пътник...

ЦРУ използва Борисов, за да трасира пътя към управление на политици като Радан Кънев и Петър Москов
Теориите на конспирациите съществуват, те не са мит. Службите умишлено ги митологизират, за да прикриват следите си. Мнозина мислят, че ни управлява второто правителство на Бойко Борисов. Лъжете се! Управлява ни поредното правителство на Централното разузнавателно управление на САЩ, пише Деян Пеев, цитиран от Афера.

За да се осъществи подобен проект са нужни множество компоненти. Модерният свят изисква един от тези компоненти да са медиите. От няколко месеца една от двете най-големи български телевизии у нас се управлява директно от ул. “Козяк” в София. На тази улица се намира Американското посолство. Телевизията е заставена да изгради новото политическо ГМО, точно по схемата, по която направи Бойко Борисов от треторазряден охранител в “най-успешния” главен секретар на МВР, а оттам го изстреля и в политическата му кариера.

image
Само за десет дни в една и съща телевизия, в абсолютен медиен комфорт се показва един и същи човек. Този човек получи “подарък”, абсолютен високолихвен кредит на доверие. Поръчкови социолози, също свързани с въпросната телевизия, бяха инструктирани да му подарят рейтинг от над 30% одобрение, с което дори надви доскорошното паленце на ЦРУ у нас – Бойко Борисов.

Ето за какво става въпрос:

1. Телевизията се казва БТВ.
2. Здравният министър Петър Москов получи рейтинг от над 30% от социологическия консорциум на Андрей Райчев и Кънчо Стойчев ГАЛЪП. Райчев и Стойчев са дългогодишни съдружници с Красимир Гергов, който пък е акционер в БТВ.
3. Петър Москов гостува на 4 май в БТВ – интервюто му с папагала-водещ Антон Хекимян продължи близо час. На 13 май Петър Москов ще е отново в БТВ, този път при Слави Трифонов. Нагледен пример как се налага на обществото едно лице.
4.Как пък случайно от БТВ не решиха, че е редно да потърсят и различна гледна точка, а на 4 май при папагала-водещ Антон Хекимян отново ще гостува Радан Кънев. Забележете – в един и същи ден – зрителите на БТВ отварят очи с Радан Кънев и ще бъдат приспани, но не от анестезията, а от „опорните точки“ на Петър Москов.
5.Миналата неделя телевизията ударно обслужи друг крупен медиен собственик Иво Прокопиев, който получава директно финансиране от американците през зле прикритата им фондация “Америка за България”.
6.За N-ти път обслужен беше и зле функциониращото ГМО-продуктче на ЦРУ Христо Иванов, който нито е адвокат, нито е министър, а най-обикновен треторазряден обслужващ персонал, получил задача да нареди предварително посочени от американското посолство магистрати на ключови места в съдебната власт.
7.“Тази сутрин” в БТВ цъфти поредната протестираща съдийка. Този път някоя си Велислава #Незнаемкояси. Пратена да громи ВСС от името на Съюза на съдиите в България, също на издръжка на американски фондации. Тази съдийка ще правораздава или с политика ще се занимава?
Примерите могат да продължат. В пристъп на отчаяние, че е изгубил творението на живота си – БТВ, преди повече от две години Красимир Гергов дава интервю за Гого Лозанов. В него той директно разкрива, че всъщност в периода 2001-2005 г. чрез БТВ е изграден политическия ГМО-проект Бойко Борисов. В това интервю Красимир Гергов доста смело казва, че именно той е направил от Борисов това, което имаме вече 15-години, защото можел и да не го “подкрепи” още в първите му стъпки като главен секретар на МВР. За по запознатите е добре известно, че Гергов получава възможността да стане собственик на БТВ малко преди “изгряването” на Борисов в МВР именно с разрешението на посолството на САЩ.

Днес ситуацията е почти същата. ЦРУ използва Борисов, за да трасира пътя към управление на политици като Радан Кънев и Петър Москов.

БТВ е един от инструментите за манипулиране на обществото.

Разбира се, че телевизията обслужва и Борисов. Не само чрез злополучното му интервю от понеделник вечер, в което той сам настъпи мотиката, а и чрез изпълнението на “мокри поръчки” срещу определени от един премиерски съветник кметове. Дори и за негледащите телевизии и “разследванията” на новоизпечените “разследващи” репортери на БТВ е ясно, че дронните атаки срещу кметовете са по списъка, който един премиерски съветник разнасяше из телевизии преди няколко години.
Един от най-мощните и добри журналисти у нас е старо куче. Той знае какво и кога до го каже. Сигурно ще дойде време, в което обществото ще научи, че неговото предаване бе свалено от ефира на другата голяма телевизия, отново по заръка на посолството на САЩ. Просто ЦРУ не обича конкуренцията, а топ-журналистът даваше трибуна на свободномислещи и разкриващи ГМО-схемите на Вашингтон не само у нас, а и в цяла Европа.

Пътник ли е Борисов? Разбира се! Той няма да е следващият български президент. Т.нар. “министър-председател” ще получи пост в чужбина.

Пост, който няма да има никаква тежест, но в същото време ще му позволи да се оттегли достойно от българския политически живот. За да се случи това обаче, Борисов трябва да продължи да изпълнява заръката на агентите от “Козяк” и много тънко да подлъгва друг ключов играч – ДПС. Всъщност ЦРУ цели чрез издигането на Радан Кънев, Петър Москов и компания реализирането на една своя отдавнашна мечта – унищожението на ДПС, а оттам и на стабилността в България, респективно на Балканите, а и в цяла Югоизточна Европа. Каквото и да говорим, знаем и мислим за ДПС – още по-страшно ще бъде, ако тях ги няма, а ни управляват ГМО-политически продукти като тези на Иван “Командира” Костов.
АФЕРА ще разкрие и още нещо – очаквайте БТВ в активна роля по популяризиране на ценностите на третия пол. Това лято БТВ нямало да отразява пасивно и гей-парада в София, напротив искали да бъдат активната страна.
Деян Пеев.

Изпращайте снимки и информация на news@dunavmost.bg по всяко време на денонощието!Източник: Афера

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 18

 1. #1
  петка 16 май 2015, 09:35
   
  61
   
  2

  Който го е качил там, той и ще си го свали.
  Нищо ново под слънцето.
  Как иначе си обяснявате, че довчерашен бабуин, познаващ само бухалката като средство за прехрана, изведнъж стана главен милиционер, а после премиер?
  Не знам КГБ ли е ЦРУ ли е, ама да знаете, че квото поискат в тая скапана държава, то се случва. Даже си качиха магаре за президент, ей тъй за кодош. Абе големи са веселяци тия, само дето ние патим.

 2. #2
  протеже 16 май 2015, 09:38
   
  48
   
  2

  ЦРУ готви нов български премиер, Борсиов бил пътник..
  Тея най-сетне се усетиха, че със прости и необразовани протежета нямат шанс, селските тарикати отдавна не са на мода. Най-сетне се усетиха, че освен да казва "слушам" и да изпълнява, понякога трябва да взема и нелеки решения. Такива решения не са от компетенцията на "господарите" му и даже и да ги пита, няма какво да му кажат, те могат само да очакват резултат. Такива решения могат да се вземат от интелигентен и образован политик със подходящ ЕКИП.Тезата, че "няма друг", колкото и да е зле Бойко, вече не устройва доста голям процент от населението на страната, а вече и в "бетонираната" столица започна да му се пропуква рейтинга. Бойко ще прегори като "престъпник" или ще го пуснат на някой от "сретеновците", който му имат зъб още от едно време, никой няма да му дава пост.

 3. #3
  Teraflop 16 май 2015, 10:09
   
  46
   
  2

  БТВ е един от инструментите за манипулиране на обществото.

  Разбира се, че телевизията обслужва и Борисов.

 4. #4
  ivo1 16 май 2015, 10:52
   
  42
   
  1

  Ето за това моята медия е ИНТЕРНЕТ а телевизиите са под достойнството ми.В интернет мога да пресея житото от плявата и да извлека истината а платените частни телевизии вече не струват и пукнат грош,понеже са МАНИПУЛИРАНИ и по същия начин -почти успешно манипулират общественото мнение! Само хора заровили главите си в пясъка като щрауса все още гледат и слушат ПРОДАДЕНИТЕ ни МАСМЕДИИ!

 5. #5
  Ъц 16 май 2015, 11:56
   
  30
   
  2

  Както го е казал един руски философ; " Съществуването на "теорията на заговорите" е исторически доказан факт! Чрез заговори са падали империи и са се раждали нови, изчезвали са цели народи и цивилизации, а на тяхно място са се появявали други. "
  В настоящето, няма, по голямо доказателство за пролагането и използването на този модел за намеса във вътрешните работи на други държави от страна на САЩ. Факт!!!!!!!!!

 6. #6
  ukraininform 16 май 2015, 16:08
   
  6
   
  24

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 7. #7
  A_S_D 16 май 2015, 19:54
   
  25
   
  2

  ukraininform виждам че си голям българофоб!!! Ище те помоля да се изнесеш заедно с цялата пасмина твои подобни от омразната за вас България! За а можем останалите да си подредим къщичката!!!

 8. #8
  KOREKTOR 16 май 2015, 21:02
   
  13
   
  3

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 9. #9
  KOREKTOR 16 май 2015, 21:08
   
  13
   
  1

  Г-н Панчелиев,

  Как мислите ?

  ГАДИНАТА ОТВРАТИТЕЛНА ПРОДАЖНА БЕЗРОДНА написала това трябва ли да им достъп до възможност да продължава с ГАДОСТИТЕ си ?

  " #6 ukraininform 16 май 2015, 16:08

  Не знам кой ни управлява,но за Бългатия е винаги добре да ни управлява някой отвън-в смисъл да не е българин с балканска психика.Защото за българина кражбата е смисъл на живота-най главното.Под много робства е била България-но най тежко май е българското робство."

 10. #10
  той 16 май 2015, 22:40
   
  19
   
  1

  е нали ЦРУ му дадоха куп грамоти и похвали на времето.какво стана сега.....

 11. #11
  ПЕНСИОНЕР 16 май 2015, 22:58
   
  22
   
  0

  СВаляне на Бойко 2 и пълнаконфискация и национализация нанезаконно и по съмнителен начин придобито имущество.

 12. #12
  до 10 17 май 2015, 13:57
   
  18
   
  1

  Ами те така правят. Хващат малоумници като пожарникаря Бойко Борисов, който знае само да развива шланга, хвалят го непрекъснато, той се помисля за бог, върши им работата, а после го свалят и изпращат като Саддам.

 13. #13
  Име 17 май 2015, 14:50
   
  11
   
  1

  Абе тия двамата на снимката, що не си вземат стая в хотел?

 14. #14
  Капитана 17 май 2015, 17:54
   
  12
   
  0

  Не си въобразявайте!!!!
  Ако РУ го свали/както го е качило/ следващия когото ще сложи няма да прави вече пируети. Племето е достатъчно зомбирано, а условия да има достатъчно американци в България са на лице. И в момента тук има достатъчно американски самолети заедно с екипажи, които ще останат "по-дълго време". Нашите, които могат евентуално да застанат срещу тях скоро ще отмрат от само себе си умишлено държани без поддръжка. Следващия когото ще сложат американските братя ще завие гайките до скъсване на болтовете, а ако се намерят "лумпени" и "провокатори" да излязат на улицата и други, които да ги последват, доблестните съюзници ще се изкажат много сериозно в подкрепа на законно избраното правителство. Украйна -2 ще започне да функционира. България е малка и е задължително да е единна и неделима. Е, за всеки случай може да се лрганизира едно огнище на напрежение, което да бъде добър повод за нови съвместни учения и чужд инструктори.

 15. #15
  Балканджи 17 май 2015, 19:32
   
  5
   
  0


  За чий правят пак реклама на ДПС?

  ето какво става:
  http://www.duma.bg/node/100801 / 16. Май 2015 , брой: 109

  ПФ поиска признаване на геноцида на българите, ДПС напусна залата

  "АКО ДПС СЕ СЯТА ЗА ПРЯК НАСЛЕДНИК НА КЛАНЕТАТА,НА ГЕНОЦИДА ДА СЕ МАХАТ." !!!!!!!

 16. #16
  Долу мафията!!!! 17 май 2015, 19:49
   
  15
   
  2

  ЦРУ-то използва всички гореизброени. Използва ГЕРБ най-вече, евентуално Реформаторите, а ДПС са им били винаги ортаци.

  Няма в нито една държава в Европа такова нещо! Правата и Свободите са за всички , а не на етнически принцип и основа. Тази партия е противоконституционна! Те потурчиха сума население покрай този лозунг. Започнаха с циганите. Циганите в цяла Европа са Християни. В България по времето на Тошо бяха най-религиозни и ходеха на църква, а не в разни измислени джамии.

  Царчето и разни бивши звезди на БСП усърдно работеха за Нато, заедно с Костов, най-големия агент. Тези бивши бесепари и седесари мигрират в какви ли не нови партии и партийки.

  Следете как се развива младото БСП. Те са хора нов тип. Има и други партии които са активни но са изтласкани от агентите на ЦРУ в страни. Не се поддавайте на обещанията на нео-либералите. Запомнете: Няма такова нещо като "Свободен пазар". Това е химера. И тя не устройва никой освен корпорациите ( Мултинационалките ) и някои Банки. Самите "големи " се ядат един друг!

  Сетиха се да потърсят интересите на средния и малък бизнес в България....само на думи!!! Използват сантимента за да печелят гласове. Тези, гореизброените Убиха средния и малък бизнес в България! Не очаквайте че вълка ще изплюе агнето живо, цяло и невредимо! Това е заблуда!

  Долу Герб! Долу Реформаторите! Долу фалшивото безенесе. Долу противоконституционното ДПС! Долу мафията! ЦРУ и МИ6 - вън от България!

 17. #17
  абв 18 май 2015, 22:11
   
  9
   
  1

  Ако може и Чехльо да го махнат, че вече не се издържа. Всеки друг, но не и тези двамата.

 18. #18
  от Източният Фронт :) 26 юли 2016, 15:22
   
  13
   
  5

  По-добре руска република от колкото турски вилает или американска колония ! Ходя в София само по Голяма Нужда !

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка