ГЕН.МИХОВ: НЯМА СМИСЪЛ АРМИЯТА НИ ДА Е НА ГРАНИЦАТА С МАКЕДОНИЯ!

Pan.bg 15 май 2015 | 09:24 views (3575) commentaries(15)
img Ген. Михо Михов: Няма смисъл армията да е на границата с Македония, защото няма заплаха за сигурността ни

"Ако мен ме питате дали има смисъл армията да е на границата – лично мисля, че няма смисъл. Не съм командващ, нито съм началник на отбраната, за да кажа, че е на границата". Това каза ген. Михо Михов пред журналисти след заседанието на Комисията по отбрана в отговор, съобщи „Фокус“.
Той изтъкна, че според него няма предпоставки армията да бъде на границата ни с Македония. „С народните представители обсъждахме политическата обстановка в Македония като кризисна и военно политическите измерения. Водихме вътрешен разговор. Никакви експерти не сме слушали. Комисията е законодателна орган и може да дава препоръки тогава, когато ги поискат. Но членовете на комисията трябва да са подготвени за по-решителни моменти, когато се наложи. За сега не очаквам такива решителни моменти“, заяви ген. Михов.
По думите му нямало смисъл армията да е на границата, защото нямало заплаха за сигурността на България. „Миграционният поток не е задача на българската армия“, коментира той като посочи още, че не вижда опасност от нова бежанска вълна този път от Македония. „Няма такава заплаха към българската граница“, допълни ген. Михо Михов.

image

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 15

 1. #1
  Моджо 15 май 2015, 09:40
   
  8
   
  1

  Е, разбира се, че няма смисъл. Но пожарникарят си е пожарникар и като такъв мисли. Ако има някъде нещо, той веднага праща пожарникарите да разгуват шланга. Главата му не може и да помисли, че нещата може да се правят и по различен от пожарникарския начин. Между другото навремето, като закриваха Габровница, а запазиха Доброславци, същият този генерал изказа експертното мнение, че Доброславци трябва да остане, защото, видите ли, столицата не можела да остане без въздушно прикритие. Какво стана след няколко години? Столицата си остана без въздушно прикритие като стой, та гледай! Значи можело! Друг е въпросът, че самолетите не е нужно да са ти в двора за да те прикриват. Ако чакаме "врага" да дойде над столицата, за да излитаме, по-добре да се гръмнем! Но така му било удобно тогава, така казал. Сами си правете сметка какви държавници имаме.

 2. #2
  llyubo 15 май 2015, 09:50
   
  11
   
  1

  Тоз, като го видя на снимка и ми се доповръща.

 3. #3
  той 15 май 2015, 11:06
   
  13
   
  0

  коя армия др.Мио,тая която ти разтури.ми няма смисъл от нищо където ти минеш.

 4. #4
  емигрант 15 май 2015, 15:10
   
  9
   
  0

  И Българската Армия се чуди какъв смисъл е имало от теб, да те учи, обучава, храни и облича, но отговор не намира

 5. #5
  ВВС 15 май 2015, 16:36
   
  16
   
  1

  Ей Михо, юда искаойтска, благодерение на тебе най-вече армията ни не е до македонската граница, а е до границата на изчезването си!

 6. #6
  Инструктор- пенсионер 15 май 2015, 19:55
   
  7
   
  0

  Бойкови/ Борисов/ врели- некипели.
  Армията е на границата колкото Спартана беше "на пистата" когато се удавиха в Охридското езеро сънародниците ни- уж беше на пистата, а излетяхме на втория ден!
  Направо ми е чудно как можете да вярвате на думите на тази фурнаждийска лопата/Бойко/, че даже да се цитира, че и коментират цитатите му.
  ...но явно си заслужаваме управниците, жалко и тъжно нали?

 7. #7
  Инструктор- пенсионер 15 май 2015, 20:00
   
  4
   
  0

  Бойкови/ Борисов/ врели- некипели.
  Армията е на границата колкото Спартана беше "на пистата" когато се удавиха в Охридското езеро сънародниците ни- уж беше на пистата, а излетяхме на втория ден!
  Направо ми е чудно как можете да вярвате на думите на тази фурнаждийска лопата/Бойко/, че даже да се цитира, че и коментират цитатите му.
  ...но явно си заслужаваме управниците, жалко и тъжно нали?

 8. #8
  Чапай 15 май 2015, 20:43
   
  9
   
  0

  А, защо мълчахте при първата криза в Македония, когато ССО при министър Ноев бяха на същата тази граница 15 дни? Или бяхте зает с градене на кариерата си с послушание и лизачество. подлизурко като Вас, няма право да дава съвети. Много добре помним вината Ви за погрома над БА.

 9. #9
  уволнен 15 май 2015, 21:14
   
  7
   
  0

  OTVRATITELEN LETEC

 10. #10
  Мерач КПВТ 16 май 2015, 01:49
   
  2
   
  0

  Господа и Другари !

 11. #11
  Мерач КПВТ 16 май 2015, 02:30
   
  2
   
  0

  Спомням си ,по време на войната в Сърбия,през 1999 г Михо разположи дивизиона С 300 около АЕЦ Козлодуи за охрана на 30 километрова зона , но при няколко нарушения, нямаше "топки" за да издаде команда "Огън" Каза свалим ли самолет ,независимо чий , ще бъде проблем за нас.

 12. #12
  Philby 16 май 2015, 17:58
   
  1
   
  0

  Май. Македонци мразят мюсюлмани. Майор Михов мисли малко по милитаристки. Мъчно минават мислите в мозъка на майор Михов. Майор Михов мълви малозначни мнения пред медиите. Млъкни, майор Михов!

 13. #13
  Philby 16 май 2015, 18:11
   
  2
   
  0

  Май. Македонци мразят мюсюлмани. Майор Михов мисли малко по милитаристки. Мъчно минават мислите в мозъка на майор Михов. Майор Михов мълви малозначни мнения пред медиите. Млъкни, майор Михов!

 14. #14
  Пронципно е прав 16 май 2015, 21:17
   
  2
   
  0

  Принципно Михо е прав.Армията по-добре да пази границата с Турция,защото от там ни заливат мургавели.Проблемът от Македония може да бъде само хуманитарен и за там трябва да има готовност гражданска защита, червения кръст и да речем Военна болница.

 15. #15
  NLprop//Maidan-Macedonia 18 май 2015, 03:38
   
  1
   
  0

  Току що гледах холандски рапортаж за вълненията в Скопие. Официалната им телевизия показа множество хора на слънчев ден скандиращи "Долу Груевски" и "Искаме да сме европейци".Една жена ,на около 50-60 год., на македонски , интервюирана от журналиста на официалната Холандска тв, която бълва само глупости ( последното беше как БУК ракета, преесена на каин стреляла от руска територия в Украйна и свалила MH17 ,), казва че искала "Посолствата от ЕС да чуят" исканията на хората. Има сред демонстрантите представители на ЕС, един от тях също интервюиран.

  Тук е линка към видеото. Макар че e на холандски, интервютата са на македонски (и английски).
  http://nos.nl/artikel/2036227-macedoniers-ondanks-angst-de-straat-op.html

  Това много мирише на Майдан. Вижте, Груевски че е корумпиран, може и да е. Но точно сега ли се сетиха? Че той управлява от много време. А Македония е една от страните свързани с проекта Турски поток. Подкарват стадо на заколение в момента и то по най-гнусен начин - като им пращат провокатори от Косово.

  Косово се контролира ИЗЦЯЛО от НАТО. Така че там партизани никога не е имало и няма и да има. Това са бандите които ЕС и НАТО кърми. И го показват най-официално, като поставиха начело техен шеф ( на sushtite банди - Хачим Тачи ) . Сегашния президент - жена от Дясна партия ( разбира се, никакви леви, никакъв социализъм, само сеч за народа и малко кеш за магаретата, поставени да ръководят ), ето част от CV-то и :
  //...In 2006/07, she attended a graduate certificate program in police management and criminal law at the University of Leicester in the United Kingdom. She has also received extensive professional training at the George C. Marshall European Centre for Security Studies in Germany and the FBI National Academy in the United States..After the Kosovo War, Jahjaga completed training to become an officer and gradually sought promotion to higher ranks, initially to major, then colonel, and finally major general.

  ....She was first deployed with the border police and then transferred to the training department...Била е в гранична полиция!!!!

  While serving as police officer, she drew the attention of American officers and diplomats who presented her before senior U.S. officials on special occasions. Her pictures with U.S. President George W. Bush during his visit to the FBI National Academy and with Secretary of State Hillary Clinton during her visit to Kosovo were among the few distributed through the internet before she was placed on the national spotlight as a presidential candidate...

  ...On 6 April 2011, she was announced as a consensual candidate for president of Kosovo by the Democratic Party of Kosovo, Democratic League of Kosovo and New Kosovo Alliance, and supported by the US Ambassador in Kosovo, Christopher Dell..

  http://en.wikipedia.org/wiki/Atifete_Jahjaga
  //..няма тази информация на bg. ili ruski.

  Това е типичния пример за Пионка , не просто про-американска, тя е техен кадър, обучен от тях и придвижван от тях, CIA.MI6...

  Косово( САЩ и НАТО зад тях) целенасочено провокира границите на Македония. ЕС вече се готви за поредния Майдан - стънт, вече оттрениран в Киев.

  САЩ командва Нато за провокации от вън , ЕС - от вътре.

  Това е провокация - да превърнат едно дългогодишно недоволство в "спонтанен бунт" и да рекламират "ценностите си". Пак по официалната холандска телевизия в политическо шоу, слято с вечерните новини, казаха че Правата на Хомосексуалистите е техния най-силен коз срещу РФ. В Холандия обаче също има инциденти като този:

  Графитипротест: " Fuck the king" и Свастика върху вратите на Кралската Администратура в Хага и Амстердам.

  Арестуваха арабин, но е вероятно той да не е извършителя. Показателно е обаче отношението - веднага подозират мюсулманин или арабин. До тук е тяхната демокрация и правата на малцинствата.

  Info/media:
  (na holandski)
  http://nos.nl/artikel/2035105-kabinet-van-de-koning-beklad-met-hakenkruis.html
  (english):
  http://dutchrecentnews.blogspot.nl/2015/05/swastika-on-door-cabinet-of-king-dutch.html

  foto:
  http://media.nu.nl/m/stpx8wwahnyb_wd640.jpg/advocaat-doet-aangifte-zoeken-of-fuck-koning-belediging.jpg

  http://static0.parool.nl/static/photo/2015/0/10/2/20150510182553/album_large_2982677.jpg

  На 2ри май имаше много хора на главния площад в Амстердам, предимно холандци които протестират срещу медия-мъглата относно събитията в Одеса мин. г. на 2 май. Медиите и ЕС политиците, по-специално холандските, са обвинени в съучастие в това масово убийство.

  video ( na holandski, no pone se vizhda che organizatorite i uchastnicite sa holandci v golqma chast, za tezi koito ne vqrvat)

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка