НАТО СЕ РАЗПОЛОЖИ В 400 БАЗИ ОКОЛО РУСИЯ, ЗАТЯГА ОБРЪЧА!

Pan.bg 02 май 2015 | 22:27 views (3998) commentaries(11)
img /КРОСС/ САЩ и другите западни страни са съз­дали около Русия около чети­ри­сто­тин военни бази и други военни обекти, заяви заместник-?министърът на отбра­ната Ана­то­лий Анто­нов в ефира на радио­станция „Эхо Москвы", цитирано от вестник Русия днес - Россия сегодня.
Той каза: „Това са само открити данни. Всеки чита­тел и слуша­тел може да ги пре­сметне. А ние, които рабо­тим в Мини­стер­ството на отбра­ната, си зада­ваме въпроса - какво пра­вят те около нас?"
В отго­вор на въпрос не тряб­ваше ли навремето Русия да влезе в НАТО, Анто­нов каза: „Никой не ни чака там."
Едно­временно с това Анто­нов изрази мне­ние, че не е необ­хо­димо да се съз­дава про­ти­во­вес на НАТО с Индия и Китай: „Не смя­там, че трябва да съз­да­ваме няка­кви бло­кове, съюзи, за да спи­раме НАТО. Ние не дружим срещу някого, ние не се каним да вою­ваме." Той добави още: „Все пак не е моя работа да отго­ва­рям на пред­ложе­ние на мини­сътъра на отбра­ната на Иран. За тази работа си имаме свой вое­нен министър."
Това беше и задо­чен комен­тар на пред­ложе­ни­ето на мини­стъра на отбра­ната на Иран за съз­да­ване на вое­нен съюз между Иран, Китай и Русия, про­зву­чало на Четвър­тата мос­ков­ска конфе­ренция по сигурността.
Анто­нов говори и за достав­ката на зенитни ракетни системи на Иран, като под­черта, че Русия няма меж­ду­на­родни огра­ни­че­ния за доставка на Техе­ран на С-?300: „Това не е напа­да­телно въоръже­ние. Това е отбра­ни­телна система за про­ти­во­въз­душна отбрана. Дори САЩ при­зна­ват, че С-?300 не попа­дат под забра­ната на ООН. Защо тогава да не можем да доста­вяме отбра­ни­телно въоръжение?"

В същото време той съобщи, че е бесед­вал с пред­ста­ви­тел на Израел, който е казал, че стра­ната му е про­тив достав­ките на такива системи за Техе­ран, за да оста­нат открити иран­с­ките ядрени обекти за вся­ка­кви действия от страна на Израел.

image
Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/rysiya-iran-antonov-1463499.html#ixzz3Z0jQkamC

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 11

 1. #1
  Красимир Димитров 02 май 2015, 23:20
   
  27
   
  4

  Американската мечта и европейки ценности трябва да се защитават. Тези бази са малко, трябва и още. Питайте нашите хибридчии и ортаците им! Русия е много агресивна в собствените си граници!

 2. #2
  Чочу 03 май 2015, 03:44
   
  27
   
  0

  Прав си Красьо. Ама много са недосетливи тези руснаци. Наместо да се засрамят и да се преместят оттатък Урал за да не пречат на НАТО , те най-нахално си стоят по домовете ами и на всичкото от горе се и приготвят за самоотбрана .То бива безочие ама и толкоз не бива.Да гледат и да се учат от нашите господари.

 3. #3
  затягат обръча? 03 май 2015, 04:54
   
  19
   
  0


  Може, но скоро ще им се скъса! И то даже и без намесата на Русия.
  Алчността и властолюбието са двели до лудост американските кукловоди! Печатиха като луди изкуствени пари и плащат най-големият военен бюджет в света... Настроиха бази навсякъде, за да държат цял свят в подчинение....

  Играта свърши вече! Преди няколко дена МВФ официално каза, че вече и при най-малкото сътресение в света, световната доларова пирамида ще рухне! Букбално казаха: "...Да се се спасява, кой как може..."
  С една дума, долара и еврото ще станат официално безполезна хартия, а и много от другите валути ще получат също сътресения!

  Е и какво ще стане с тези 1000 военни бази, ако престанете да храните военните там и да им плащате заплати, понеже нямате с какво?
  Отговорът е "ПЕРЕСТРОЙКА! Този път американска и западна! Системата ви се срива напълно и се почва една съвсем друга! Руснаците и ние оцеляхе, сега е ваш ред - охранени американци :)!

 4. #4
  коцето успокоителя 03 май 2015, 05:28
   
  23
   
  1

  НАТО ще изядат един голям х*й накрая

 5. #5
  емигрант 03 май 2015, 14:05
   
  6
   
  2

  ВЕЧНА СЛАВА НА НАТО

  Ето че краят на диктатора Путин се вижда, демократизираме пияните Руснаци, звадължаваме ги да построят газопроводи за тяхна сметка и доставят безплатно газ за всички желаещи. Настъпват всенародни празници..........

  Интересно защо дядо ми казваше,, ГОЛЯМОТО НАПЪВАНЕ ВОДИ ДО НАСИРАНЕ. При него също съм виждал засягайки обръчи как се късат и от кацата остават скъсани обръчи и разпилени дъги.

  УСПЕХ НА НАТО

 6. #6
  Енчо Добрев 03 май 2015, 15:26
   
  2
   
  6

  Това параноята е страшно нещо.

 7. #7
  приходящ 04 май 2015, 01:35
   
  1
   
  6

  Ееей, и аз преди време прочетох за "затЕгането на обръчо" и обърнАх сите паре в рубли, па за по-сигурно ги сложИх и на влог у КТБ-то. Чакам го тоа долАр да падне, чакам го, ама не - подлите империалисти са се запънАле като магаре на лед, като тъща на балкон са се запънАле и не пада проклетия долАр.
  Сега ми идва падежа на влога и съм кахърен - в каква валута да обръщам рублЕто - в дойче марки ли, във франкове ли, в драхми ли???
  Помагайте, давайте акъл, па като го рушнем тоа подъл долАр, банкет че дадем на всичкио православен колектив на форумо :).

 8. #8
  крахът на САЩ 04 май 2015, 06:29
   
  5
   
  0


  #7 приходящ вЕрваш или не, положението с УСА е такова!

  1. На власт там са най-богатите кланове, като например "печатарите" на долара. Конгрес, двете партии, избори и т.н.. е театър за простолюдието
  2. Финансовата система, основана на долара, действително е пирамида, една обикновенна, тъпа пирамида

  Всяка пирамида се "крепи" на това, че има "вярващи" и "инвестиращи" в нея.
  Първото залъгване на фараоните е било, че ако "държавата САЩ им даде на тях, банкерите, да определят финансовата политика на САЩ, то доларът щял да бъде "стабилен", нямало да има "кризи" и подобни.... Истината е съвсем друга след това: напр. кризата 1929-та г. и многото други след нея...

  Втората значителна лъжа беше след ВСВ. "Европа, цялата е в руйни, Япония пострада даже и от ядрено нападение, САЩ останаха най-малко засегнати. "..Дайте да направим долара резервна валута за цял свят и НИЕ ще помогнем на Европа да се възстанови...."
  Е, да "Маршаловият" план и икономическият възход на Германия са факти. Но е и факт, че обещаното златно обезпечение на долара го премахнаха...

  Третата измама: За да остане все пак доларът с нещо обезпечен, САЩ измислиха т.н. "петродолар". Обещаха на някои страни, основните износители на петрол в света, че ще им осигурят военна защита, ако си продават ресурсите (нефта) за долари. И това донякъде успокои "мислещите" в света, че златното покритие вече го няма, но поне цял свят приема долара за "пари", понеже огромни суми, всеки месец са необходими за закупуването на петрол от производителите му...Така на всички по света им трябват долари, с които си купуват нефт....

  Но "нашите приятели", печатарите, видяха че населението по света е наивно и приема всяка тяхна глупост и се успокоиха. Започнаха да печатят в огромни количества проклетият долар и с него навредиха на цял свят. Направиха си над 1000 военни бази, за да държат цял свят в подчинение. С измислените пари в голямо количество, подкупваха политиците по света, а който не им се поддаваше, му организираха "майдани" и "опозиционни движения", преврати, открити войни (напр. Ирак, Либия)... Финансираха и разни учени, дисертации, цели научни институти, които се занимаваха с психология, за да проучат много по-добре, как могат да успеят с "баламосването" и цял свят да им вярва на лъжите. Понеже тяхната система в основата си има голяма лъжа!

  Цяла индустрия (рекламите например) използват принципите на работа на мозъка на човека, за да го накарат да купи това или онова.. НО дори и изборите в САЩ са превърнати в същият цирк. С огромни средства "поредният кандидат" за президент започва пропагандата, лъжите по всички медии, че щял да направи това или онова "по-добре" с цел да го изберат "овчиците" ... Парите за тези кампании пак дават богатите и то не безвъзмездно. Те пък очакват от "новия" президент, да им осигури такива закони и реформи, с които да си запазят и увеличат богатствата... И е ясно, след като "го изберат", кого слуша президента. Масите, народът няма лице и сила да си отстояват правата, богатите олигарси обаче имат. Те не се спират и пред атентати и могат и да убият някой неподчиняващ им се президент. Вече много пъти са го правили...

  И така, доларът се задържа чак до днес с петродолара... Садам Хюсейн пожела да не си продава нефта за долари а за евро и му се "случи случка"...
  Кадафи в Либия имаше дързостта да се опитва да организира някакви "африкански пари", обезпечени и локални, които естествено ще "заобикалят" доларите... И на него му се "случи" подобна "случка"...

  Между впрочем целият разумен свят, започна да се съмнява също в огромният дефицит на САЩ. Постепенно се навлиза в територии, където лихвите по кредитите са толкова големи, че ако ги няма постоянните световни потоци на долара, САЩ няма да може да си ги плащат... Печатарите на долара тогава прибегнаха до още една наглост и дързост. Те си казаха, "...ами ако другите не приемат долара повече за пари, то за да може САЩ да си плаща лихвите, ще печатим ние необходимите суми долари и ще им ги даваме "пак в кредит" :)... Изобщо системата на долара стана направо смешно перверзна... Безмислен кръговрат...
  Също между другото вече и в Европа разбраха много хора за истината на долара.... Един от "съмняващите" се е Русия! Тя открито вече убеди напр. и Китай да си търгуват по между си с националните валути... Недоверчивите в долара стават все повече, но и чистото печатене на пари, без никакво покритие не може да продължи вечно.
  И печатарите се чудят вече, как да си осигурят бъдещето? От една страна са свикнали да са паразити и да живеят на гърба на цял свят, но от друга светът вече си е разклатил вярата в тяхната система и ако не се предприеме нещо сериозно, то скоро пирамидата ще рухне!
  За това сега има и "хибридна война" против Русия. Ако успеят и нея, подобно на Либия и Ирак да унищожат, с руските ресурси ще успеят да си подсигурят долара за още някакъв период от време, пък после ще му мислят пак....

  И за това живеем сега много опасно!
  От една страна, всеки ден има опасност да се обяви банкрута на долара и еврото, а от друга, световна война против Русия, понеже не иска да им се подчини и си даде ресурсите за спасението на пирамидата! Ние, България имаме незавидната роля, да "лаем" против Русия и да сме в лагера на нападателите, да я склоним да се предаде... Много малко вероятно е обаче! Путин допусна в страната си открита критика на долара и пирамидата им. Много руснаци и то по-умните и образованите, разбраха истината и са на руска страна! И то от тяхна страна всичко е ясно! Какъв е смисълът за Русия да им се подчини и си даде ресурсите на тези паразити? Исторически този народ е успял по някакъв начин да придобие и задържи до сега тази огромна и богата територия. Няма смисъл от тяхна гледна точка, да "се връзват" на някакви мошенници в САЩ и да си дадът богатствата, за да им подсигурят паразитизма още някакво време....
  А между впрочем доларовата измама не може да се задържи повече и с икономиката на САЩ плюс тази на западна Европа... В сравнение с наличните пари, икономиките са смешно малки, ако се измерват с виртуалната стойност на емитираните пари!

  Какво ни очаква в близките, най-много 5 години?

  1. Световна война, предизвикана от власт имащите в САЩ, печатари на долара. Фронта е: САЩ/Нато срещу Русия/Китай!
  или
  2. Крахът на долара, хаос по света, сриването на САЩ и западна Европа (долара и еврото, стават обикновенна хартия...)

  Вероятносттите са така, че 2. ще настъпи 100%. Може да не го нарекът "крах", но някаква коренна промяна на тази финансова система е неизбежно!
  Докато 1. се лансира от власт имащите, за да се осуети, да се скрие истинската причина за краха на системата и за да може те и сегашните богати, да си запазят статуса! За това и този сценарии, на световната война не е за подценяване! Можеш да си представиш, как се вижда от тяхна гледна точка? Клановете на тази банкерщина са царували повече от 100 години, а сега някакви си "цървули" в Русия, не са съгласни да им се продължи царуването? И най-важното: В организираните от тях войни умират винаги други, бедните и наивните, мирните хорица по света!
  Вчера наприер, даваха по телевизията една жена в Украйна, която плачеше и показваше на снимка сина си, на 23 години, убит в т.н. АТО в Донбас, на страната на украинската армия. И тя питаше, "...Не ми е ясно, защо моят син беше жертван там, а не синът на Порошенко?..."
  Хората вече се осъзнават все повече и т.н. богати и власт имащи, могат да прибегнат и до масово унищожение, за да си запазят власта и богатствата!

  Питаш за съвет, в какво да си държиш парите? В материални неща! В момента никакви и ничии пари не са сигурни!
  Ако се сринат долари и евро, то и другите доста ще пострадат. Но ако си купил земи, къщи, офиси, яхти, коли, самолети, предмети..... или си си ги изхарчил за кеф например ПРЕДИ ТОВА и нямаш изобщо на сметките нищо, то няма какво да загубиш :)!
  Даже и златото е илюзия. Надценено е многократно! Но някакви метали като мед, никел, и т.н... все пак ще имат някаква стойност след краха, понеже са необходими за живота с нещо.... Дори да не ти трябват тези имоти например, но ако ги имаш, то ще можеш в новата система да ги смениш за нещо друго, което ще ти трябва, понеже те имат потребителска стойност, а не виртуална и имислена, както парите!

 9. #9
  емигрант 04 май 2015, 12:34
   
  5
   
  0

  #8_____Удари мишената в центъра но, защо се занимаваш да просветляваш тъпанари. Аз даже не си слагам труда да им пиша минуси.
  От 18 години съм емигрант и виждам и изпитвам всеки ден на гърба си истината. Гледал съм документални филми за участвалите американски войници в мисии по света. Връщайки се са една огромна армия от психично болни, превартяли. Има цели селища където ги държат изолирани и затворени защото са опасни за самата Америка.

 10. #10
  емигрант 04 май 2015, 13:24
   
  4
   
  0

  # 8 __Едва ли са казали в България, но Европейската банка започва да печата хартия по Американска схема, а преди 2_3 дена младежи от Франция, Германия и Италия след погрома в Милано опустошиха и 14 банки

 11. #11
  алекс 27 юни 2015, 09:57
   
  0
   
  0

  За космическите войски и за подводниците затегнат обръч няма.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка