УБИЙСТВОТО НА НЕМЦОВ Е КОПИЕ НА МАЙДАНСКИТЕ ПРОВОКАЦИИ. ЩАТИТЕ НЯМА ДА МИРЯСАТ ДОКАТО НЕ УНИЩОЖАТ РУСИЯ

Pan.bg 28 фев 2015 | 10:02 views (4794) commentaries(57)
img Путин, който в момента има 85% реален рейтинг и никаква вътрешна опозиция не може да представлява за него риск, понася най-големи щети от това убийство. Той би имал най-малкия мотив да го поръча. Самото убийство прилича на копие на майданските провокации когато наемници-снайперисти стреляха по полицаите и протестиращите, за да ескалират напрежението и да принудят Янукович, който вече се бе съгласил на предсрочни избори да избяга, за да се осъществи преврат.

Борис Немцов беше един от обслужващия персонал на Березовски в изпълнителната власт на разкапваща се Русия. Да наречеш този човек борец за идеали, паднал в жертва за тях е нелепост.

Това убийство е опит за преврат срещу Путин и може да е организирано както от вътрешната му опозиция от олигарси, засегнати от икономическата блокада, така и от Порошенко и украинските нацисти с любезното съдействие на американските служби. Щатите няма да мирясат докато не унищожат Русия или я доведат до състоянието когато Немцов й беше вицепремиер. Дали ще успеят? По-вероятно – да, като гледам безскрупулния начин по който действат.

Явор Дачков, гласове.ком

image

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 57

 1. #1
  елена 28 фев 2015, 10:07
   
  62
   
  4

  Не мисля, че ще успеят. Олигарсите, а и обикновените хора не пасат трева.
  Но, да, САЩ започват да действат от нагло по-нагло и от елементарно по-елементарно. Естествено, че те са в дъното и на този провокативен акт.

 2. #2
  Той 28 фев 2015, 10:17
   
  49
   
  3

  Американците ни въвличат в събития, чийто водовъртеж ще бъде пагубен за нас.

 3. #3
  geovel 28 фев 2015, 11:03
   
  6
   
  26

  И защо си мислите че Местните Руски олигарси(губещии загубили в момента огромни суми) не желаят изчезването на Путин от политическия небосклон?
  Те ще са първите които ще го пуснат по пързалката!

 4. #4
  ком-27 28 фев 2015, 11:08
   
  33
   
  3

  Намирисва на американска намеса. Ясно е, че краварите ще правят всичко възможно да компрометират актуалната власт в Русия. Ще има може би и още по тежки провокации. Усещам полъха на надигащ се глобален военен конфликт.

 5. #5
  KOREKTOR 28 фев 2015, 11:14
   
  20
   
  5

  До #3 geovel

  Geyovel,

  Виж си ИДИОТИЯТА сравнена с другите .коментари.

 6. #6
  geovel 28 фев 2015, 11:30
   
  3
   
  18

  Курицо, ти си бил тука бе! Кое от написаното не схвана за да ти обясня само него?

  Не си схвал че Руските олигарси загубиха по една камара пари ли. И че хич не се кефят Путин да ги притиска и да губят пари заради него ли?

  Знам че Путин никога не е виновен за нищо! Дори не смея и да си помисля че би могъл да е замесен в политически убийства. Такива в Русия не са се случвали никога и няма и да се случат!
  Долу краварите, демопедерасите и еврогейовете! Но пасаран! Ще видят те краварите им с кравари!

 7. #7
  KOREKTOR 28 фев 2015, 11:36
   
  15
   
  4

  До #6 geovel

  Geyovel,

  А бе ша влезеш ти в пътя . ша влезеш.

  Со кротце , со благо, со повечко кютек ша влейш в пътя.

 8. #8
  Евгени 28 фев 2015, 11:41
   
  14
   
  0

  А бе колкото се разбра кой уби Луканов,Кенеди всички наши босове на мафията така ще и разберем кой уби и Немцов,и кой свали самолета в Украйна.
  Идва време на слуховете и версиите.

 9. #9
  Актуално 28 фев 2015, 12:31
   
  5
   
  13

  Оставете Америка...


  Повечето бивши съветски републики с радост са в NATO или им предстои скоро да влязат!


  Независимо колко точно ще отхапе Россия от Украйна сега, далновидната политика на Путин ще доведе до дълготрайна сигурност в обкръжение на добронамерени съседи.


  А най-добронамерен и най-многоброен се очаква да бъде China.НИКАК НЕ Е ДАЛЕЧ ВРЕМЕТО КОГАТО ТОЗИ СЪСЕД ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВА ДОСТАТЪЧНО СИЛЕН...

 10. #10
  geovel 28 фев 2015, 12:34
   
  3
   
  8

  Курицо, аз отдавна съм в правия път! Ама за теб е късно! Не че имаш желание!

  Долу краварите и Рот фронт! ;-)
  Да не се засегне някой фермер отглеждащ крави! Свестни хора сте! Моите почитания към вас! Ние тук с Курицата само се бъзикаме!

 11. #11
  Бай Барак 28 фев 2015, 14:04
   
  12
   
  1

  До #9 Ха ха хахахахах... вероятността Китай да воюва с Русия е същата като Сащ да воюва с Великобритания!

 12. #12
  Сър Пичук 28 фев 2015, 14:21
   
  5
   
  16

  Руските пияници много мразят запада ама се там клечат Виена Париж Берлин ама искат да го унищожат.Да не говорим за Америка пълно е с руснаци по калифорнийските брегове ма много гадно иначе.Пияници.

 13. #13
  geovel 28 фев 2015, 15:48
   
  2
   
  16

  Убийството на Немцов - краят на една илюзия

  Показният разстрел на един от водачите на руската опозиция само на метри от Кремъл оттеква болезнено и шокира не само Русия, но и целия свят. С него беше премината червената линия, която отделяше управлението на президента Путин от най-мрачните страници в най-новата история на Русия - периода на Сталин. Борис Немцов беше трън в очите на мнозина крайни националисти, които доразвиха главния идеологически постулат в сегашната кампания за оцеляване на режима на Путин - "Родината в опасност" - в догма и послание към фанатиците да защитават до смърт своя Месия.

  Немцов не можеше да бъде спрян с арести от полиция или със съдебен произвол - прекалено голяма фигура беше за да бъде накаран да замълчи. Той действително беше първоначалния избор на Елцин за негов заместник, но в последствие службите наложиха своя избраник Путин. Немцов, заедно с Касянов, Рижков и Милов бяха заемали най-високи постове във властта и като такива знаеха механизмите, които движат Кремъл.

  Дейността на Борис по разобличаване на Путиновата политика в Украйна и безпределната му тревога за разкъсване на историческите връзки между два братски народа нямаше как да не бъдат наказани от някой, който стреля в Украйна в защита на сепаратистите и комуто Немцов пречи. Фронтовата линия на битките в Източна Украйна минава и през Москва - и там стрелят и убиват хора.

  Да, малко вероятно е Путин лично да е дал нареждане за убийството на Немцов. Както беше и за Литвиненко или за Ана Политковская. За това си има неформали, полувоенни, организирана престъпност и служби, които пазят режима. Но руският президент носи пряка отговорност за възраждането на крайните форми на руския национализъм, за възраждането на духа и похватите от времето на Сталин, за потискане на инакомислието, за разгръщане на омразата и разделението, за насаждане на атмфосфера на терор и безвластие, за пренебрегване на елементарни човешки права и свободи - и всичко в името на оцеляването на Путин.

  Ако дълго и упорито насаждаш омраза, насилие и недоверие към външния свят, то неусетно те започват да преливат около теб, прерастват в недоверие, насилие и омраза към ближния и съседа. И един ден някой започва да убива.

  Най-големият кошмар на Владимир Путин е, че в стремежа си да се огради отвсякъде от заплахите на Майдана и на демократичната опозиция, той насърчи създаването на различни неформални и полувоенни структури като обшествен буфер срещу опозицията. Тези сили не могат да бъдат постоянно държани под контрол защото в екзалтацията си по доказване на своята лоялност към Вожда и "защита на Родината от майдановци" те винаги могат да прекрачват границата и поемат нещата в свои ръци.

  Затова днес Путин не може да се измъкне с дежурното обяснение, че някой го провокира - тази система и режим са създадени изключително и само за да обслужват оставането му на власт. Бъдете сигурни, че скоро ще бъде намерен някой дежурен виновен, който да поеме отговорноста за разстрела. Но никой разследващ няма да се осмели да стигне до истинския морален убиец и поръчителите.

  Не изключвам и други крайности в отчаяните опити за информационно противодействие за да се снеме личната отговорност на първия човек в Кремъл за убийството на една от най-ярките фигури на политическия небосклон на Русия в последните двадесет и пет години.

  От тук нататък Русия няма да бъде същата. Дългото сбогуване на руския президент с властта ще бъде болезнен, неравен и частично обратим, но неизбежен процес. Убийството на Немцов не е последното - много хора още ще загубят своя живот и в Русия и извън нея - защото царете в Кремъл, особено тези с власт и пари, никога не си тръгват доброволно.

  100 години след 1917 изглежда Русия върви към нова революция.

 14. #14
  Бай Барак 28 фев 2015, 16:06
   
  15
   
  1

  До #13 Откъде я прекопира тъз простотия бре!?!

 15. #15
  KOREKTOR 28 фев 2015, 16:20
   
  7
   
  4

  До #14 Бай Барак

  Ти от един ПРОСТАК ПЕДЕРАС какво друго може да очакваш овсен ПРОСТАШКИ ПЕДРАСКИ номера.

  95% този парцал е или от dnevnik.bg или от factor.bg или от ivo.com

 16. #16
  KOREKTOR 28 фев 2015, 16:27
   
  6
   
  4

  До #13 geovel

  GEYovel,

  А бе ПАРЦАЛ ИЗПЕДЕРАСЕН,

  А бе ДЕБИЛ ГОВЕЖДИ,

  А бе НЕКАДЪРНИК НЕГРАМОТЕН,

  Не са ли те научили твоите КУКЛОВОДИ МАРИОНЕТКО ЖАЛКА НЕЩАСТНА, че като цитираш някого или информационен източник се посочва авторът на думите най-малко или се дава линк към материала бе ТИКВО ТЪПА ПРОСТА НЕУКА.

  Или те е страх и срам да посочиш автора и този който е поместил това ЛАЙНО ТЕКСТОВО.

  Защо така бе GEYovel, защо бе МИШКО СТРАХЛИВА.

  Ами така е от ПЕДЕРАС, ПЕДЕРАСКИ НОМЕРА.

 17. #17
  KOREKTOR 28 фев 2015, 16:34
   
  5
   
  4

  До #13 geovel

  GEYovel,

  А бе ПАРЦАЛ ИЗПЕДЕРАСЕН,

  А бе ДЕБИЛ ГОВЕЖДИ,

  А бе НЕКАДЪРНИК НЕГРАМОТЕН,

  А бе ТЪПАНАР ДЕБИЛЕН 165%-ов,

  Не ти ли мина през БЕЗМОЗЪЧНАТА ти ПРОСТА ТЪПА ПРАЗНА КОФА, че помествайки това ЛАЙНО ТЕКСТОВО прозираш като стъкло кристално кой ти го е поръчал а пък особенно с ПАТЕТИЧНАТА ФИНАЛНА ЧАСТ и защо си се цанил за тутурутка на господарите си :

  "
  От тук нататък Русия няма да бъде същата. Дългото сбогуване на руския президент с властта ще бъде болезнен, неравен и частично обратим, но неизбежен процес. Убийството на Немцов не е последното - много хора още ще загубят своя живот и в Русия и извън нея - защото царете в Кремъл, особено тези с власт и пари, никога не си тръгват доброволно.

  100 години след 1917 изглежда Русия върви към нова революция "


  Много си ТЪП и ЕЛЕМЕНТЪАРЕН бе GEYovel

  Много си ПРОСТ бе ГОВЕДО ЖАЛКО.

 18. #18
  geovel 28 фев 2015, 16:48
   
  3
   
  5

  Курицо, гледам припалил си балканчето! Недей така с рогата напред. Когато почнеш с простотите разбирам, че съм право в десетката, между рогите! Специално за теб източника можеш да си го сложиш, като отметка за бърз достъп:
  http://idvassilev.blogspot.com/
  Има го и на руски въпреки че руския рабрах ти е проблемен той затова автора сложил и превод!

 19. #19
  geovel 28 фев 2015, 16:54
   
  4
   
  4

  Курицо, още нещичко има и линк с цялото
  Последното интервю на Немцов: Путин е патологичен лъжец

  Малко след 23 часа в петък в центъра на Москва бе застрелян на място известният руски опозиционен политик Борис Немцов. Само 2 часа преди това той бе гост в студиото на Радио "Ехото на Москва" и това се превърна в последното му интервю.
  В него той разговаря за антикризисното шествие "Пролет", което трябваше да се проведе в неделя, за политиката и икономиката на Русия.
  Предлагаме ви аудио записа (виж надолу) и извадки от това, което казва Немцов:

  - Най-важната причина за кризата е, че Путин започна политика на война с Украйна (...) Кризата е нещо с много измерения. Но причината за кризата е агресията и последвалите санкции, изолацията, лишаването на Русия от съвременни технологии. (...) На страната е нанесен страшен удар, няма инвестиции, 150 млрд. долара изтекоха... И всичко това заради безумието, наречено агресия срещу Украйна, и самоубийствената за Русия и гражданите ? политика.
  - Русия погази най-важния Договор за дружба, сътрудничество и партньорство с Украйна. Член 2 на този договор от Харков определя, че гарантираме териториалната цялост на Украйна, а в замяна можем да ползваме военно-морската база в Севастопол до 2042г. Никой не си и мислеше да пипа тази база. Пълна лъжа е, че НАТО искало да влезе там, 100% лъжа, която не е потвърдена от абсолютно нищо.

  - Путин наруши с анексирането на Крим безгранично количество международни ангажименти на Русия и ключовото от тях е Будапещенският меморандум, фиксиращ и безядрения статут на Украйна. (с него Киев предаде на Москва бойните си ядрени глави, наследени от СССР, и унищожи ракетите носители за тях - бел.ред.) Нахлувайки в Украйна, Путин зачеркна тези наши задължения и наруши международната система за неразпространение на ядрено оръжие. Това е престъпление.


  http://pan.bg/view_article-63-28081-Putin-Ubijstvoto-na-Nemcov-e-silna-provokaciq.html

 20. #20
  KOREKTOR 28 фев 2015, 16:54
   
  5
   
  4

  Ето я и ОСНОВНАТА ОПОРНА ТОЧКА на нашичките ДЕМОПЕДЕРАСИ :

  " Същевременно американската агентура получи ключовите думи и от 5.00 часа ги излъчва в мрежата – “Диктаторът Путин разстреля на 100 м. от Кремъл и в присъствието на украинския модел Анна опозиционния лидер Борис Немцов!”.

 21. #21
  KOREKTOR 28 фев 2015, 16:58
   
  7
   
  4

  До #13 geovel

  ***

  ***

  Само ИЗДАВАШ и ИЗЛАГАШ КУКЛОВОДИТЕ СИ ГОСПОДАРИ.

  Не ставаш за ПОДМОЛНА И КОНСПИРАТИВНА ДЕЙНОСТ ***.

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 22. #22
  Борис 28 фев 2015, 17:12
   
  8
   
  3

  Авторът – Явор Дачков е прав в тази оценка на политическата ситуация в света към момента!

 23. #23
  geovel 28 фев 2015, 17:21
   
  2
   
  4

  Курицо, тоя 20 коментар е за другата тема/ после си се усетил де!
  Днес рано си подпалил балканчето и въртиш ли въртиш задната гума на място!
  Боли ли? Боли ли като те праснат между рогите?
  Колкото повече мрънкаш толкова по-ясно става че написаното попада в целта!

 24. #24
  KOREKTOR 28 фев 2015, 17:26
   
  3
   
  5

  До #13 ***

  ***

  Казах ти, ***** си и си БЕЗКРАЙНО ЕЛЕМЕНТАРЕН.

  Само ИЗДАВАШ и ИЗЛАГАШ КУКЛОВОДИТЕ СИ ГОСПОДАРИ.

  След многочасово крънкане даде линк към онова ЛАЙНО ТЕКСТОВО :

  " Убийството на Немцов - краят на една илюзия

  http://idvassilev.blogspot.com/ "

  А защо ГОВЕДО ЛИЦЕМЕРНО СТРАХЛИВО не разясниш на КОЙ БОКЛУК МИРИЗЛИВ е този http://idvassilev.blogspot.com/

  Ще го разясня на хората аз тогава ей сега :

  " Илиян Василев е български дипломат, посланик в Русия от 2000 до 2006 г.

  Роден е на 7 юли 1956 г. Професионалното му развитие минава през различни етапи.

  Магистър по международни отношения от ВИИ "Карл Маркс".

  През 1981–1990 г. по времето на комунистическия режим e сътрудник в Международния отдел на БЗНС. След 1990 година е резидент-мениджър, консултант по международно строителство и развитие във фирма „Дж. Джоунс и Ко“ и представител на фирмата в България, а през 1994–1997 г. е изпълнителен директор на ДОО „Хоум сервиз“; изпълнителен директор и вицепрезидент на Българската международна стопанска асоциация, председател на Агенцията за чуждестранни инвестиции. Основател и Почетен Председател на Българския Икономически Форум и на Икономическия Форум за Югоизточна Европа. Член на УС на Българската Асоциация за външна политика. От 2007 г. до април 2011 е председател на Делойт България. Заместник-Председател е на българския Реформ Юнион Клуб. Инициатор и координатор на Софийското бизнес училище.

  В момента е управляващ партньор на консултантската компания по анализи на проектни и стратегичски рискове "Иновейтив енерджи солюшънс" ЕООД.

  Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност.

  Личните му блогове са [1] и idvassilev.blogspot.com

  МВР и ДС има досиета за него, едното е за агент с агентурен псевдоним „Сашо 11”. Василев отрича тази версия за характера на взаимотношения с ДС. "

  Повтарям idvassilev.blogspot.com личен блог на КРАВАРСКАТА ПОДЛОГА Илиян Василев

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 25. #25
  KOREKTOR 28 фев 2015, 17:47
   
  5
   
  5

  Илиян Василев е ЕДИН ПИШМАН ЕКСПЕРТ ПО ВСИЧКОЛОГИИ ( дипломация, икономика, финанси, енергетика) без връзки помежду им досущ като ГОВЕДОТО Стефан Гамизов.

  Илиян Василев е ЕДИН ПИШМАН ЕКСПЕРТ ПО ВСИЧКОЛОГИИ и ДОЛНА и ЖАЛККА ПРОДАЖНА МАШИЧКА в ръцете на КРАВАРСКИТЕ ШИСТОВИ БОКЛУЦИ.

 26. #26
  KOREKTOR 28 фев 2015, 17:50
   
  5
   
  4

  До #23 geovel

  geyovel,

  Е как е сега ГОВЕДО ТЪПО ПРОСТО ?

  Боли ли? Боли ли като те праснат между рогите ГОВЕДО ТЪПО ПРОСТО ?

 27. #27
  geovel 28 фев 2015, 19:18
   
  1
   
  5

  Курицо, какво трябва да значи цялата ти полюция? Какво трябва да ме притесни от биографията на този човек. Благодаря че си я сложил(не я знаех), ама това само доказва, че човека е навътре в нещата!
  Обаче пък явно човека ти бърка в здравето, което само може да ме радва(образно казано-не ти мисля лошото. Беше станало скучно без твоите изцепки.)
  Удри едно валерианче, че както си подпалил ще стане някоя беля и пак лошите американци ще са виновни!

 28. #28
  Аноним 28 фев 2015, 19:31
   
  3
   
  3

  Истината е, че Немцов, като вицепремиер не позволи на Березовски и Гусински през 1998 г. да вземат Газпром и Связьинвест. След това започнаха неговите проблеми. С Путин не намери общ език. В Русия той беше най-свестният и най-честният човек в политиката. Не споделям всичките му идеи, но той беше от малкото истински хора. Пусть земля будет ему пухом.

 29. #29
  KOREKTOR 28 фев 2015, 19:34
   
  3
   
  3

  До #27 geovel

  geyovel,

  Е как е сега ГОВЕДО ТЪПО ПРОСТО ?

  Боли ли? Боли ли като те праснат между рогите ГОВЕДО ТЪПО ПРОСТО ?

  Това ли ти роди ТЪПАТА ти ТИКВА за 1 час бе ГАЛФОН ПРОСТ.

  И я ни разясни къде е " човека е навътре в нещата ", ч е на мен и на много други това не ни е ясно.

  Къде е навътре човека, в ДИПЛОМАЦИЯТА ли ?

  Къде е навътре човека, във ФИНАНСИИТЕ ли ?

  Къде е навътре човека, в ИКОНОМИКАТА ли ?

  Къде е навътре човека, в ЕНЕРГЕТИКАТА ли ?

  Я ни разясни с какво е " човека е навътре в нещата " в тези си толкова различни и разнородни специалности дейности. С какво го доказва това " човека е навътре в нещата ", какви постижения и успехи има в тези ВСЕСТРАННИ и НЕОБЯТНИ СПОСБНОСТИ и УМЕНИЯ в тези си толкова различни и разнородни специалности дейности.

  Или за всичко това съдиш по неспирните му обиколки из продажните телевизии, които ако не даваха трибуна на такива ПРОДАЖНИ ШИБАНЯЦИ КАТО Илиян Василев и Стефан Гамизов нокой нямаше и да знае за тези БОЛКУЦИ.

  Сякаш не помним как го изритаха това недоразумение Илиянчо от Москва, което е може би и главната причина за неговата БАЗСИЛНА ЖЛЪЧНА ЯРОСТНА ОМРАЗА и НЕНАВИСТ към Русия.

 30. #30
  geovel 28 фев 2015, 20:33
   
  2
   
  2

  Спокойно бе Кури! Ще вземеш да се тръшнеш нещо. Да не дава Господ! Ще липсваш тук! Човек няма да има с кого да се побъзика малко!
  Сега вече сериозно ама обещай да си вземеш поне един валериан!
  Сам си го написал:
  Илиян Василев е български дипломат, посланик в Русия от 2000 до 2006 г.
  6 години посланик в Русия не е малко!
  Магистър по международни отношения от ВИИ "Карл Маркс". Ей на учил човека!
  В момента е управляващ партньор на консултантската компания по анализи на проектни и стратегичски рискове "Иновейтив енерджи солюшънс" ЕООД.

  Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Ей на писал, анализирал

  Не е като да е писал нАучен труд: За ролята на копчетата в униформите на съветската армия!

 31. #31
  geovel 28 фев 2015, 20:37
   
  2
   
  3

  Кури, виж как щях да забравя докато внимавам за здравето ти: На руски е ама ако се налага ще превеждам!

  Двоюродный брат Бориса Немцова: Уверен, что заказчик — Путин

  Сейчас многие пишут, что Путин не отдавал приказ об убийстве Немцова, но виноват в том, что выпустил джинна ненависти из бутылки, создал атмосферу шовинистической истерии в стране. А в результате этого какие-то отморозки убили Борю. А я уверен, что именно Путин в той или иной форме лично отдал приказ убить Немцова.
  Путин же – бандит, он не мог простить Боре того, что тот назвал «великого диктатора» «е***ым» и вообще поливал его последними словами. Для бандитов слова еще важнее дел. Вспомните знаменитую фразу «За базар ответишь». К тому же Боря был прав: Путин – не просто бандит, а спятивший бандит-беспредельщик. Он не мог потерпеть, чтобы его безнаказанно крыли матюками прямо при «братве». Это было бы для него унижением «авторитета». Путин просто не мог оставить такое безнаказанным, в противном случае «братва» бы его не поняла.

  Руку убийцы направляли российские спецслужбы
  ??Кроме этого, есть и другое, более рациональное объяснение того, почему Путин заказал Борю именно сейчас. Насколько я знаю, Немцов готовил доклад «Путин и война», в котором приводились документальные доказательства военных преступлений диктатора и его клики. Выход такого доклада мог повредить тайной войне Путина и повысить шансы на то, что мир как-то попытается обуздать диктатора.

  Все более популярной становится версия, что Немцова убили какие-то «экстремисты-националисты», черносотенцы, бойцы «ДНР»…

  Друзья, а вы что дети? Вы не знаете, что все наши «экстремисты» находятся под колпаком и полным контролем ФСБ? Их могут использовать вместо профессиональных эфэсбэшных киллеров (или вместе с ними) для убийства, а потом «сдать». Как это было в деле Маркелова-Бабуровой. Но это ничего не меняет. Руку убийцы направляли российские спецслужбы. А приказ на такое убийство мог отдать только Путин.

  Игорь Эйдман – социолог и публицист, двоюродный брат Бориса Немцова

 32. #32
  Cyber 28 фев 2015, 21:03
   
  7
   
  4

  geovel, наистина си много ПРОСТ.
  Стига си пействал опорни точки. Напиши нещо смислено и свое, че от очевидната ти облост, КОРЕКТОРА ще получи някоя сърдечна травма.

 33. #33
  KOREKTOR 28 фев 2015, 21:09
   
  2
   
  3

  До #31 geovel

  geyovel,

  ***

  Като си безсилен да кажеш нещо съществено просто изчезни бе ***.

  Като си се изчерпал вече в безсилната си злобичка ГАДИНКЕ изчезни бе ОТРЕПКО ГАДНА МИРИЗЛИВА.

  ***

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 34. #34
  Cyber 28 фев 2015, 21:13
   
  6
   
  2

  Личността на Борис Немцов е твърде спорна (мир на праха му).
  Всеки разумен човек, след като се запознае с биографията му, може да стигне до следните изводи:
  1. Човек на Елцин и негово протеже. Всички знаем докъде стигна Русия, по време на тяхното управление.
  2. В началото на мандата на Путин е върл негов критик и противник. Какво защитава Немцов от предното управлението на Елцин? Трудно е да се докаже безкористността на поведението му. Все пак е избутан от хранилката.
  3. В последствие след засилването на авторитета на Путин и окопаването му във властта, енергията на "демократа" започва да се топи, както и количеството на неговите привърженици, за да стигне до вял предводител на вяла опозиция.
  Това се случва най-вече след като обвиненията в ограбване на руския народ и фалиране на руската икономика не се случват, а напротив.
  4. Според някой конспиративни теории, след 2010г. опозиционера е сключил тайна уговорка с Путин, да обединява и води явната опозиция срещу Кремъл, за да я укротява и държи на показ.

  От тази гледна точка въпреки спорната личност на Немцов, Путин едва ли има ползи от убийството му и то точно в този момент. За утре Немцов е организирал голям протест в Русия и убийството му вероятно ще изкара много повече руснаци на улицата. На кого е нужна тази провокация?
  Нормално погледнато, след всяко поредно споразумение за прекратяване на огъня в източна Украйна, ни се поднася нещо шокиращо. Даже свалиха самолет пълен с хора. Порошенко пък го определя като приятел и "мост" в руско-украинските отношения.
  На пръв поглед никой няма да получи големи дивиденти от смъртта му.

  Според мен, мотивите за ликвидирането му не са политически, освен ако някоя спец.служба да не си е направила добре сметката.

 35. #35
  KOREKTOR 28 фев 2015, 21:14
   
  2
   
  4

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 36. #36
  Yanev 28 фев 2015, 21:21
   
  4
   
  0

  Другаря Кадиров - младши е казал че знае кой е убиеца.Разбира ги тези работи той.

 37. #37
  Жоро Иванов 01 мар 2015, 00:12
   
  2
   
  3

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 38. #38
  Obicast ryskia narod 01 мар 2015, 02:51
   
  1
   
  6

  Putin kato absoluten diktator, go ocakva sadbata na Mo solini i Kadafi. Ste bade svalen ot vlast ot sobstvenia si narod, cte bade saden i obesen kato Mocolini i Sadam Xucein.Niama po goliam strax za diktatorite ot sobstvenia narod. Naroda ne prostava, cadbata na diktatorite e edna i casta.

 39. #39
  KOREKTOR 01 мар 2015, 08:19
   
  2
   
  2

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 40. #40
  geovel 01 мар 2015, 09:59
   
  2
   
  4

  #32
  Cyber 28 фев 2015, 21:03

  наистина си много НЕумен.
  Стига си пействал опорни точки. - ти като гледам си се спрял!
  -Напиши нещо смислено и свое, че от очевидната ти облост, - Абе откъде ви намират подобни образи?
  КОРЕКТОРА ще получи някоя сърдечна травма.- Аз колко пъти му казвам да угаси балканчето и да пие валериан ама той Курицата като един Матрозов на амбразурата. Ами помогнето му малко, оставили сте го сам да громи загниващия капитализъм! То силици не му стигат вече на неговата възраст.

 41. #41
  Cyber 01 мар 2015, 12:04
   
  5
   
  3

  До #40 geovel
  Ти не си само много прост, ами и много смешен.
  Покажи ми от къде съм пейстнал нещо. Омазал си се с краварски лайна до ушите.
  Като гледам, колко си елементарен, Коректора няма нужда от помощ.
  Хайде виж колко минуса си натрупал до сега и ходи до краварника да си ги осребриш. Аз със смешници на краварска хранилка не споря.

 42. #42
  geovel 01 мар 2015, 12:30
   
  2
   
  0

  До Сайдер!

  Показвам! Копи пейст!

  #34
  Cyber 28 фев 2015, 21:13

  Личността на Борис Немцов е твърде спорна (мир на праха му).
  Всеки разумен човек, след като се запознае с биографията му, може да стигне до следните изводи:
  1. Човек на Елцин и негово протеже. Всички знаем докъде стигна Русия, по време на тяхното управление.
  2. В началото на мандата на Путин е върл негов критик и противник..............
  3. В последствие след засилването на авторитета на Путин ...................
  4. Според някой конспиративни теории............

  И пак копи-пейст:


  #21
  Cyber 28 фев 2015, 17:04

  0

  1

  Личността на Борис Немцов е твърде спорна (мир на праха му).
  Всеки разумен човек, след като се запознае със спорната му биография, може да стигне до следните изводи:
  1. Човек на Елцин и негово протеже. Всички знаем докъде стигна Русия, по време на управлението му.
  2. В началото на мандата на Путин е върл негов критик и обвинител. Какво защитава Немцов от предното управлението на Елцин? Трудно е да се докаже безкористността на поведението му. Все пак е избутан от хранилката.
  3. В последствие след засилването на авторитета на Путин и окопаването му във властта, енергията на Борис започва да се топи, както и количеството на неговите привърженици, за да стигне до вял предводител на вяла опозиция. Това се случва най-вече след като обвиненията в ограбване на руския народ и фалиране на руската икономика не се случват, а напротив.
  4. Според някой конспиративни теории, след 2010г. опозиционера е сключил тайна уговорка с Путин, да обединява и вод

 43. #43
  geovel 01 мар 2015, 13:42
   
  0
   
  1

  Курник, днес ще си докараш накой инсулт! Аз само доброто ти мисля, ти обаче пак с рогите напред. Знаеш че с простотията не можеш ме изненадаш. Що се напиняш да те пита човек?
  Ето ти тук да гледаш пряко от Москва.
  http://nr2.com.ua/video/Marsh-pamyati-Borisa-Nemcova-ONLAYN-91259.html

 44. #44
  Жалко за източна европа. 01 мар 2015, 15:32
   
  1
   
  2

  САЩ и Западна европа са източник на постоянни провокации срещу Русия, защото е силна и не могат без Руските енергийни ресурси.

 45. #45
  KOREKTOR 01 мар 2015, 16:59
   
  1
   
  2

  До #43 geovel

  GEYovel,

  Икакво ще ми покажеш ГОВЕДО ДЕМОПЕДЕРАСКО ?

  Ето виж, нещо изключително има ли :

  http://charter97.org/ru/news/2015/3/1/141483/

  С нищо не успяваш да ме впечатлиш.

  Очакваната "КОЛОСАЛНА ГРАНДИОЗНОСТ" се провали с гръм и трясък.

  Само бадева отиде навятъра Борис Немцов.

  Но така е, както писах вчера :

  " Непотребните и куците коне ги убиват " .............. КУКЛОВОДИТЕ

  Да си правят изводите някои наши НЕПОТРЕБНИ И КУЦИ ДЕМОПЕДЕРАСКИ ПИШМАН ГЕРОИ НЕФЕЛНИ РУПОРИ.

 46. #46
  KOREKTOR 01 мар 2015, 17:26
   
  1
   
  1

  До #43 geovel

  GEYovel,

  А бе ГОВЕДО ТЪПО,

  Абе БОКЛУК МИРИЗЛИВ,

  Защо си ми го пляснал този пасквилен линк ...............com.ua ?

  Събитието да не би да се провежда в " UA " бе ДЕБИЛ БЕЗМЗЪЧЕН ?

  Ти още малко и ще започнеш да ми цитираш и ПАРЦАЛЪТ dnevnik.bg
  бе КЕЛЕШЧЕ ЖАЛКО.

  Толкова ли те е страх да отвориш руски сайт.

  Ето аз сега щети дам линк към ПАРЦАЛЪТ dnevnik.bg за да видиш как се манипулира видео и не само видео :

  http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/03/01/2482634_hiliadi_izpulniha_centura_na_moskva_za_traurniia_marsh/

  Снимката под видеото не ти ли се струва съмнително лепната във видеото и набързо врътната.

  А и не само видеото а барнато. Я разгледай.

 47. #47
  geovel 01 мар 2015, 17:49
   
  0
   
  0

  Курник, митингуващите бяха хиляди( аз лично се изненадах, че са толкова много). Русофилите процеждат през зъби 7000 до 15000. Другите казват 25000 - 50000! Имало още нормални руснаци! Има надежда за Русия! Гледах интервюта със стотина човека и всички твърдят че за убийството пряко или непряко е отговорноста на властимащите там. Има и някакъв страх да назоват директно Путин. Казват убийството е поръчано от такова високо ниво че по-добре да не говориш! Само един каза че Убийството е поръчано от Кадиров, като подарък за Путин. Курник, напомня ли ти за едно друго убийство на запад?

  "КОЛОСАЛНАТА ГРАНДИОЗНОСТ -МИТИНГА СРЕЩУ НАТО НА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИТЕ(НАЦИОНАЛИСТИ"ХАТАКА"+ СОЦИАЛИСТИ"БСП" се провали с гръм и трясък.

 48. #48
  geovel 01 мар 2015, 18:25
   
  0
   
  0

  Оборвана главная нить к заказчикам убийства Немцова
  Вечером 28 февраля в частном доме в поселении Клёновское Троицкого административного округа Москвы оперативниками был обнаружен труп Аслана Алханова, погибшего от несовместимого с жизнью огнестрельного ранения в упор.

  Г-н Алханов был главным подозреваемым в организации убийства Бориса Немцова. Обстоятельства находки трупа указывают на самоубийство. Впрочем, весьма «своевременное».

  Оснований подозревать в убийстве группу захвата нет. Алханов был очень нужен следствию живым.

  Теперь, несмотря на то, что преступление было раскрыто практически по горячим следам и его непосредственные заказчики известны, судебная перспектива дела становится сомнительной.

 49. #49
  Ramstain forever!!!! 01 мар 2015, 19:46
   
  3
   
  1

  Ний живейм у Америка, Америка,вундарбар
  Но какво е Америка нашта гордос?
  Америка е вундарбар,
  Америка е кока-кола, уондърбра,
  Америка е кока-кола,понякога война.
  Америка, Америка
  Америка е ГМО, стрелба в училищата,
  Америка е кока-кола, шистов газ,
  Америка е кока-кола ,понякога и Уолстрййт ,понякога Мадона,но понякога Марлон Брандо.
  Америка,Америка
  Ний живейм у Америка,Америка,вундербар
  Америка е кока без кола, понякога ин гад уи тръст,самтаймс люн,самтаймс уин,често понякога само война и предимно война, бекоуз ин гад уи тръст,
  Мейк уор анд лав нот пийс.

 50. #50
  SUH 01 мар 2015, 20:59
   
  1
   
  0

  #48 посочвай източник драги

  http://www.vesti.ru/doc.html?id=2392235
  Тук нещо като обзор
  Ама нещо се разминават нещата

 51. #51
  SUH 01 мар 2015, 21:05
   
  1
   
  0

  http://www.vesti.ru/doc.html?id=2388342

 52. #52
  SUH 01 мар 2015, 21:08
   
  4
   
  1

  На 11 мил. Москва 16.5 хил не е нищо. Хйде да не превъзнасяме някой неща

 53. #53
  SUH 01 мар 2015, 21:12
   
  4
   
  1

  Миналат година в София протестите 1% нямаха от Софиянци ама голяма масовост се отчете, само пречеха на движението.

 54. #54
  приходящ 02 мар 2015, 15:19
   
  0
   
  2

  Дачков, Дачков и ти се продаде (отдавна) за паница борш.

  Във философията има едно понятие, наречено "Бръснача на Окам". Смятам, че спокойно може да се приложи в "казуса" Немцов.
  А Дачков може да си повтаря до припадък глупостите, спуснати от "Драган Цанков" 28.

 55. #55
  Сун Дзъ 02 мар 2015, 21:57
   
  0
   
  0

  Като политик вече си беше изпята песен,не застрашаваше никого.Сигурно е настъпил някого по портфейла или заради жена е поръчан.Ако е поръчан от някоя спец.служба с цел дестабилизация на Москва то ще да е от някой много тъп служител.

 56. #56
  РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО 06 мар 2015, 22:53
   
  1
   
  0

  Спокойно другарю Дачков, снегорина е американски. # Tоваришчь Путин ще докаже, че ЦРУ е поръчител на убийството на Немцов; както доказа, че ЦРУ са убили: Анна Политковская, Александър Литвиненко, Борис Березовски, ген.Александър Лебед, Надежда Савченко, Лео Троцки и 22000 поляци в Катин . . .

 57. #57
  вагабонд 22 мар 2015, 12:45
   
  0
   
  0

  И ПРЕДИ И СЕГА ПУТИН Е СВИНЯ!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка