ЕВРОЦЕННОСТИ: ФРЕНСКИ УЧЕНИК КРЕЩИ "АЛЛАХ АБАР" И ЗАСТРЕЛВА УЧИТЕЛЯ СИ ПО ФИЗИКА

Pan.bg 19 окт 2015 | 11:48 views (2980) commentaries(6)
img Френски ученик крещи "Аллах Акбар" преди да застреля учителя си по физика
Той планирал да наръга и даскала си по литература, защото двамата се били спречкали


15-годишен ученик от Техническия техникум в град Калон, областта Шампан, Франция бе арестуван след като застреля учителя си по физика, а преди това влетя в кабинета му с възгласи "Аллах Акбар", съобщи International Buciness Times.
Младежът пристигнал в училището, носейки пистолет и нож в раницата си. С ножа той искал да погуби учителя си по литература, с когото имали спречкване.

image
"Казал на полицията,че бил разработил план за една цяла седмица. След като убиел професора си по литература, щял да му открадне колата и с нея да се разбие в най-близкото полицейско управление и да умре като воин на Аллах", казва директорът на училището Кристиян Рошидни.

Младежът обаче променил плановете си -отишъл при учителя си по литература и само му подал хартия, в която бил увит ножа. След това отишъл в кабинета на даскала по физика и го гръмнал. /БЛИЦ
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 6

 1. #1
  емигрант 19 окт 2015, 12:06
   
  59
   
  2

  Чакам коментарите на ООН, ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТИ, БЪЛГАРСКИ ПУМЯРИ С ДЪХ НА КРАВЕШКИ ЛАЙНА.

 2. #2
  Thunder 19 окт 2015, 19:06
   
  23
   
  2

  Един такъв от Хелзинки го гледах сутринта по тв-то.

  Идеше ми да протегна ръце през екрана и да му прекърша вратлето.

  Преди време ми попадна научната теза на един друг манаф.
  Тоя е някакъв професор в Норвегия председател на работническата партия тамошните комунисти.

  Та тоя субект има тезата, че трябва да се вкарат негри, жълти, араби и да се кръстосват с белите.

  Даже казва, омъжените бели жени да раждат черни деца от любовниците си. Така да се създаде нова раса от мелези, и така с унищожението на бялата раса ще се постигне равенство и братство.

  Има и едни приказки за третия пол, ма не е за разправяне ..

  Него знам другаря Станишев до колко е привърженик с възгледите на своя другар в Пес.

  Ма е дошло време разделно или те или ние ....

 3. #3
  емигрант 19 окт 2015, 22:45
   
  24
   
  0

  Чакам вече десети час и нямам никакъв отговор от Хелзинските Талибани или Талибан Атанасов.

 4. #4
  Teraflop 21 окт 2015, 15:47
   
  1
   
  0

  Това пак са евроценности и евроатлантизъм.Плевнелиев да се поучи от този "ученик".

 5. #5
  хелсинкиту 01 ное 2015, 21:41
   
  0
   
  0

  Тия от Хелсинки много обичат да поучават другите. Виж ги тях колко са се оженили и омъжили за черни, кафяви или други цветове, не дай боже от друга държава.

  Неравноправието, което политиците поддържат в полза на корпорациите ( по-скоро на техните CEO-та и собственици) поражда тези стихии, с които все по-трудно Европа ще може да се бори.
  Т.нар. мултинационални корпорации са излезнали извън контрола на правителства и формират отдавна демографията на планетата по техни "технологии". Китай е отдавна реколонизиран.

  Арабите и хората от "3тия свят" ( Подземния?) са много но колко от тях имат достъп до Европа изобщо и кои? Ами "3тия свят", който незнайно защо е все бомбардиран от 1вия? Всички се успокояват - то там не са останали хора вече за избиване.Само че пустинята е пълна с оазиси. Младежите от такъв свят попаднали в Европата искат равноправие за собствените си страни и постъпват неразумно и често буйно. И те са много, наистина много. Джихадистката вълна ги поглъща, но арабите за сметка на останалите са неуморими и лесно няма да се дадат. Защо Европа позволи да се водят изобщо войни? Това ли е начинът за прехрана? На кой? Повечето хора живеещи в Европа не са зловещи канибали, защо позволяват това? Защо се оставят да бъдат подвеждани? Не е трудно да обучиш малко хора за биячи и да ги пуснеш да мародерстват в други страни, да им дадеш някакава заплата и да ги оставиш да "вършат работа".

  Европа и САЩ продължават старанията си да използват умело Русия за своите цели. На коя от корпорациите и пука дали базата в Латакия е руска или американска, английска, френска или немска?


  Историята с Ромео и Жулиета се разиграва от политиците от много време. Колко бели ромеовци са висяли под балконите на черни, кафяви или други цветове, не дай-боже и от други държави Жулиети? Колко вносни Ромеовци са били от достатъчно равен и знатен род и са се оженили за Жулиети от подобен род( но враждуващ):)? И какво да говорим за Капуцини и Монтеки като изобщо днес те си остават малцинство, пък и да го прилагаме масово, едва ли не - под декрет? Хората се влюбват един в друг когато имат възможност да се видят и да се харесат, несависимо от различията си. Браковете и любовните връзки отдавна се използват от политиците като индулгенции за мир, но мир така и не настъпва или е винаги в ущърб на по-бедния, по-слабия, по-скромния, по-сдържания. Какво да кажем за уредените бракове все още срещащи се в Европа ( задайте си въпроса кои точно )? Смесените бракове често страдат от санкциите върху тях, обикновено винаги това са хора от по-бедните слоеве. Хора изобщо от по-бедните слоеве страдат. А колко хора наистина се влюбват един в друг и дали го разбират на време? Колко хора от смесени бракове в по-богати държави имат възможността да живеят в по-бедни, където заплатите са по-малки за всички останали и условията по-лоши? Отделно проблемите на смесените двойки, заради различията са често по-големи от тези на хора от една и съща култура, където става естествено и бързо предаването на опит от поколенията. В един момент човек е изправен пред психологическа ситуация подобна на Орфей и Калипсо. Ами децата дето не щат да учат езиците на родителите си, а този само на техните връстничета? Дори това не е толкоз голяма беда, както на бабите и дядовците които нямат възможността да си видят внучетата често. Огромното икономическо неравенство дори вътре в самото ЕС е достатъчна преграда и способства за пренаселване в едни райони, почти пълно обезлюдяване в други, като единствената възможност някога да идеш да живееш нормално в друга държава от ЕС е след като се пенсионираш и живота ти е почти отминал, между напълно непознати хора, защото в собствената ти страна пенсията е недостатъчна за да живееш добре, отиваш в друга страна където пенсионерите не могат и да си мечтаят да изкарат добре някъде извън страната си.

  Отделно Европа остарява. Това е производна и на т.нар. технически прогрес, който постоянно оставя хора извън обществото ( недостатъчни познания за новите технологии или дотолкова опростени че не остава място за някакво развитие, ако поискаш да се дообразоваш и минеш на по-високо ниво се представят "възрастовите граници" за финансиране, дори изобщо за приемане в достатъчно добро учебно заведевие, след което разбираш че живота ти е минал и никой няма да те вземе на работа стар и увяхнал, а предпочита да вземе млади, макар и недообразовани но евтини и послушни и най-вече - "много" ) и размества демографията в Европа като на лавички продукти от супермаркет.

  Погледнах на скоро сайта не "EURES" за работни места в Европа.

  В България ( според сайта) има само места за чистачи и носачи, 1 място за мед-сестри и 3 за "възпитател" в начално училище. Паднах.
  В други страни има места за "разработчици" и всякакви технически професии ( стругар, леяр, механик и подобни - т.е. хора с професионален ценз). И нормално се запитах дали изобщо това е сайт за намиране на работа а не е някаква шашма. Но не - наиситна хората в България се оплакват че е мръсно, докато на Запад това не е проблем - винаги има чистачи, ако не си такъв - ще те направят. В България не се финансира науката и образованието, лесно е да влезне от вън разработчика и шефа ( то пак не е зле че изобщо има някаква фузия ама пак е за сметка на родните ни разработки , които или са малко или ги няма вече изобщо, все пак за сега повечето желаещи са българи, което пак не е гаранция като си припомня Митов ).


  ТА все още се питам - за кои и чии ценности става на въпрос?

 6. #6
  motorheadbg 02 ное 2015, 17:16
   
  0
   
  0

  Поредната резана карабина с промит мозък! Такива трябва да се разтрелват от жени - та да умре не от раните си, а от мъка, че Алах ще го прати в ада! :)

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка