В Ангола забраниха исляма

Pan.bg 03 сеп 2015 | 11:16 views (5072) commentaries(8)
img bultimes.com

Анголските власти взеха смело и революционно решение: в страната е въведена забрана за изповядване на исляма.

Това е първият и единствен случай на подобна забрана. Всички джамии в страната скоро ще бъдат затворени.

Анголският президент Жозе Едуардо дос Сантос направи изявление за появата на новия закон на 31 август.“Ние искаме да отсечем от корен влиянието на мюсюлманската религия върху нас, ние искаме да се сложи край на манипулациите”, – каза ръководителят на анголското правителство.

Към мюсюлманите сред жителите на страната се проявяват негативни настроения не от вчера. Напрежението нарасна през последните две години, и сега ислямът е обявен за забранена религия в страната.Преследването на мюсюлманите в тази страна започна преди две години, когато за първи път са издадени закони, ограничаващи броя на джамиите и техните дейности, а сега постановлението на правителството поставя тази религия извън закона.

Населението на Ангола е около 16 милиона човека, повечето от които са християни.


ЗАЩО В ЯПОНИЯ НЯМА ПРОБЛЕМ С МЮСЮЛМАНИТЕ?

Япония е единствената страна във света, която не дава гражданство на мюсюлмани.

Япония е уникална страна в много отношения. Японците са традиционалисти и държат на своето наследство и култура.

Те не са особено гостоприемни към чужденците, в най-добрия случай просто се държат студено и пренебрежително. Но има една група хора, които японците не могат да понасят въобще и не го крият, нито отношението на обикновените хора, нито законодателството на страната. Това са мюсюлманите.

ЯПОНИЯ И МЮСЮЛМАНИТЕ

Япония е единствената страна във света, която не дава гражданство на мюсюлманите. Мюсюлманите нямат право на продължителен престой на територията на Япония.
Японското законодателство забранява разпространяването на исляма. Всеки, който разпространява ислям се преследва от закона, а присъдите са доста строги. В Япония това се счита за углавно престъпление.
В Япония няма нито едно училище, или школа, където се преподава арабски език.
Корана е забранена книга и притежанието й също е нарушение на закона. Позволена е само съкратена версия, адаптирана на японски.
Пребиваващите в страната мюсюлмани имат право на молитви само в закрити помещения. Ако направят традиционната си молитва на публично място нарушават закона и могат да бъдат вкарани в затвора. В Япония е немислимо, както у нас, джамия да огласява половината
град с виковете на ходжата.
Говоренето на арабски е строго забранено!
В Япония дори няма посолство на нито една арабска държава.
Точно 0.00% японци изповядват ислям.
Пребиваващите мюсюлмани в Япония могат да работят само в чужди компании. Японските компании не приемат мюсюлмани на работа.
Много е трудно, а и рядко, даването на визи на мюсюлмани. Дори, ако става въпрос за известни личности, учени и тн., които изповядват исляма.
В трудовите договори в Япония често се записва, че ако работодателя узнае, че неговия работник изповядва ислям има право незабавно да го уволни.
Мюсюлманите в Япония нямат право да купуват имоти или земя.
Самите японци се отнасят лошо с мюсюлманите и не гледат добре на тях. По презумция те се считат за престъпници или неприятели.
Ако японска жена има връзка с мюсюлманин тя бива отхвърлена от обществото. Само за справка: Ако в Япония те уволнят повече никога няма да можеш да си намериш работа, защото това се счита за голям позор, какво остава, ако имаш връзка с най-презрените от японците хора на света.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 8

 1. #1
  Momo 03 сеп 2015, 11:40
   
  29
   
  2

  БРАВО!

 2. #2
  Призоваващ! 03 сеп 2015, 11:59
   
  28
   
  2

  Време е това да стане ПОВСЕМЕСТНО! Време е да се проумее, че НЕ е миролюбива, че е известна с НЕрелигиозната си търпимост и други неолиберални твърдения! Ще я докараме до там да питаме - да си носим ли ножовете с които да ни колят?

 3. #3
  Myglata 03 сеп 2015, 13:28
   
  19
   
  2

  Напълно подкрепям!

 4. #4
  Българин 03 сеп 2015, 13:55
   
  16
   
  2

  Ми у нас защо ги бавим още? Венци Симеонов да се стяга! Подкрепата ще е пълна, повсеместна и ако трябва и силова!

 5. #5
  бббббб 03 сеп 2015, 17:01
   
  4
   
  4

  Тая новина е на поне 1 година... освен това не е реална. Айде проверявайте преди да пишете...

 6. #6
  Abraham 03 сеп 2015, 20:38
   
  1
   
  4

  Браво на Ангола? - Що не браво на ИС?Що не браво на Адолф?
  Забраната на религия винаги води до избиването на жени и деца в името на "нашия Бог".

  Блаженни са невежите.

 7. #7
  Teraflop 04 сеп 2015, 12:44
   
  2
   
  0

  Ех,Япония!

 8. #8
  шива-разрушител 04 сеп 2015, 15:40
   
  5
   
  2

  Това за Япония, разбира се, не е вярно:
  Islam (????? Isuramuky?) in Japan is mostly represented by small immigrant communities from other parts of Asia. In 2008, Keiko Sakurai estimated that 80–90% of the Muslims in Japan were foreign born migrants primarily from Indonesia, Pakistan, Bangladesh, and Iran.[37] It has been estimated that the Muslim immigrant population amounts to 70,000–100,000 people, while the "estimated number of Japanese Muslims ranges from thousands to tens of thousands".

  Аман от профански статии, елементарна пропаганда и тъпотия.

  ИД е радикална секта с повече политическа доктрина, отколкото ислям и е много далече от традиционните мюсюлмани (и нормално, като се отчете кои и защо я създадоха). ИД идеологията не е одобрена от традиционната ислямска религия, за това и уродите трепят наравно мюсюлмани и християни.

  Разбира се, за средностатистическия глупак, който се смята за християнин, само защото преяжда на християнски празници, но не може и 2 реда да цитира от библията, е все едно.

  Ако дойдат саудитски шейхове и почнат да ни раздават подаръци, ще ги обичаме. Ако са някои бедни, бягащи от войната, която нашите съюзници създадоха и поддържат - не ги искаме.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка