ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА: РАДВАЙТЕ СЕ, БАЛКАНИ, ИДВАМЕ! ЩЕ СЕ ТЪРКАЛЯТ МНОГО ГЛАВИ!

Pan.bg 16 юли 2015 | 08:38 views (4396) commentaries(17)
img "Ислямска държава": Радвайте се, Балкани, идваме! Ще се търкалят много глави
За наше "успокоение" засега не споменават България


Македония, с Косово и Албания са в последната фаза на усвояването на Балканите и формирането на ислямски халифат на тази територия. Това се споменава във видеозаписа, разпространен от ислямистката групировка, който вече е премахнат от ютуб и цитиран от македонския "Вечер".
Клипът е озвучен от "касида" - религиозна песен, на фона на която главорезите се заканват на Балканите. "Радвайте се, балканци, идват по-добри дни, идват мюсюлманите, ние сме ислямския халифат", казва се в "касидата". Радикалните ислямисти твърдят, че първа ще падне Сърбия, а след превземането й, ще добавят Хърватия, Черна гора, Босна и Херцеговина и на края Македония, Албания и Косово, с което ислямската власт ще се разпростре върху полуострова. Не се знае доколко това е успокояващо, но засега не казват нищо за България, Гърция и Румъния.

"Радвайте се, Македония, Албания и Косово, ще ви върнем шериата, ние сме халифата", се казва в "обещанието" на джихадистите. В първите строфи на касидата заканите са основно към Сърбия. "Радвай се, о ти, Сърбия, ще бъдеш част от исляма и ако това не ти харесва, ние сме ислямския халифат". След Сърбия, ислямистите се обръщат към Хърватия със стиховете: "Радвай се, Хърватия, ще я загубиш демокрацията. Божи закон, истина за всички, ние сме ислямския халифат."

Черна гора е на трето място, което планират да бъде завзето. "Радвай се и ти, Черна гора, ти си нашето ново място, ние сме ислямския халифат". Следва обръщение към Босна и Херцеговина: "Босна и Херцеговина, пращаме ви мюджахидини, ще се търкалят много глави".
Засега главорезите не са си набелязали друга държава, включително и нашата, да влезе в халифата им./БЛИЦ

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 17

 1. #1
  Игра на дронове 16 юли 2015, 09:06
   
  31
   
  3

  Хе, баш пък в Сърбия ще им мине номера...
  По се притеснявам за нас, защото сме взели нещо твърде "меко" да пипаме!

 2. #2
  motorheadbg 16 юли 2015, 09:14
   
  26
   
  5

  Ми те Косово и Албания и сега са ползват шериата, какво ще им връщат? Македонците, понеже дуят мускули постоянно, може и да гризнат дървото. Що се отнася до Сърбия...ей, това е ненормална нация! Не признават никой, освен руснаците! Тия кюрди ако се решат да скачат на сърбите, ще пострадат мнооого зле! Пък за България - ние сме ве4е полу-ислямска държава, която НЯМА и АРМИЯ, която да я защити.С една дума - бита карта!

 3. #3
  SUPER 16 юли 2015, 09:57
   
  14
   
  5

  Нещо пропуснаха България.. Според мен още им държи влага ударът "На нож", не биха посмели да правят золуми тука.

 4. #4
  той 16 юли 2015, 11:01
   
  22
   
  1

  нас полицията ша ни опази

 5. #5
  войн 16 юли 2015, 11:49
   
  16
   
  1

  Хан Тервел - спасителя на Европа. Европо, длъжна си да пазиш границите. А за да се пази граница на Европа, трябва да се плаща от ЕС на гранични войски. Ние ще ги възстановим, ама за чия сметка!

 6. #6
  xxxxx 16 юли 2015, 14:04
   
  5
   
  3

  България трябва да възстанови някои поделения. Ако стане джангър да има къде да поканим 10000 немски войници за подкрепление. Ясно е че с такива идиоти сами не можем да се справим. Сирия и Ирак едвам се оправят.

 7. #7
  Христофор 16 юли 2015, 14:11
   
  16
   
  1

  Ислямът ще дойде на балканите с благословията на САЩ.Така, както създадоха Косово, така ще създадат и халифата на полуострова.Всички приказки за солидарност и сигурност са прзни звуци.

 8. #8
  Главорезов 16 юли 2015, 14:12
   
  10
   
  2

  До ИДИЛ-ето. Ша ва замолим, като дойдете в БГ-то да минете първом през парламето и после одете в Сърбето!

 9. #9
  Люгер 16 юли 2015, 15:28
   
  13
   
  0

  Само Христофор е загатнал идеята. Сиреч, в опасност са тези страни, които не са приели още евроатлантическите ценности и приели американските танкове на своя територия. Как пък тези ислямисти са се изказали на клипа така, сякаш са режисирани и дресирани от САЩ.

 10. #10
  Гунчо 16 юли 2015, 16:13
   
  1
   
  11

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 11. #11
  Аман от идиоти 16 юли 2015, 20:45
   
  4
   
  0

  Гунчооо, прост си като името си!

 12. #12
  Пепо 16 юли 2015, 21:44
   
  5
   
  0

  За нас не се казва нищо, защото сме турска територия, а те са извън ИДИЛ. Който мисли, че Турция ни е приятел и съюзник нека да получи пръв дар от тях.

 13. #13
  sniper 16 юли 2015, 22:19
   
  0
   
  0

  Идвайте че голям глад тука няма калво да се яде... не зам за глави но чевермета по хайдушки от ислямисти ще дойде добре....

 14. #14
  sniper 16 юли 2015, 22:25
   
  0
   
  0

  Идвайте че голям глад тука няма какво да се яде... не зам за глави но чевермета по хайдушки от ислямисти ще дойде добре....

 15. #15
  ПКР 17 юли 2015, 01:28
   
  1
   
  0

  Подобни ислямистки видео материали се качват в интернет с две цели - пропаганда и дезинформационна и наистина бих се очудил на 'оптимизма' на статията, ако не си го обяснявах със същите причини. В борбата си досега, джихадистите са доказали, че разбират добре от военно дело и география и несъмненият им интерес към Балканите е по-скоро обезпокояващ за жителите на България отколкото неангажиращ, както статията и коментарите се опитват да внушат. Западните Балкани са несъмнено резервоар за набиране на бойци за войните на исляма, но не и непосредствена цел на този етап по чисто географски и логистични причини. От друга страна, джихадистите вече показаха, че зачитат силата на потенциални, но нереализирани противници като Иран след ултиматума на Техеран да не се преминава 100км зона за сигурност в Ирак, погледнато от иранската граница, които въпреки хаоса в тази страна се спазва. Това означава, че малки християнски балкански държави с могъщи армии и граничещи с Турция имат причини да се чувстват относително защитени и стратегически обезпечени, като разбира се не са изключени провокация за отклоняване на вниманието, както е случая и с въпросното видео. За съжаление, България не попада в категорията на тези военно обезпечени християнски балкански държави, но за още по-голямо съжаление, само чрез истинско чудо би направила нещо по въпроса...Но не се притеснявайте, 'вас' НАТО и 'пацифистка' Германия ви пазят, поне след преминаването на българско-румънската граница...

 16. #16
  stoqn stoqnov 17 юли 2015, 08:33
   
  3
   
  1

  На Американците не им ли стана ясно че са разкрити
  ИД се командва от САЩ и няма начин да тръгнат към Европа Балканите най много някой терористично нападение на който се упъне на САЩ

 17. #17
  gugun4u 17 юли 2015, 11:08
   
  2
   
  0

  Недай боже да се случва, но стигне ли се до бой, българина е изключително неприятен противник - историята го е доказала не 1 или 2 пъти, и то при техническо превъзходство на противника. Пак казвам да не се случва, но тия няма как да имат предимство откъм техника дори срещу сегашната ни армия, а по складовете калашници за народа БОЛ, а дори деградиралия ни народ не би позволил някой да го заколи с нож ( на политиците дава да го коят както си искат но...).

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка