Зомбитата на лъжата

Pan.bg 10 юли 2015 | 21:03 views (1802) commentaries(4)
img pogled.info


/Поглед.инфо/ Не съм подозирал, че може да има такова нещо като колективно избиване на пяна по устата на грантовата полуинтелектуалщина, но тези дни, с известен респект и с окото на Йеронимус Бош, изучавам този кораб на глупците и се чудя каква ли ужасяваща фреска може да се роди от такова проучване.

Всичко започна от това, че прословутото нещо Протестна мрежа сподели един фалшификат с няколкогодишна давност. Става дума за един фалшификат на комунистически позив от 1941 година, с който четирима известни комунисти призовават цар Борис да присъедини България към Тристранния пакт. Това е монументално глупав фалшификат и вече един път съм доказвал това. Но пък съм наясно с природата на българския десен кретен - той никога не се отказва от любимите си лъжи, защото винаги с тревога следи накъде ще се насочат грантовите потоци, за да може да се потопи с тях и рязко да промени теглото на портфейла си. Така и този фалшификат не се стопи в светлината на истината, напротив - от година на година психодясното си го споделя, въпреки че текстът е написан с грешки, противоречи на политическата логика, а дори и името Вълко Червенков е написано Бълко Червенков. Да искаме десен да се откаже от този фалшификат, е все едно да настояваме зомби да си стои в гроба.


Сега фейкът беше развъртян отново, защото имаме нова опорна точка. Тук се дръжте и пуснете Вагнер, защото симфоничната висота на лудостта се нуждае от яка класика. Значи Съветският съюз кара България да се присъедини към Тристранния пакт. Схващате ли - правителството на Богдан Филов всъщност е банда от отчаяни съветофили, които бързат да си строшат краката да изпълнят всичко, което Георги Димитров им нареди. Величествено. СССР праща България в Тристранния пакт, а пък няколко години по-късно коварно кара САЩ да бомбардира София, възползва се от евтината тъпота на янките и пуска Червената армия из нашата територия, за да издирват предците на Иво Инджев и да се гаврят с тях като ги наливат с водка насила.

В името на доказването на това безумие, психодясното не знае граници. И заради това, на помощ отново идва фалшификата. И да ви кажа - за тях това е добро решение. Те са така нагло корумпирани духовно, така арогантно самозабравени, че единствено и само измислиците могат да им бъдат от полза. В реалността тези типове нямат удобна опора, защото историята упорито не иска да потвърди халюцинациите им. Заради това на помощ идват фалшификатите. Така е толкова по-удобно. Няма смисъл да се потиш напразно - измисляй си историята с бързи темпове, съчинявай на едро. Разбира се, Протестна мрежа и сие пациенти на психиатрията дълбоко не са наясно с рецептата за бестселър. Авторът трябва да е прочел много и да е наясно с духа на епохата. Така, орязвайки тук, орязвайки там, можеш да си направиш име на автор. Така де - Владимир Резун, известен още като Виктор Суворов, цяло състояние натрупа от безкрайни лъжи. Ама Резун поне е чел, чел е много, знаел е къде да излъже. А нашето психодясно не обича да чете. И фалшификатите им приличат на анимационен филм.

Зомбитата на лъжата изпълзяха на припек, защото сега вече трябва да се докаже, че комунистите са виновни за проблемите на страната през целия 20-ти век. Гадните комуняги вкарали страната в Тристранния пакт. Как иначе? Гадните комуняги със сигурност са поръчали на властите да обявят война на САЩ и Великобритания. Скоро чакам статия със заглавие: "Как комунистите станаха причина за загубата на Междусъюзническата война".

Няма да идеализирам българските комунисти. Те със сигурност имат много грешки, но да тръгваш да ги обвиняваш за нещо, за което нямат никаква вина, издава, че жичките в главата на някой са дали на късо. И човек като види как психодясното си споделя един фалшификат и неистово пръска слюнки по него, започва да схваща инферналната природа на българския антикомунизъм. Той е истеричен и му избива пяна, защото в него няма грам автентизъм. Обикновено се изповядва от най-големите мекотели при предишния режим, които сега се опитват да имитират гръбнак по пътя на черната омраза. Този антикомунизъм е карикатурен и заради това не му трябват истини, а фалшификати. Зомбитата на лъжата имат нужда единствено от себе си и собствените си фантазии, защото не искат да прогледнат за това, че са мъртви отвътре. Като осъзнах това се преизпълних с жал. Бедничките те!

Да изкараш живота си в лъжа - дори и аз не бих измислил по-голямо наказание за психодясното.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  анализатор 11 юли 2015, 14:52
   
  0
   
  6

  Мда типична пропагандна статийка.
  Плюене налява и надясно. Обвинения в лъжи и никакви доказателсва.
  Автора може да се поинтересува за Суболевта акция.

 2. #2
  Petar Stefanov 11 юли 2015, 23:53
   
  0
   
  6

  Уважеми господин Симов ,
  Не съм чувал за този документ.Но има достатъчно доказатекства че членовете на БКП възтиржено са приели пакта Робентроп - Молотов и с радост с .а посрешали немските войски в България преди 22/06/1941 .Подобно нещо са правили ифренските комунисти - те с радост са срещали немските войски при агресияти и са саботирали френската съпротиваа и едва след 22/06/41 си променят позоцията .Така че не се опитвайте да прикривате престъпното сътрудничество на комунистите с немските фашисти .

 3. #3
  Красимир Димитров 12 юли 2015, 01:15
   
  3
   
  0

  В паралелната вселена са ставали много неща. №2 Петър е свидетел!

 4. #4
  Petar Stefanov 12 юли 2015, 15:15
   
  0
   
  3

  Тези неща са ставали в България през 1940-1941 Красимире.И са съжаление на комунистите вече няма как тези факти нито да се скрият ,нито да се изменят.Тези факти не са изненадвеащи - те само потвърждават продажността у слугинажа на комунистите спрямо КПСС - нещо отдавна известно на широкия и свят и нещо заради което българските комунисти отдаван са загубили легитимността си и моралното право да управляват България.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка