АНС: Европа я очаква вълна от терор

Pan.bg 17 яну 2015 | 18:30 views (3555) commentaries(6)
img ruvr.ru


Неотдавнашните трагични събития в Париж са начало на серия от терористични актове в Европа, съобщава германският вестник Bild am Sonntag с позоваване на данни на американската Агенция за национална сигурност (АНС).

Както съобщава изданието, сътрудниците на АНС са успели да проследят телефонни разговори между лидерите на терористичната групировка „Ислямска държава”, от които е станало ясно, че Европа я очаква вълна от терор и събитията в Париж са поставили нейното начало.

Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2015_01_11/ANS-Evropa-ja-ochakva-vlna-ot-teror-1323/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 6

 1. #1
  bash delibash 17 яну 2015, 23:24
   
  3
   
  0

  Това което е написано е ясно по страшното е по какъв начин ще се прояви всичко това на наша територия .Нещото което се забелязва на пръв поглед е липсата на държавност и неистов стремеж към заграбване на малкото читави и жизнено важни за нацията ни активи.Ами когато всичко бъде разделено как ще бъде запълнен този вакуум ,каква ще е заветната цел ,може би разделянето на държавата .Това може да стане на местата с компактни общности и то използваики "европейски способи".Аз съм привържаник на идеите на Васил Иванов Кунчев а те са че всеки които зачита законите на Бългагската държава може да намери своето място в нея.Въпреки че родът ми е белязан от турското робство моите предци ме науциха да се отнасям с необходимото уважение към всички религии различни от православното християнство .Всичко което виждаме да се случва в европа е плод на системни грешки и недооценяване на важните неща в живота .Затова Братя помнете че ние всички сме чада на Господа и само взаимната подкрепа и уважение ще ни запазят да бъдем човеци.Към политиците отнасям тези си думи с надеждата да водят нацията към единение защото обратното и на тях няма да им хареса.С НАМИ БОГ.

 2. #2
  Teraflop 18 яну 2015, 09:16
   
  0
   
  0

  Войната предстои,ще има.Въпрос е на време.

 3. #3
  дядо Йоцо 18 яну 2015, 09:24
   
  0
   
  1

  Нас вече никой не ни смята за Европа :)
  Така че, няма страшно.

 4. #4
  Евгени 18 яну 2015, 11:58
   
  2
   
  0

  Добре де, като сте ги подслушали значи знаете къде са хванете ги и си поиграйте с тях за да си кажат и майчиното мляко.Германия,Франция,Америка, Испания, Англия вкарват милиарди в разузнаване и някакви с рехави бради да ги правят на луди.Знаете къде са, знаете какво правят и всичко знаете за тях ама нищо не правите защото трябва да има"ВРАГ" за да оправдаете високите военни бюджети и да подкрепите военната индустрия защото по един или друг начин ви финансира. От цялата работа страда обикновения човечец.
  Кой създаде тия олигофрени ????????????????
  Кой ги снабдява с оръжие ??????????????????

 5. #5
  Европа 18 яну 2015, 12:36
   
  1
   
  0

  "...Европа я очаква вълна от терор..."

  Естествено! Направиха входната сцена вече в Париж и сега ще подложат населението на Европа на терор, за да им се подчини напълно!
  Подобно на терора на 11 сеп. 2001 в САЩ и след това заляха света с кръв, сега изглежда на ред е Европата, понеже се прави на много "отворена".

  На "самозваният елит" в света им е нужно абсолютно подчинение и то даже да го желаем и от сърце. Само тогава ще мирясат. В Европата, въпреки перверзните й преобразования през последните 20-ина години, все още има някакви си противящи се, мислещи и не желаещи да се изпедерастяват, не желаещи да се превърнат в Халифат на някакви си идиоти и е време да се "прочисти" терена...
  Това е "логиката" на "умните" и "красивите", които се смятат за "успешните"....
  Ще видим как ще им се отдаде? Ще убият много и ще се опитат да изплашат всички останали и тогава, те си мислят, че спокойно могат открито да се обявят за "вечните владетели". Само да им шукне някой... Това ще е новата демокрацийка в Европата :)!

 6. #6
  Теория и практика 18 яну 2015, 15:42
   
  1
   
  0

  „Доктрината на Шока“ е проста. Политическите лидери използват кризата, за да прокарат идеи, които не се приемат в обикновени времена.


Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка