ЕРДОГАН КАЗА: СЪЖАЛЯВАМЕ, НО ЕВРОПА НОСИ ВИНА ЗА АТЕНТАТА!

Pan.bg 10 яну 2015 | 22:34 views (4962) commentaries(19)
img Ердоган: Нетолерантността на европейците носи вина за атентата в Париж

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган осъди вчерашното терористично нападение в Париж, като в същото време заяви, че нетолерантността на европейците носи индиректната вина за случилото се в редакцията на „Шарли Ебдо", предаде n-tv.de.
„Нетолерантността спрямо различното и речта на омразата способстваха за обтягането на напрежението", изтъкна Ердоган.
„Тероризмът не може да бъде религиозен или национален, и не може да бъде оправдан по никакъв начин. Турция ще се бори с всеки вид тероризъм", допълни той.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 19

 1. #1
  KittyHawk 10 яну 2015, 22:50
   
  1
   
  0

  Ква толерантност бе фес заспал ! Стои си в Анадола и не си навирай носа в цивилизования свят !

 2. #2
  Ентерпрайс 10 яну 2015, 23:08
   
  0
   
  0

  Китчо, на идиот ли се правиш?
  До сега все хубанви неща съм чел като коментари от теб.
  Нима не разбираш с прости думи Ердоган?
  Ами кой рисува карикатури на Мохамед? Аз ли, ти ли? Или франсетата...
  Каквото повикало....
  ЗА това говори Ердоган - че религията не трябва да се осмива...
  Аз да те питам - ти да си виждал арабски журналисти да окарикатуряват Исус? Не, нали.
  И накрая - карикагуристите от Шарли се отнесоха гадно и към смъртта на хората в метрото в Москва с гадни карикатури... Виж и тях.
  Лека им пръст на франсетата, но свободата на словото си има някакви граници все пак, нали.

 3. #3
  SUH 10 яну 2015, 23:21
   
  0
   
  0

  http://glasove.com/interviuta/46588-ne-teroristichen-akt-a-otmyshtenie

 4. #4
  Николай. 10 яну 2015, 23:33
   
  1
   
  1

  По-скоро продобни неща се случват и ще се случват, защото Европа е твърде толерантна към чалмите. Къде другаде ги посрещат с документи и ги издържат ,тях и семействата им, цял живот. Надявам се да стане нещо крайно, че да се прочисти(Европа) от тази сган.

 5. #5
  ace 10 яну 2015, 23:33
   
  1
   
  0

  Педераст долен и демагог!!!

 6. #6
  KittyHawk 11 яну 2015, 00:29
   
  0
   
  0

  До 2
  "ЗА това говори Ердоган - че религията не трябва да се осмива"

  Значи за всяко осмиване на религията трябва да има смътни случаи ?
  Знаеш ли колко пъти в Турция се осмива християнството ? Как политиците затвориха за посещение църквата Света София преди години точно на Великден и се опитаха да направят същото и по Коледа . Нима тогава Европа трябваше да си пусне всички главорези из Турция да колят и бесят заради това , а после Оланд да каже : Нетолерантността на турците носи вина за атентата .


  И друго , как след като същия вестник е осмял смъртта на хората в метрото в Москва, защо руснаците не надупчиха 15 човека на решето ? Ами защото са нормални хора , а не диваци !

 7. #7
  Sevdjan 11 яну 2015, 00:39
   
  0
   
  0

  Erdogan e radikalen jihadist...

 8. #8
  KittyHawk 11 яну 2015, 00:50
   
  0
   
  0

  Sevdjan ако пишеш на български няма ли да е по-добре ?

 9. #9
  MSC 11 яну 2015, 01:18
   
  0
   
  0

  Той може и да Е радикален ислямист но не се навежда ни пред Русия ,ни пред САЩ ,ни пред ЕС ни пред Китай!Ето това е истината!И на мен не ми е симпатичен но ако не беше той щеше да е друг!Турците винаги са гледали МАКСИМАЛНО да отстояват СОБСТВЕНИТЕ си интереси!

 10. #10
  проблема е в смесването 11 яну 2015, 01:22
   
  1
   
  0

  Абе проблема е в смесването на народите!

  Нека си има чалми, християни, евреи, будисти и т.н.. НО да НЕ живеем заедно! Така няма да си пречим!

  Естествено, ценностите на едни народи, може да не представляват нищо за други, но ако не се смесваме и не се дразним по информационните канали,то може да си живеем мирно на тази земя!
  За да няма тероризъм, би трябвало да се обособят държави, територии и райони с еднакво-мислещи и с еднака ценностна система хора!
  Тогава обаче ако пак има разни "карикатури", осмиване на чуждият начин на живот, религия и ценности, може да доведе до война между отделните държави, народи или райони!

  Има един елементарен принцип: Уважавай другите, ако искаш да те уважават теб!

 11. #11
  KittyHawk 11 яну 2015, 13:24
   
  0
   
  0

  До 9
  "Турците винаги са гледали МАКСИМАЛНО да отстояват СОБСТВЕНИТЕ си интереси! "
  Върви в Турция и попитай който и да е турчин дали иска да живее в светска Турция или в държава която се управлява по закона на шариата ! Турците свикнаха да живеят цивилизовано и в що годе свястна държава , а сега този радикалист иска да ги върне с 500 години назад ! Та според теб гледа ли Ердоган интересите на турците ???

 12. #12
  до 11 11 яну 2015, 15:58
   
  0
   
  0

  Само промит мозък, който се е кръстил на стар американски "носител на мира", може да разсъждава толкова елементарно. Ердоган е политик, който направи от Турция независима държава-фактор, не допуска "евроГейски ценности" да "облагородяват" турците, за това твойте "идоли" му създават имидж на "диктатор", за това му устройва "майданчета" . Ердоган се здрависва и с Обама и с Путин, но не целува ръка нито на единия, нито на другия. На единия угажда като помага на идилци-миндилци, на другия ще продава "енергоносителите" в Европа, важното е Турция да върви напред. Политик за пример, ако и ние имахме такива, можеше да сме 1000 пъти по-добре от сега. За съжаление май ни се пада враг, както и Путин.

 13. #13
  KittyHawk 11 яну 2015, 17:45
   
  0
   
  1

  Абе мохамеданино прост , само един олигофрен няма да види , че Ердоган радикализира турците . Ся разбирам защо толкова си го защитаваш . Просто ти си от българските мюсюлмани които се мислят за турци . Ами нямате нищо общо с турците ! Докато те искат да бъдат в нормална държава , такива като теб изостанали АБОРИГЕНИ , все още си мечтаят за Османска империя . Вари ги говори някъде другаде тези истории !

 14. #14
  слон 11 яну 2015, 19:08
   
  0
   
  0

  Абе Ентърпрайс,ти май се исказваш неподготвен.В Саудитска Арабия има конкурс за карикатури на тема християнство и победител е най-добрата карикатура против християните.А пък за Ердоган да не гояорим.Затворите му са пълни с журналисти,имаше убийства на християнски свещеници и абсолютно никой не си прави труда да осъди убиеца.Въобще не си подготвен по темата и за това по добре е да мълчиш.

 15. #15
  Мунчо 11 яну 2015, 20:12
   
  0
   
  0

  Момчета, вместо да пишете глупости, просто прочетете малко повече история и се запознайте по-сериозно с различните религии и техните философии и ценности. Иначе няма как да си обясните случващото се.
  SUH ви е подал хубав линк. Прочетете. Може частично да ви се изяснят нещата.

 16. #16
  Мунчо 11 яну 2015, 20:19
   
  1
   
  0

  До #14 слон
  Ако познаваше поне малко религиите, щеше да знаеш, че според Корана Исус се признава за пророк и е уважаван от изповядващите исляма. Същото е и отношението им към майка му Дева Мария. Нито един последовател на Мохамед не би си позволил да се гаври с тях.

 17. #17
  Игра на дронове 12 яну 2015, 09:41
   
  0
   
  0

  Нагло, лицемерно и просташко изказване на изпращялия пискюл!
  Виновна Европата ама Турция си цоца от 3-те млн. турци в Германия нали? Да се прибира в Анадола, там ще го научат що е толерантност с един отзад!

 18. #18
  да се замислим поне малко 12 яну 2015, 13:44
   
  0
   
  0

  Ердоган донякъде постави въпроса докъде се простира свободата на словото и откъде започва цинизма. Цинизъм, който обижда и унижава. Погледнете карикатурите на Шарли Ебдо и преценете дали обиждат мюсюлманите при положение, че за тях е недопустимо представяне на какъвто и да е образ на техния пророк камо ли да му се подиграват в карикатури. Погледнете и карикатурата на светата троица за християните. Това вече е гавра, а не свобода на словото.
  Друг е въпроса, че ако си обиден има законни средства за защита, а не да правиш касапница. Това е лудост.

 19. #19
  # 19 (претендира да е юри 12 яну 2015, 16:36
   
  1
   
  0

  Номер 18, не очаквай твърде много мнозинството от онези по-горе, изявяващи се единствено и само зад клавиатурата и бродещи постоянно из този много добър по своя замисъл сайт (www.Pan.bg), да се замислят ! Ако можеха, щяха да са го направили вече. Не могат. Сигурно в някой друг живот ще го направят. Тероризмът няма оправдание, но има причини ! Естествено, че свободата на словото е ценност, но има своите ограничения. Липсата на такива е своего рода причина. Елементарна справка ? Вижте Конституцията на Република България например, но далеч не само нашата действаща Конституция. Да бъдеш правен нихилист е вид лична катастрофа в преносния смисъл! Критикувай действащото право (ако можеш и имаш аргументи), но го спазвай докато е такова, Народе! Дълга тема, а за мнозинството по-горе тя е непосилна.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка