Предстоящо: Дни на сини кариери (1-3 декември)

Pan.bg 25 ное 2021 | 21:17 views (382) commentaries(0)
img Морски клъстър България съвместно с Българска морска камара (БМК) и със съдействието на Технически университет-Варна, Висше военноморско училище „Н.Й.Вапцаров“ и Колеж по туризъм към Икономически университет-Варна, ежегодно организират „Дни на сини кариери“.

То ще се проведе изцяло онлайн в три последователни дни в периода 1-3-ти декември от 13:30. Във всеки един от трите дни ще бъдат засегнати различни възможности за развитие в областта на синята икономика.

Вярваме, че по този начин ще дадем възможност на по-широк кръг млади хора от цялата страна да получат информация за синята икономика, за нейния настоящ и бъдещ потенциал, за развитието на традиционните за страната сектори и връзката им с нови технологии като роботика, дигитализация, прилагане принципите на кръговата икономика.

Предварителната програма е следната:

Начало в 13:30 часа (обща продължителност около час) за всеки от дните:

Ден 1 - “Митове и реалности пред синята икономика” - включва теми: корабоплаване (морско и речно), пристанища, корабостроене и кораборемонт;

Ден 2 - “Алтернативни индустрии в синята икономика” - включва теми: яхтен бизнес, рибарство и аквакултура, крайбрежен и морски туризъм;

Ден 3 - “Синята икономика - нови хоризонти” - включва теми: нови технологии и иновативни компании, научни изследвания, екология и кръгова икономика.

/www.marinecluster.com/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка