Експертна група от НАОА ще акредитира ново професионално направление във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Pan.bg 27 фев 2021 | 15:20 views (756) commentaries(1)
img Георги Николов

От 25 до 27 февруари 2021 г. на посещение във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ по процедура за оценяване на проект за откриване на професионално направление 9.1. – „Национална сигурност“, бе експертна група от Националната агенция за оценяване и акредитация.

Експертната група бе в състав: проф. д-р Георги Камарашев – ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, проф. д-р Емил Люцканов от Университета по библиотекознание и информационни технологии (УниБит), Георги Хинов – студент от Софийски университет „Св. Климент Охридски“, и доц. д-р Мария Илчева – наблюдаващ процедурата от ПКСПНСО.

Оценяващите бяха запознати от ръководството на Морско училище с историята, традициите, политиката на учебното заведение за осигуряване на качествено образование, а също така и с учебно-материалната база на Факултет „Навигационен“ и Факултет „Инженерен“.

В рамките на посещението бе проведена и среща с потенциални потребители на кадри, бъдещи работодатели на възпитаниците на Училището.

Особен интерес предизвика посещението на Учебния център по кибероперации, който бе открит на 14 февруари от министъра на отбраната – господин Красимир Каракачанов. /www.naval-acad.bg/


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Експертна група от НАОА ще акредитира ново професионално направление във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  гневен 28 фев 2021, 06:28
   
  0
   
  0

  Какво беше менюто?

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка