Посещение на изпълнителния директор на Консорциума на военните академии и институти за изследване на сигурността „Партньорство за мир“

Pan.bg 09 юли 2024 | 17:18 views (346) commentaries(0)
img Pan.bg

Новоназначеният изпълнителен директор на Консорциума на военните академии и институти за изследване на сигурността „Партньорство за мир“ г-жа Сей Шац посети Военна академия „Г. С. Раковски“ на 1 юли 2024 година. Посещението ѝ е в рамките на първата ѝ визита в България след поемането на новия пост.

Г-жа Шац се срещна с полковник доцент д-р Димитър Ташков, заместник-началник по учебната и научна част на Военна академия „Г. С. Раковски“. Той я запозна със структурата, мисията и постиженията на Академията.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Изпълнителният директор на Консорциума на военните академии и институти за изследване на сигурността „Партньорство за мир“ разгледа учебно-материалната база и историческите забележителности на Военна академия „Г. С. Раковски“.

По време на визитата бяха обсъдени възможностите за сътрудничество между двете институции.

Г-жа Сей Шац посети комплекса „Царски зали“ и се разписа в книгата за почетни гости.

www.rndc.bgНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Посещение на изпълнителния директор на Консорциума на военните академии и институти за изследване на сигурността „Партньорство за мир“

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка