Стартира комуникационната кампания „20 години България в НАТО – заедно защитаваме важното за нас“

Pan.bg 10 юни 2024 | 16:36 views (450) commentaries(0)
img Pan.bg

Министерството на отбраната стартира от днес, 10 юни, кампания „20 години България в НАТО – заедно защитаваме важното за нас“. Тя ще продължи до 8 август 2024 г. и се реализира с подкрепата на Организацията на Северноатлантическия договор.

Комуникационната кампания „20 години България в НАТО – заедно защитаваме важното за нас“ има за цел да припомни, че България вече е утвърден и надежден съюзник в Алианса. Присъединяването към НАТО бе исторически момент за страната ни. То не само предостави най-силните гаранции за нашата сигурност, но и допринася за развитието на страната като свободна и демократична държава.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Кампанията включва аудио-визуално съдържание, което ще бъде разпространявано чрез националните телевизии, радиостанциите и социалните мрежи, както и външна реклама в редица градове на страната. Част от визиите са с участието на военнослужещи от Многонационалната бойна група на НАТО в България, с рамкова държава Италия, както и на български пилоти на F-16, подготвящи се заедно с американски военнослужещи в Съединените щати.

Комуникационните усилия по кампанията са в изпълнение на Националната програма и Плана на Министерството на отбраната за отбелязване през 2024 г. на 20-ата годишнина от присъединяването на Република България към НАТО и 75-ата годишнина от създаването на Алианса, които включват инициативи, обединени от цялостна концепция и общи послания. Те демонстрират принадлежността на България към най-големия и най-успешен политико-военен съюз в историята и към единната общност на споделени ценности, колективна отбрана и общи отговорности.

www.mod.bgНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Стартира комуникационната кампания „20 години България в НАТО – заедно защитаваме важното за нас“

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка