Студентски морски клуб в ТУ-Варна

Pan.bg 04 окт 2022 | 06:32 views (563) commentaries(0)
img Pan.bg

Председатели и членове на Студентските клубовете към Студентски съвет представиха дейността си в сграда НУК на Технически университет – Варна на 03.10.2022 г.

Членовете на клубовете раздадоха флаери, поговориха си с всеки един студент, проявил желание да разбере повече, разказаха какво правят при срещите им, какво могат да получат от участието в такъв тип дейност, какви развлекателни събития организират и подпомогнаха избора им.

Студентски съвет предлага възможност за безплатно участие в 13 клуба по интереси – ветроходство и корабомодебизъм, фотография, роботика, програмиране, създаване на прототипи на автомобили и състезания с тях, народни танци и др.

Студентски морски клуб е клуб по ветроходство, корабен моделизъм, създаване на 3д модели на лодки и тестване и изпитване на корабни и яхтени елементи.

Това е клуб, насочен към хората, за които морето не е просто пейзаж, а е поле за предизвикателство. Заедно с другите членове ще се научите да управлявате ветроходна яхта, да плувате, да се ориентирате в морето и още много други.

Клуба развива активно дейността си от 2016 година, като учредители са студенти от специалност Корабостроене на ТУ-Варна.

От основаването на клуба до днес има участия в 2 яхтени регати "3-ти март", второто от които е със собствен напълно оборудван ветроходен съд, като и е печелил награди и отличия.

Ако не сте успели да присъствате, а имате желание да бъдете част от даден клуб, можете да се запишете по всяко време на имейл: sc@tu-varna.bg

/www.sc.tu-varna.bg/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка