DXC Technology обучава студенти в Морско училище

Pan.bg 28 юни 2022 | 23:05 views (961) commentaries(0)
img Росица Колева

Американската IT корпорация DXC Technology започна обучение на студенти от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“. Насочено е към студенти от III и IV курс. В него се включиха обучаеми от специалностите ИКТ и „Киберсигурност“. Специализираните практически обучения се водят от лекторите Момчил Божинов, Христо Стефанов, Михаил Съйков, Иво Антонов и Калоян Сирийски – експерти в DXC Technology, България.

Курсът се провежда в два модула, като първият е от 20 до 29 юни 2022 г. в Учебния център по кибероперации на Морско училище. Вторият ще стартира на 4 юли. По време на обучението за качественото усвояване на поднесения материал и технологиите студентите изпълняват практически задачи.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

DXC Technology е американска корпорация, предлагаща цялостни ИТ решения. Компанията обслужва над 6000 клиенти в повече от 70 страни и покрива широк спектър от индустрии. Тя помага на своите клиенти в пътя им към ИТ иновациите и да съпътства тяхната дигитална трансформация.

В България DXC Technology е представена с двете си подразделения – Ди Екс Си, България (софтуерното звено на DXC), и Ентърпрайз Сървисис, България. Под логото на DXC в страната работят близо 4000 служители, разпределени в два офиса – един в София и един във Варна.

/www.naval-acad.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


DXC Technology обучава студенти в Морско училище

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка