Курсанти от Морско училище се учат на оперативна съвместимост в многонационална среда

Pan.bg 02 дек 2021 | 11:04 views (1090) commentaries(0)
img Георги Николов

Курсанти от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ участваха в обучение „Втора „Еразъм“ седмица по военен английски“, което се проведе в Лисабон от 16 до 22 ноември 2021 г. Курсант старшина I степен Димо Савов и курсант старшина II степен Даниел Николов преминаха 5 дни занятия в различни модули на военна тематика, сред които: лидерство, вземане на решения, устройство на лично оръжие, военна вежливост и порядки, значение на абревиатури и др.

В обучението участваха общо 28 курсанти от военни академии от 14 държави, като възпитаниците на Морско училище бяха единствените представители на морски военен университет. Работата в многонационална среда и на английски език е спомогнала на курсантите за изграждането им като бъдещи офицери, разказа курсант старшина I степен Димо Савов. Той допълни, че за него и останалите участници е било много полезно усвояването на оперативната съвместимост между различните националности.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

В края на обучението всички курсанти – участници, разделени в три екипа, направиха презентации на усвоения материал от „Втората „Еразъм“ седмица по военен английски“. Всички те получиха и сертификати за успешно преминатия курс.

/www.naval-acad.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Курсанти от Морско училище се учат на оперативна съвместимост в многонационална среда

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка