Warning: getimagesize(https://static.webvariant.com/imagebank/cache/140227103432-660x371.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 186

Живко Георгиев разпитван дали ген. Решетников не е повлиял на социологическо изследване

Pan.bg 09 сеп 2019 | 21:02 views (343) commentaries(0)
img https://pogled.info/bulgarski/zhivko-georgiev-razpitvan-dali-gen-reshetnikov-ne-e-povliyal-na-sotsiologichesko-izsledvane.108430


/Поглед.инфо/ Разследващите са се интересували дали върху данните от изследването не е оказал влияние Николай Малинов, председател на движение "Русофили" и Леонид Решетников, бивш шеф от външното разузнаване на Русия

Социологът Живко Георгиев е бил привикан в Националното следствие на "Г.М. Димитров".

Той е бил разпитван като свидетел за извършено от него социологическо изследване.

В 7,30 часа двама полицаи са му връчили в дома му призовка и в 12 ч. е трябвало да се яви в Националното следствие.

Въпроси за Юрий Борисов, който по същото време е бил арестуван и откаран с белезници в националното следствие, не са му задавали. Питали са го дали познава ген. Леонид Решетников, Николай Малинов и за изследването, направено преди президентските избори, което очертава профила на идеалния президент.

Разследващите са се интересували дали върху данните от изследването не са оказали влияние Малинов, председател на движение "Русофили" и ген. Леонид Решетников, бивш шеф на информационно-аналитичното управление на външното разузнаване на Русия.

Живко Георгиев е роден през 1955 г., завършил е социология в СУ „Св. Климент Охридски“, където преподава теория на емпиричното социологическо изследване и маркетингови проучвания.

Бил е директор по изследванията на ББСС "Галъп интернешънъл" (1992-2001). Член на УС на Института за социална интеграция от неговото създаване и негов председател в периода от 2002 до 2008 г.

От 2001 г. собственик и управител на Джи Кънсалтинг - компания, специализирана в изследователска и консултантска дейност.

Има професионален опит в ръководството и реализизацията на изследователски проекти за множество компании, Световната банка, UNDP, USAID, министерства, държавни агенции, общини, неправителствени организации, политически партии.

Член е на Стратегическия съвет към президента Радев.

Очаквайте подробности

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели

Източник: Епицентър
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker