Die Welt: Вашингтон засили натиска върху изпълнителите на "Северен поток 2" /СНИМКИ/

Pan.bg 26 юли 2020 | 13:38 views (1063) commentaries(13)
img
pan.bg


Германските журналисти отбелязват, че американската страна вече е провела две видеоконференции с изпълнители на газопроводи от Германия и други европейски страни.

Според германския вестник Die Welt властите на САЩ засилват натиска върху германските и европейските компании, които участват в изграждането на "Северен поток 2".

image

Германските журналисти отбелязват, че американската страна вече е провела две видеоконференции с изпълнители на газопроводи от Германия и други европейски страни. На тези конференции представители на Държавния департамент, Министерството на финансите и Министерството на енергетиката на САЩ непрекъснато се опитваха да посочат „далечните последици“ от по-нататъшното участие на европейските компании в проекта.

image

Според източниците на германския вестник, американците изобщо не крият, че наистина искат да предотвратят завършването на строителството на „Северен поток 2“. Ще припомним, тази седмица американските сенатори одобриха проекта за бюджет на отбрана за финансовата 2021 година. Този документ предвижда допълнителни санкции срещу „Северен поток 2“.

Източник: voennoedelo.com Снимки: voennoedelo.com/ 1prime.ru

Превод и редакция: pan.бг
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 13

 1. #1
  Borei 26 юли 2020, 15:32
   
  12
   
  10

  Русия, защо спиш???

  Дай им 24 часа да се извинят пред цял свят и да отменят всички санкции, по отношение на Русия!!!
  Да обявят на всички страни и фирми по света, че вече няма да "наказват" и поставят каквито и да е ограничения за сътрудничество, търговия с каквото и да е, включително и оръжия между тях и Русия!

  Иначе след тези 24 часа пускате един "Авангард" в "Пентагона", само като начало! Ако пак не се извинят, след още 24 часа си активирате цялата ядрена триада и от това злокачествено, фашистко образование не остава нищо!!!
  Това е правилното отношение с такива идиоти, като ФАЩ!

  Иначе, те от добро не разбират! Пълен примитивизъм са!

 2. #2
  Анализатор 26 юли 2020, 22:40
   
  9
   
  8

  Пак ядрени полюции на зкпч-то.
  Пий си хапчетата. Тези в Москва имат повече акъл от теб.

 3. #3
  Borei 27 юли 2020, 09:22
   
  6
   
  9

  Отговор на коментар: #2

  Тоя пк?
  Май ти харесва постоянно да се кланяш на мафията?

  Тези никога няма да искат да умрат, понеже са страхливци!
  Когато ги удариха иранските ракети в Ирак, не предприеха нищо!
  Защо? Понеже ги е страх от иранците да не стане война с тях!
  Същото стана и със Северна Корея! Онзи ненормалният Ким просто им каза: "Ние сме готови. Да, ще ни унищожите, но и вие ще имате ужасни загуби." И сащиянците се укротиха бързо, бързо! Нямат нищо в гащите, за това отстъпиха!!!

  А защо тогава да не ги е страх от руснаците? Понеже последните само повтарят, като папагали, че "ще ги унищожат само, ако фащиянците са ги нападнали с ядрени оръжия".. А това е авто гол за Русия! Дава сила на дебилите да наглеят още!!!

  Я извади ужасните оръжия на масата за преговори, пък ще видим, дали ще има пак санкции, отработване на нападение на Крим, план за превземане на Калининград, военни бази около Русия, нагли разузнавания директно по руските граници или отработване от изкукалите британци на ядрено нападение на Русия?

  Ако Путин им каже: "Стига вече! Не се ли вразумите, получавате Авангардите!"

  Тези ще се напикаят от страх! И ще си седнат на задниците там в Северната Америка и ще оставят Русия и Европа на мира!
  Щом един Иран и една Северна Корея ги изплашиха до смърт, какво остава Русия да не ги изплаши?

  Но руснаците не умеят да кажат, че вече им писнало до гуша и са готови да ги смажат! За това онези тъпанари, изкуфели старци във ФАЩ още ги ебават!
  То е смешно, от С.К. ги е страх, но от Русия не???? С.К. е джудже в сравнение с това, което Русия може да направи от тях!

  А ти какво само ги защитаваш? Не виждаш ли, че ФАЩ не са страна, не са и държава даже, а някаква олигархична структура? Печатница на зелена хартия и една шепа изкуфели страци, мислещи се за Богове? Искат цял свят да им е на колене! Онова чучело, Бил Гейтс, има наглостта да ти каже, че само когато са те "ваксинирали" с неговата ваксина, само тогава ще те пуснат да пътуваш и да заживееш пак, както преди тяхната спецоперация "Коронавирус"! И кой е този пикльо? Не си го избирал. Не е българин. Не ни интересува изобщо, дали го има или не! НО, носиш още маска, нали? Измислените от тях идиотщини стигат чак до тука!

  И харесва ли ти да си им на колене?

  Че то е по-добре ядрена война, отколкото тези да те убият мирно и тихо с някаква си съмнителна "ваксина"!
  Ти да умреш, а те да си останат в един чист свят, да си живеят? По-добре и те да изгорят, ненормалниците!

 4. #4
  Анализатор 27 юли 2020, 12:40
   
  8
   
  6

  След ваксината идва и лекцията за рептилите, кемтрайлс , а и да не забравим плоската земя.....

  Предлагам за да си насигурно, да кандитастваш за доброволец в иранската армия или да заминеш дирекно в КНДР, там никой няма да те убива и ще живееш в пълен кеф слушайки водачите си как громят САЩ неспирно

 5. #5
  Borei 27 юли 2020, 14:21
   
  5
   
  8

  Отговор на коментар: #4

  Ако поне малко имаш акъл, следните въпроси:

  1. Има ли смисъл за ваксина от нещо си, ако смъртонстта от него е максимално 1%? А онези в САЩ вече говорят, че приготвят 14 милиарда ваксини да ваксинират по 2 пъти, 7 милиарда население, почти цял свят??? И заразността на този "супер вирус" също не е голяма.... Ако беше голяма, то да са се заразили всички до сега...

  2. Има ли смисъл от ваксини срещу вирус, който само за 6 месеца напълно се е изменил? Оказва се, че така приготвена ваксина, вече е "остаряла"? Новият или структурно измененият вирус не може да бъде разпознат от организма, понеже е ваксиниран за съвсем друг вирус!!!

  3. Болниците са празни навсякъде, но тези, които "напират да ваксинират" се скъсаха да ни лъжат, че вирусът бил "много опасен" ??? И пари даже плащат, да се "натрупа бройка"!!!
  Е, можеш ли да покажеш, многократно нарастване на заболели и починали хора от тази зараза, че да имаме бедствено положение в страната? И епидемия? Знаеш ли какво е? Смъртност от над 30%, всеки трети заразен, да е починал ОТ ТОВА!!!

  4. И можеш ли да вярваш, че тези са в състояние да разработят и произведат индустриално надеждна ваксина, срещу каквато и да е зараза, само за тези няколко месеца? Къде са необходимите години на тестове за безопасност и скрити ефекти? Последвали евентуални, негативни или опасни, вредни влияния на ваксинираните? Такива нови ваксини се изследват и тестват до 15 години! А тези искат цял свят, 7 милиарда да им станат опитни зайци, за някаква разработка, която и те не знаят, как ще се отрази на милиардите хора!!! Ами ако половината измрат след 4 години от нещо, свързано с тяхната ваксина?

  Ако не си рептил, сигурно си разбрал, че цялата история с този т.н. "вирус" е чиста измислица, с някаква друга цел! Ваксините? Планът на Римският клуб от 70-те години, да оставят само около 500 милиона жители на земята? Само виж, кои са в този Римски клуб и ще ти стане ясно, за какво става въпрос!!! И този план те го имат вече от десетилетия! А тези не се отказват лесно от плановете си и не говорят глупости!

  И последно, ако щеш вярвай, ако щеш проучвай сам, дали има нещо вярно в това, дето съм те питал тука. Все ми е едно!
  Сложи си от "ваксината" им и така скоро ще ми се махнеш от главата :)!!!

 6. #6
  Анализатор 27 юли 2020, 14:58
   
  6
   
  5

  Знаем че си учил за манипулатпор, и като смесваш истини и лъжи се опитваш за защитиш конспиративни теории, ама ти е доста ниско нивото.

  Дай един пример заплащане на някой за да го запишат кото заразен от корона вируса . А най-добре кажи къде ги дават тез пари и аз да изкарам някой лев.
  За смъртносста от вируса питай жителите на Бергамо, от какво измряха с пъти повече от предните години, сигурно е било обикновенно грипче.
  Ваксина все още няма, дали че има също не е ясно.
  Относно ваксината, предлно ясно бе казано че тази година не може да се разчита на такава. Разбира се има журналистически "сензации", как още от утре ще може да се ваксинираш. Все още всичко е в тестов етап. Нито е ясна ефективността нито времетраенето, нито страничните ефекти.
  След като Римския клуб щял да докара населението на земята до 500 милиона, защо то се увеличава всяка година и така вече половин век? Барем да го бяха задържали на едно ниво а то ...се е удвоило за 50 години.

 7. #7
  Borei 27 юли 2020, 16:38
   
  5
   
  6

  Отговор на коментар: #6

  Всичките тези тука, професори, вирусолози, патолози с дългогодишен опит от цял свят имат "по-ниско" ниво от твоите медицински познания :)???
  Гледай и се просвещавай!!!

  Австрия


  Германия

  Италия

  България

  Русия


 8. #8
  Анализатор 27 юли 2020, 17:16
   
  7
   
  5

  Може ли още малко конспиративни клипчета, че тези не ми стигат.
  Не се умирало от корона вирус, че то и от спин не се умира....

 9. #9
  Borei 27 юли 2020, 17:19
   
  3
   
  8

  Отговор на коментар: #6

  Руски полковник от ГРУ за коронавируса!
  Виж тази жена, Олга Шин, която е работила в СЗО, какво казва за нея?


  И Пламен П. за СЗО...


 10. #10
  Borei 27 юли 2020, 17:32
   
  5
   
  7

  Отговор на коментар: #8

  Погледни само българските тогава: Доц. Мангъров и проф. Аврамов

  И особено д-р Стоян Алексов, председател на българската асоциация по патология!!!

  Цитат: "...Патолозите от Европа категорични: Няма починал от коронавирус..."

  https://www.lexmedicanews.com/index.php/2020/05/14/paroanatomite-kategorichni-niama-pochinal-ot-koronavirus/

  И сега кажи, ти какво си учил, бе "конспиратор" :))) ??? Май си чистач в метрото, ако не си вече пенсия :)??? И всичките тези умни и образовани хора, дето цял живот се занимават с вирусни инфекции, а особено и патологът, д-р Стоян Алексов, който ти казва това, което патолозите от цяла Европа са казали, на интернетна конференция! Те знаят, какво говорят! А колко трупа си разрязал ти и да си правил медицински анализ (който е юридически обвързващ, не може да пишеш глупости в смъртен акт!!!) за причина на смъртта на човек, а????

  Конспирация ти е тиквата проста!!!

 11. #11
  Анализатор 27 юли 2020, 23:01
   
  6
   
  3

  Сега последно, ще ни избиват ли с вируса или е беозопасна настинка, от която никой не умира ?

  д-р Стоян Алексов се прави на интересен. Никой не бил умрял от корона вирус, а от какво умират липса на кислород в кръвта ? Също така никой не е умрял от СПИН нали ?
  Цитат от него
  „За да се каже „смърт от коронавирус“, това означава, че аутопсията е показала смърт от интерстициална пневмония, предизвикана от коронавируса, без наличие на никакви други заболявания в други органи и системи. такова нещо на този етап няма“, твърди д-р Алексов.
  Това също не е вярно, Има не малко случаи на починали от корона вирус без придружаващи заболявания, въпреки че масово починалите са с придужаващи заболявания. Повечето хора над 50 години, имат някакво заболяване, но това не им пречи да живеят пълноценно още много години.
  Просто игнорираш фактите които не то харесват.
  Не разбраь кой изби хората в Бергамо? Може би ще ни какжеш щом знаеш всичко

 12. #12
  Borei 28 юли 2020, 00:23
   
  3
   
  7

  Отговор на коментар: #11

  Виж относно Италия #7 второто видео от Италия, след интервюто с проф. Стефано Монтанари. То е с двама италиянци:

  Паскуаре Марио Бако, съдебно медицински експерт с 35 годишен стаж в тази професия и Анджело Джирджари, магистрат работи от 1977 г. , борил се е с мафията и е бил даже и заместник министър на МВР :

  Марио: След 5:54 мин.. до около 7:00 мин. "...Според мене, няма никой до сега починал от Коронавирус.."
  или 7:35 до 7:45 мин. превода му на руски...

  Марио: От 7:54 мин до 9:12 мин. "С помоща на аутопсиите разбрахме, че сме лекували пациентите лошо/погрешно. Когато постъпваха в интензивното отделение, колкото и да не звучи цинично, ние просто ги убивахме. Ние търсихме распираторни заболявания, но хората са умирали от своите си, съпъдстващи заболявания. Това показаха аутопсиите."
  Или превода, веднага след коментара му на руски до 9:54 мин.
  Преводачката Катя има руско медицинско образование следвала е в Москва медицина и живее в Италия от много години.

  Относно Бергамо: Това горе ни дава отговор, но има и още два аргумента:
  1. Районът е индустриален и всичките, възрастни пациенти са били натоварени и от това, че въздухът там не е чист
  2. Възрастните пациенти са били имунизирани наскоро за зимата от грипове, което им е отслабило значително имунната система и естествено от всеки появил се заразител не са били в състояние да се преборят с него!

 13. #13
  Камшик 28 юли 2020, 11:43
   
  9
   
  6

  За 1 година никаква промяна - руската подлога дежурна, тук таме некой читав.
  Нещо позаслабен интереса - мАсквата ще дърпа ушите на сайта.
  Дори и комуноида коректор не виждам - да не се споминал фатмака?
  Ай до 2021-ва

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка