Заместник-министърът на външните работи Невяна Митева взе участие в заседание на Политическия комитет на Парламентарната Асамблея на НАТО

Pan.bg 28 май 2024 | 16:38 views (340) commentaries(0)
img Pan.bg

На 26 май заместник-министърът на външните работи г-жа Невяна Митева взе участие в заседание на Политическия комитет на Парламентарната асамблея на НАТО, в рамките на домакинстваната от българското Народно събрание пролетна сесия на асамблеята.

В изказването си тя изведе на преден план необходимостта от постигане на значими резултати на предстоящата през юли Среща на върха на НАТО във Вашингтон в няколко аспекта – продължаващата подкрепа на Алианса за Украйна, укрепването на възпиращите и отбранителни способности на НАТО, вкл. по източния фланг и засилване на сигурността в Черно море, развитие на партньорствата на НАТО.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Специален акцент беше поставен върху необходимостта срещата във Вашингтон да формулира ясни послания и стратегии за справянето с дезинформацията и все по-засилващите се хибридни атаки срещу Алианса, особено по отношение на зловредното им влияние върху младите хора.


www.mfa.bgНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Заместник-министърът на външните работи Невяна Митева взе участие в заседание на Политическия комитет на Парламентарната Асамблея на НАТО

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка