ФОТОФАКТ - ДВАМА ДОСТОЙНИ ОФИЦЕРИ НАПУСНАХА РЕДОВЕТЕ НА ВВС - ПОЛКОВНИК ИВО ИВАНОВ И МАЙОР АЛЕКСЕЙ ИВАНОВ

Pan.bg 24 юни 2024 | 19:22 views (1597) commentaries(0)
img
pan.bg
снимки - ВВС


На 21 юни 2024 г. командирът на „Авиационен оперативен център“ полковник Иво Иванов и началникът на сектор в „Авиационен оперативен център“ майор Алексей Иванов от в.ф. 44510-София напуснаха редовете на БА, поради навършване на пределна възраст.
Полковник Иво Иванов завършва ВВВУ "Г.Бенковски"-Долна Митрополия с военна специалност „Щабни - Военновъздушни сили“ през 1992г.и ВА „Г.C.Pаковски“ –„Организация и управление на ОТФ от ВВС“ през 2005г.
Службата му като офицер започва с назначаването му на длъжност - Офицер по насочване в под. 32050-Добрич, преминава през длъжностите: Старши помощник началник на оперативно отделение в под. 32050, Началник на щаба на
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

в.ф. 44160-Пловдив, Старши оперативен дежурен във в.ф. 44510-София, Главен експерт в Отдел „Използване на въздушното и морското пространство“ в Дирекция „Операции и подготовка“ в Щаба на отбраната и завършва кариерата си на длъжността Командир на авиационен оперативен център във в.ф. 44510-София.
Участвал е в изграждането и функционирането на системата за командване и управление на Военновъздушните сили и е предал натрупания опит на редица по-млади офицери.
За проявени личностни качества,трудолюбие и професионализъм, постигнати отлични резултати при изпълнение на служебните задължения в редовете на Българската армия е награждаван с парична и предметна награди от министъра на отбраната и от началника на отбраната.
Майор Алексей Иванов завършва ВВУАПВО „П.Волов“-Шумен с придобита военна специалност- ЗРВ - станции за насочване на ракетите през 1992г.
Службата му като офицер започва с назначаването му на длъжност - Старши техник в група в под. 32610-Банкя, преминава през длъжностите: Началник на стартова команда в зрдн в под.32610, Заместник-командир по техника и въоръжение на дивизион във в.ф. 32610и завършва кариерата си на длъжността Началник на сектор "Системен интерфейс на център за управление и докладване" (CSI) в (CRC), във в.ф. 44510-София.
Участвал е в изграждането и функционирането на системата за командване и управление в „Център за управление и докладване“ като основен елемент за управление на силите и средствата за Air Policing.
За постигнати отлични резултати при изпълнение на служебните задължения е награждаван с предметни награди от командира на Военновъздушните сили.
Командирът на в.ф. 44510 полк. Юрий Луканов благодари на офицерите за безупречната служба, изказа задоволство от работата им при изпълнение на функционалните си задължения. Пожела им успешна реализация в живота, а на техните колеги и подчинени пожела да следват техния пример.Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ФОТОФАКТ - ДВАМА ДОСТОЙНИ ОФИЦЕРИ НАПУСНАХА РЕДОВЕТЕ НА ВВС - ПОЛКОВНИК ИВО ИВАНОВ И МАЙОР АЛЕКСЕЙ ИВАНОВ

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка