ГОДИШНИЯТ КОМАНДИРСКИ СБОР В ПЪРВА ЗЕНИТНО-РАКЕТНА БАЗА БЕШЕ СЪЧЕТАН С ВОДОСВЕТ ЗА ЗДРАВЕ

Pan.bg 13 мар 2024 | 23:01 views (2176) commentaries(0)
img Pan.bg

Днес, 13 март в управлението на Първа зенитно-ракетна база завърши годишният сбор на командира на формированието полковник Цветелин Цонев.

На него присъстваха командирите на подчинените военни формирования, началниците на отделения в управлението и представители на сектор „Зенитно-ракетни войски“ в командването на Военновъздушните сили.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

По време на сбора бяха разгледани въпроси, свързани със задачите, дейността и развитието на Зенитно-ракетната база, се съобщава в профила на ВВС в социалната мрежа Facebook.

Участниците обсъдиха носенето на бойното дежурство, подготовката за участие и осигуряване провеждането на национални и международни учения, поддържането и по-нататъшното развитие на способности на ЗРВ.

Командирът на базата полковник Цветелин Цонев благодари на участниците в сбора за постигнатите до момента резултати и ги призова да посрещат и преодоляват трудностите с досегашните единство и силен дух.

По инициатива на командването мероприятието беше съчетано с отслужване на водосвет за здраве и благополучие. Църковният обред извърши отец Богомил от църквата „Света Троица“ в гр. Божурище.

Той прочете молитви за здраве и благоденствие на целия личен състав на базата, поръси със светената вода и благослови присъстващите.

„Бъдете здрави и знайте, че вие от армията, сте уважавани от обществото. Пожелавам ви да служите достойно и никога да не ви се налага да стреляте срещу някого докато изпълнявате дълга си към Родината“ – заяви в обръщението си към множеството свещеника.

Повече информация и снимки тук:

https://www.facebook.com/people/Bulgarian-Air-Force/100069158621186/Navigate with the buttons down below to explore the gallery!


ГОДИШНИЯТ КОМАНДИРСКИ СБОР  В ПЪРВА ЗЕНИТНО-РАКЕТНА БАЗА БЕШЕ СЪЧЕТАН С ВОДОСВЕТ ЗА ЗДРАВЕ

PREVIOUS PHOTO 1/1 NEXT PHOTO


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0