ГАЛЕРИЯ: КОМАНДИРЪТ НА ЕОПАТ В АВИОБАЗА КРУМОВО МАЙОР ГЕОРГИ ТОДОРОВ ПРЕМИНА В РЕЗЕРВА

Pan.bg 16 мар 2023 | 23:44 views (4742) commentaries(0)
img
pan.bg
Снимка - ВВС


На 24 февруари командирът на ескадрила "Оперативна подготовка на авиационната техника" във военно формирование 32040 – Крумово майор Георги Тодоров премина в резерва. Той беше изпратен от личния състав на емоционално събиране пред хангарите в 24-та авиационна база.
Командирът на авиобазата бригаден генерал Димитър Иванов му благодари за професионализма и богатия практически опит, които е предал на колегите си по време на дългогодишната си служба, и му пожела да бъде здрав и да се радва на нови успехи и много щастливи моменти в цивилния живот.
Майор Тодоров е роден в гр. Крумовград, област Кърджали. Завършва магистърска степен „Експлоатация и ремонт на летателни апарати за ВВС” във ВВВУ "Г. Бенковски" през 1992 г., а през 2004 г. преминава курс за командир на ескадрила във Факултет „Авиационен” на НВУ „Васил Левски”. Майор Тодоров започва военната си кариера като авиотехник на самолет в авиобазата в Безмер през 1992 г. Две години по-късно се мести в Крумово, където прекарва шест години, а след това за кратко е на служба в авиобазата в Стара Загора до нейното закриване. От 2002 г. насам той служи само в 24-та авиобаза – Крумово. От началник на група става заместник-командир на ескадрила, а впоследствие и командир на ескадрила "Оперативна подготовка на авиационната техника".
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Майор Тодоров е един от бордните инженери, които активно участваха в изпълнението на задачи за гасене на пожари през изминалата изключително натоварената в това отношение 2022 г. През годините е награждаван с благодарствени грамоти и предметни награди от командира на военно формирование 32040 – Крумово, Началника на отбраната и Министъра на отбраната.Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ГАЛЕРИЯ: КОМАНДИРЪТ НА ЕОПАТ В АВИОБАЗА КРУМОВО МАЙОР ГЕОРГИ ТОДОРОВ ПРЕМИНА В РЕЗЕРВА

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка