Путин за загиналите във войната: В Русия 30 000 души умират от алкохол и катастрофи

Pan.bg 25 ное 2022 | 18:37 views (757) commentaries(0)
img
пан.бг

Путин за загиналите във войната: В Русия 30 000 души умират от алкохол и катастрофи
Петък, 25 ноември 2022 г., 17:56 ч

Владимир Путин разговаря с "майките войници", екранна снимка

Руският президент Владимир Путин се преструва, че няма нищо общо със смъртта на руски войници във войната, която води, като сравнява загубите на фронта със смъртни случаи от пътни инциденти и алкохол.

Източник: видеозапис на комуникацията на Путин с "военни майки"

Пряка реч на Путин: „Разбира се, това е огромна трагедия (смъртта на любим човек – бел. ред.). Това е празнота, която не може да бъде запълнена с нищо, когато няма любим човек, особено син.

Но знаете ли какво ми идва на ум: у нас около 30 хиляди души умират при пътни инциденти, приблизително толкова умират от алкохол. За съжаление се случва. Така работи животът. Животът е сложен и многостранен, по-сложен, отколкото пише някъде на хартия.

Всички сме под Господ, под Аллах, под Христос, не знам - всеки, който вярва във висшите сили, няма значение към каква религия се придържа човек - всички сме смъртни, всички сме под Господа. И някой ден всички ще напуснем този свят. Това е неизбежно. Въпросът е как сме живели“.

Припомняме: на 25 ноември президентът на Руската федерация Владимир Путин уж проведе среща с майките на войници, участващи в агресията срещу Украйна, но медиите установиха, че жените за тази среща са внимателно подбрани измежду официални лица и представители на проправителствени структури.

По-рано беше съобщено, че представителите на "Съвета на майките и съпругите" не са били поканени на срещата на Путин с майките на военните, която беше планирана за 27 ноември, срещу което тази организация открито се възмути.източник

Українська правда
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка