ВИДЕО: ПРИКЛЮЧИ КУРСА ЗА БОРДНИ СПАСИТЕЛИ ЗА НУЖДИТЕ НА ВМС И ВВС. В ОБУЧЕНИЕТО СЕ ВКЛЮЧИ И ХЕЛИКОПТЕР PANHTER (ГАЛЕРИЯ)

Pan.bg 27 ное 2020 | 09:31 views (2237) commentaries(0)
img
В Пункта за базиране във Варна приключи тазгодишният курс за бордни спасители, необходими за нуждите на бойния ни флот и ВВС
pan.bg

Курсът се провежда за трети път във водолазната школа на българските ВМС. Практиката показва голямата необходимост от бордни спасители при всички дежурства и излизания в морето на кораби от военния ни флот, така също и при полети на самолети и вертолети от ВВС над морското ни пространство. Въпреки неблагоприятните условия, практическите занятия от последния етап в обучението бяха проведени в акваторията на варненския залив. Шестима военнослужещи преминаха четириседмичния курс. В него бяха включени дисциплини по специфична плувна подготовка, различни процедури при провеждането на спасителни операции и медицинска подготовка в рамките на оказване на първа помощ. Във финалните епизоди на упражненията се включи и хеликоптер Panther на военноморската авиоескадрила „Чайка“ от състава на българските ВМС.

За повече информация вижте видеото:РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ВИДЕО: ПРИКЛЮЧИ КУРСА ЗА БОРДНИ СПАСИТЕЛИ ЗА НУЖДИТЕ НА ВМС И ВВС. В ОБУЧЕНИЕТО СЕ ВКЛЮЧИ И ХЕЛИКОПТЕР PANHTER (ГАЛЕРИЯ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 6/12 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка