ИЗВЪНРЕДНО: Кораби и авиация на НАТО отработиха удар по руския Черноморски флот точно до Крим /СНИМКИ/

Pan.bg 21 юли 2020 | 20:23 views (27145) commentaries(6)
img
pan.bg


По време на ученията на НАТО, военни самолети отработиха удар по руския Черноморски флот.

Както се очакваше, ученията на НАТО, проведени край бреговете на Крим, преминаха с провокация близо до руските граници. Така по време на учението два военни самолета неочаквано напуснаха зоната на учението на НАТО „Sea Breeze 2020“ и се отправиха към южните руски граници, летейки много близо.

Според редица данни, а ние говорим за противоподводна авиация, е извършено претърсване за руски военни кораби, включително и такива, които наблюдават текущите маневри, информация за това се предава на военни кораби, след което са разработени действия за разгрома на руския флот.

image

В тази връзка, няма официални изявления на военното командване на НАТО, но в момента голям брой военни кораби на алианса са разположени в близост до руския Крим, което предизвиква много сериозно безпокойство. Независимо от това, очевидно е, че Русия ще отговори на подобни провокации, особено, след като по-рано стана известно за прехвърлянето на руски бомбардировачи с далечен обсег Ту-22М3 и фронтови бомбардировачи Су-24М в Крим.

image

„Всъщност НАТО се опитва да уплаши Русия с картонени тигри. Дори онези кораби, които сега са близо до Крим, не представляват реална опасност - в случай на истински конфликт тяхната жизнеспособност вероятно ще бъде изчислена само за няколко минути “, отбелязва специалистът.

Според някои доклади в ученията на НАТО могат да участват до 10 военни кораба

Източник: avia.pro Снимки: avia.pro

Превод и редакция: pan.бг
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 6

 1. #1
  Borei 21 юли 2020, 21:17
   
  16
   
  9

  Абе тези разбраха, че Короната не можа да предизвика смяна на цялата световна система и да изкачи най-после на власт мумиите в САЩ, от типа Сорос и подобните психопати, да обявят най-после Новият световен ред и те да са официалните шефове? Та за това май са решили да организират вече и гореща трета сетовна?

  Ами какво може да загуби една "жива" мумия над 80 години? А такива претендират да са световните шефове официално. И понеже са изкуфели и психически, вече дразнят усилено и руската мечка?

  Само не мога да разбера, по-младите в Нато, също ли са изкукали? Ясно е, че с Русия няма никога да са победители. Още повече, да нападнат Крим, от техните корита и самолети в Черно море нищо няма да остане, а и за попълнение също е трудно да се говори.

  Пък и на Русия вече им писна от тях. Може след такъв гаф, да започнат от Балтийските страни, да разхвърлят и шляхтите, докато "западналите" европейци винаги с удоволствие се предават сами, само и само да ги оставят живи (роби) и да има какво да ядат и да имат лопати да копаят :)... Те така и така разчитат на сащиянците, ама самите сащиянци не могат да се справят.

  А сащиянците, както винаги си мислят, че те там, далече са на сигурно място! Но ще е много "приятна" изненада за тях, да разберат, че нямат никакво сносно ПРО/ПВО...

 2. #2
  KOREKTOR 1 22 юли 2020, 06:19
   
  13
   
  3

  ДЕ ПАМПЕРСИ ДЕ-Е-Е-Е-Е-Е.

 3. #3
  KOREKTOR 1 22 юли 2020, 06:22
   
  10
   
  2

  ДЕ ПАМПЕРСИ ДЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е.

 4. #4
  UCK 22 юли 2020, 18:43
   
  2
   
  5

  Отговор на коментар: #3

  дееее тъ эбэ
  от костите ти чорба ке сваря,дека си нафуйник

 5. #5
  Ха ха 22 юли 2020, 19:28
   
  6
   
  1

  А спешна доставка на памперси отработиха ли...?))) Че морето ката стане жълто край тях))))))

 6. #6
  Добрин Панайотов 23 юли 2020, 15:30
   
  4
   
  0

  Както се разхождат във вътрешно море на Русия да не вземе да им се случи нещо - я на самолет да му откаже двигател и да падне в морето или на кораб да му се загуби навигацията и да се блъсне в нещо!Не се закачайте с Русия - досега който е тръгнал с оръжие срещу тях не му се е случило нищо хубаво - да ви припомня ли събития от историята - шведите при Невското езеро, Наполеон при Бородино, Хитлер при Москва Сталинград и Курск?Така че внимавайте!

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка