Путин нареди - Парадът на победата да се проведе на 24 юни /ВИДЕООБРЪЩЕНИЕ НА ПУТИН!

Pan.bg 26 май 2020 | 16:13 views (984) commentaries(16)
img
pan.bg

Акцията „Безсмъртен полк“ ще се проведе на 26 юли.

Руският президент Владимир Путин нареди да се проведе Парадът на победата в Москва на 24 юни. Той говори за това на днешното съвещание в режим на видеоконферентна връзка.

Обяснявайки датата, държавният глава отбеляза, че това е 75-годишнината от парада на Червената армия от 1945 г.
Тогава, според Путин, бойците, които маршируват на Червения площад, воюват под Москва и под Сталинград, защитават Ленинград и освобождавайки Европа, превзеха Берлин.

Путин инструктира да започне подготовката за парада. С осигуряването на максимална сигурност ще се заеме министъра на отбраната на Русия Сергей Шойгу. Шествието на Безсмъртния полк ще се проведе на 26 юли по причина, че по време на провеждането му не е невъзможно да се поддържа социална дистанция.

Източник: piter.tv Снимка: pnp.ru

Превод и редакция: pan.бг

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 16

 1. #1
  Borei 26 май 2020, 18:29
   
  5
   
  8

  И защо беше тази огромна загуба, която претърпяха Путин и правителството на Русия?

  Защо и те се подчиниха на "глобалистите", "печатарите на доларите" в САЩ и направиха и при тях "карантина"? Прокарваха измислената теза за някаква си "пандемия", при смъртност, по-ниска и от тази, на обикновен сезонен грип? Диктаторски ограничения, "разрешения на придвижване", получавани от някакъв си кмет на Москва? Кой е този никаквец, който е "по-голям" от конституцията им?

  Сега дори и да направят парада не есента, а през юни, загубеното доверие на народа, няма как да се върне!
  Може би кукловодите в САЩ се усетиха, че в Русия народът започна да разбира наистина, какво става и можеше с революция (истинска, не "сосроска" и не финансирана от вън) да помете всичките в "Думата", заедно с Путин?

  За разлика от България, дето всички знаят, че много силно ги лъжат с "вируса", но си траят, в Русия се заговори за "социални изменения", за "преобразуване на системата", ама не в полза на сатанистите, техният Нов световен ред, фашистка диктатура или цифров концлагер, а за някакъв нов "социализъм"! Друга, "по-народна" и по-справедлива система!

  А станеше ли в Русия някаква, такава "революция", народът да помете продажниците на власт , то планът на сатанистите за поробване на цялата планета отива веднага на кино! И щяха да си сложат всичките "ваксини", "втора вълна" и "пандемии" в собствените си задници :)!!!!

  Другите народи мъркат, недоволни са от диктатурата, но нямат силата и социалното съзнание на руският. Само Русия би могла днес да осуети плановете на Ротшилдовите и другите олигарси... На Запад са дълбоко заспали и с напълно промити мозъци! Дебелизацията е много напреднала!

  Ако руската армия направи преврат в Русия, свали продажните олигарси и либералната пасмина от власт, след това започнат да изграждат друг начин на управление при тях, друг обществен строй, то край на сатанистите и техният план за цялата планета!!!

  Но както и да е! Путин и неговите хора в Кремъл вече показаха, че не работят ЗА Русия! От тука нататък ще става наистина интересно!

 2. #2
  Борейчото, 26 май 2020, 21:33
   
  5
   
  6

  Продължаваш да си пъхаш ръцете къде ли не, да не си ги миеш, да пипаш с кунките си навсякъде, да не ставаш доброволец-санитар в "Пирогов" в услoвията на пандемията COVID-19 и пр. И за капак на всичко, да ръсиш всевъзможни празни приказки щом благодарение на демократичната свобода на словото ти е предоставена възможност и ти да кажеш нещо малко от малко смислено. Но не би. Няма да се изненадам, ако се храниш и с печени прилепи. Даже няма да се изненадам, ако си нулевият пациент от Уахан, Китай.

 3. #3
  Borei 26 май 2020, 21:49
   
  5
   
  8

  Отговор на коментар: #2

  你好
  "пандемията COVID-19" ???

  Пълен фейк! Вярвай още на глобалистите и тези, които искат да те затворят в цифровия концлагер!

  Сигурно не можеш да мислиш?

  И какви са тези глупави препоръки, "доброволец-санитар в "Пирогов""??? Аз преподавам на "генерала", за да може изобщо нещо да прави! Ако си толкова нахъсан, иди ти в Пирогов, но там едва ли ще намериш болни от COVID-19????

  Не разбрахте ли, че COVID-19 е спецоперация, идваща от олигархията в САЩ?
  Колко още факти трябва да видиш, че да разбереш, какво става?
  Родени роби сте! Не може да ви се помогне изобщо!

 4. #4
  Борейчото, 26 май 2020, 22:02
   
  4
   
  3

  Ти преподаваш на Наполеон, а не на "генерала". И ми напомняш на следния смешен виц. Лудницата. Един от пациентите претендира, че е пратеник на Господ. А ти го поставяш на мястото му с думите "Никого не съм пращал да говори от мое име". Борейчо?

 5. #5
  Borei 26 май 2020, 23:01
   
  3
   
  5

  Отговор на коментар: #4

  Като ти чета постингите, много ми приличаш на пациент по слабоумие :)?

  Щом за повече от два месеца все още не си схванал, за какво става въпрос при тези "пандемии", трудно може да ти се помогне!

  Моята препоръка за теб: Когато американците доставят "ваксината", отиди един от първите да си я сложиш, за да не се мъчиш повече на тази земя :)!!!

 6. #6
  Борейчото, 27 май 2020, 01:03
   
  4
   
  2

  Мий по-често ръцете и не се бой! Няма да загубиш от едно толкова обикновено нещо, като миене на ръце. Не кихай и не кашляй директно в лицата на другите около тебе! Ползвай лакетя си, ако те изненада нуждата! А най-добре в предварително готова, за да ти е под ръка, книжна салфетка. После я изхвърли грижовно в контейнера за боклука и не импровизирай, като се храниш! Не яж печени прилепи! Нито кучета. Доказано. Купи си надеждни маски! Не струват майка си и баща си. Достъпни са. Ако имаш - не носи маската, като лигавник и прояви поне малко култура! В 21-ви век сме.

 7. #7
  Borei 27 май 2020, 02:25
   
  2
   
  4

  Отговор на коментар: #6

  Неспасяем роб си!

  Може би да си повреден още от комунизма до 1989-та г., а след това алцхаймера да те е довършил?

  Във всеки случай си повредено радио, бълваш пропаганда още от времето на Сталин :)!!!
  Носи си ако искаш маски и на задника, понеже мозъкът ти отдавна е под дебела "маска"!

  И слушай строго "власите", без тях болен от алцхаймер ще си умре. НО скоро така и така ще те затрият, докато още се играеш на миене на ръце и им вярваш на глупостите! Сега ако беше още жив Гьобелс, щеше страшно да завиди на днешните фашисти, колко успешно са ти промили мозъка!
  Добре е, че в България няма толкова много други, като теб!

 8. #8
  Анализатор 27 май 2020, 10:16
   
  3
   
  1

  По-повреден от Борей няма.
  За него всички конспиративни теории са верни, нищо че си противоречат.

 9. #9
  Borei 27 май 2020, 17:48
   
  1
   
  3

  Отговор на коментар: #8

  Нали съм ти казвал вече?

  Щом са "конспиративни теории", защо ги четеш тогава?
  Защо се дразниш?
  Повярвай на Бил Гейтс и останалите в САЩ, които не са даже и българи, но те ще ти казват, до кога ще ходиш с маска, до кога няма да имаш право да летиш със самолети и че насила трябва да получиш от тяхната ваксина.... Иначе ще бъдеш ограничаван, няма да те допускат даже в обществен басейн, че "може да заразиш ваксинираните"!
  Е, каква е тази шизофрения? Нали "ваксинираните" са "защитени" с тяхната "супер ваксина"? И какво тогава ги е страх от неваксинираните? Те би трябвало да са защитени? Е, щом не са и ги е страх от другите, значи няма ниакакъв смисъл от такива "ваксини"!!!
  Смяташ тези разсъждения за "конспирация"? Еми не ги чети тогава, не им вярвай и вярвай в каквото си искаш друго... Все ми е едно в какво....

  Хубаво, подчинайвай се на Бил Гейтс в САЩ и на тяхната олигархия и не смятай тяхното управление на света за конспиративна теория...

 10. #10
  Анализатор 27 май 2020, 18:01
   
  2
   
  2

  Не ти ли омръзна да лъжеш.
  Коя ваксина трябва да получа насила, тази дето още я няма?
  Съвсем си отвързал въжето, кой то забранява да ходиш на басейн или да се возиш на самолет?
  Няма никаква логика в разсъжденията ти. Вземи прочети какво си написъл .

 11. #11
  Borei 27 май 2020, 18:20
   
  2
   
  2

  Отговор на коментар: #10

  Виж само това?

  "написъл"
  "кой то забранява"
  "да се возиш на самолет"

  Много се съмнявам, че разбираш, какво изобщо пиша?

  Ти не си българин!
  Грешиш елементрани неща в Българският!
  А за да разбираш за какво говоря, трябва добре да знаеш още и Руски, Английски и други езици!!!
  И да си се интересувал и на тези чужди езици и да си се информирал и в чуждите медии на тези теми...

  Безполезно е да те убеждавам в каквото и да е! Липсва ти информационната база, за какво говорим!

 12. #12
  Анализатор (10), 27 май 2020, 21:22
   
  2
   
  2

  Властите ги предупредиха и накараха да спазват задължителна елементарна хигиена всички от рода на този Мунчо. Когото и ти се опитваш да го убеждаваш да бъде що-годе нормален. За да не се прескачаме масово с труповете на хора от третата възраст и далеч не само от третата възраст. Но мунчовците вместо хигиена ни предлагат бартер с налудничавите си мисли. Идиотът си е идиот.

 13. #13
  Borei 27 май 2020, 22:32
   
  2
   
  2

  Отговор на коментар: #12

  Сложи си ги тези "власти" в задника!
  Кога са мислили за тебе до сега? "Горе" са, да си пълнят гушите!

  "Властите" сами се избират, купуват си изборите, откраднаха и унищожиха всичко (бивши комуняги) и още има тъпанари, които им вярват?
  Идиотът си е идиот.

 14. #14
  Борей (13), 27 май 2020, 23:54
   
  3
   
  1

  Точно в контекст на COVID-19, есенциално важно е за всеки идиот от твоята боя да си извадите от него място ръцете. И да ги измиете щателно. Да ги дезинфекцирате в дълбочина. Най-добре с белина. И да престанете да бъдете повече гъзоръки, което ви е любовно чувство направо. За устите, носа и ушите - аналогично. Въпрос на национална сигурност и отбрана. Да.

 15. #15
  Borei 28 май 2020, 00:43
   
  1
   
  2

  Отговор на коментар: #14

  Абе ходи се зстреляй!!!

  Има толкова "Корона вирус", колкото и ум в главата ти :)!!!

  Колкото и ще да се миеш, по-умен няма как да станеш...
  Докато има такива овце, ще има и такива, които им предлагат "вируси" и "ваксини"!

  "Въпрос на национална сигурност и отбрана..." - Ха-ха-ха.... Изключително тъп си!!!
  Не може да ти се помогне! Ама никак!

  Знаеш ли кога ще имаме национална сигурност и отбрана?

  1. Когато излезем от Натото
  2. Когато изгоним американците от безплатните им военни бази у нас
  3. Когато напуснем и ЕС
  4. Когато се организираме по-добре и създадем силна икономика и силен Военно-промишлен комплекс
  5. Когато престанем да вярваме и да изпълняваме заповедите на ВСИЧКИ "световни" и "международни" организации (като СЗО, всичките европейски комисии, парламенти и какви ли не..., чуждите посолства и правителства...)
  6. Когато си оправим образованието и демографията
  7. Когато престанем да имаме на власт идиоти
  8. Когато създадем силна армия, добре въоръжена с най-съвременни оръжия
  9. Когато си върнем младите специалисти от чуждите страни
  10. Когато отново си възвърнем самочувствието на нормална страна

  Хайде, иди сега и си мии ръцете и задника за спане :)!!!!

 16. #16
  Борей (15), 28 май 2020, 01:23
   
  3
   
  1

  По абсолютно всичко ти личи, че си пределно доволен от хигиенична гледна точка. Няма какво повече да пожелаеш на себе си и на другите. Въпрос на манталитет и лични потребности е. А в момента, когато чуеш или прочетеш за повече хигиена на обществено място, заемаш войнствена поза. Излизаш от НАТО и ЕС. Преставаш да изпълняваш заповеди. Възвръщаш си самочувствието. Решаваш демографски кризи. Връщаш млади специалисти от чужбина. Въоръжаваш с най-съвременните оръжия. Клиничен случай, нищо друго.

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка