САЩ: БРАВО, БЪЛГАРИ, С ВАС СМЕ! ПОЗДРАВЯВАМЕ ВИ, ЧЕ ЗАЩИТИХТЕ НЕЗАВИСИМОСТТА СИ ОТ РУСИЯ!

Pan.bg 25 яну 2020 | 11:50 views (1533) commentaries(1)
img
Посолството на САЩ поздрави правителството за действията срещу злонамерено руско влияние
Автор: Гласове


"Посолството на САЩ приветства предприетите напоследък действия на българското правителство за защита на независимостта и суверенитета на страната срещу злонамерено влияние, включително съобщението от 24 януари за експулсирането на двама служители в руското посолство за шпионаж и това от 23 януари за повдигнати обвинения за опит за предумишлено убийство срещу трима руски граждани". Това се казва в изявлението на посолството на САЩ, публикувано на сайта му.


Посланикът на САЩ Херо МустафаПосолството на САЩ в София обръща внимание на появилите се наскоро убедителни сведения за поредица от злонамерени действия от страна на представители на руското правителство на българска територия, които доведоха до експулсирането на трима служители в руското посолство и отнемането на визите на други двама по подозрения в шпионаж в последните четири месеца, гласи изявлението на американското посолство.

Правителството на България представи доказателства за подпомагани от Русия злонамерени дейности, осъществявани на територията на България в продължение на години. Както българските следователи обясняват в прессъобщение от декември 2019 г., неколцина от руските агенти, отговорни за случая с отравянията в България, са били замесени в други злонамерени дейности в Европа, продължава изявлението.

Подкрепяме дългосрочните усилия на институциите, участващи в разследването и в разкриването на нарушения на българското законодателство. България е силен съюзник в НАТО и партньор в рамките на ЕС и има неотменимо право да определя собственото си бъдеще, се казва още в изявлението на посолството на САЩ у нас.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  Borei 25 яну 2020, 12:29
   
  12
   
  6

  Ха-ха....
  Бялото черно, черното бяло....
  Каква независимост, какви 5 лева?

  Колко безплатни военни бази има България на територията на САЩ? ЗЕРО... Значи не сме съюзници с тях!
  Ние да определяме на САЩ враговете? Или поне нашите си?
  Ние сами да си определяме, каква военна техника ни е нужна и от кого да я купим? На каква цена? Да имаме право да изберем най-добрата военна техника на пазара на оръжията и на цени, които са подходящи и поносими за нашият народ и армия?
  Някой "зализан" от администрациите на САЩ наскоро каза, че щели да ни изменят ТЕ на НАС Конституцията??? Е, това какво е? НЕЗАВИСИМОСТ?

  А по отношение на енергията? Свободни ли сме? Някои ни закриват атомните централи и нашата електроенерия за хората и бизнеса е най-скъпата в света... Защо ли? Други ни определят дали да станат децата ни джендъри... И не само определят, а насила ни карат да приемем това, като "демократична ценност"....
  Някои ни определят какви потоци на енергия да имаме или нямаме? Или по-добре да купуваме техна газ под налягане и 10-кратно по-скъпа от другите налични на пазара. НО била "независима газ"???

  Други ни определят, колко и какви "бежнаци" и навлеци от цял свят да "приемаме и интегрираме"...

  Всички знаят за това, демографията ни е най-лошата в света. Измираме като народ... Е, и? Защо управляващата върхушка нехае?
  Не ги ли интересува, че и техните внуци ще са малцинство в една циганска България след 30 години? Дали сами определяме да НЕ ПРЕДПРИЕМАМЕ НИЩО, ПРОТИВ ИЗМИРАНЕТО НИ? Мълчат "великите тикви" на власт... Понеже ФАЩ и ЕС искат ДА ИЗМЕРЕМ...
  За това не се предприема нищичко!!!!

  Е, "браво българи, "независими" сте от сенките си" :).... Но големият брат ви диша във врата постоянно....

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker