ГЕНЕРАЛ МИХАИЛ ПОПОВ ЯДОСАН, ЧЕ НЕ СА ОТДЕЛЕНИ ПАРИ ЗА НОВА БОЙНА МАШИНА НА ПЕХОТАТА: ПАК СМЕ В ТУНЕЛА, СВЕТИМ СИ С ГАЗЕНИЯ ФЕНЕР!

Pan.bg 19 ное 2019 | 23:05 views (3776) commentaries(0)
img
Шефът на пехотата: Пак сме в тунела, светим си с газения фенер
https://frognews.bg/obshtestvo/naroden-glas/shefat-pehotata-pak-sme-tunela-svetim-gazeniia-fener.html?fbclid=IwAR1CqWqDBTc4kB0BkT2nkekaYg6nWDhoa0o1HeoKOBG8HWFWQKS2Vo6gjQM

Обществото трябва да знае цялата сума за модернизацията на въоръжените ни сили, смята експертът Пак сме в тунела, светим си с газения фенер и се надяваме, каза командирът на Сухопътни войски генерал Михаил Попов . Животът на Сухопътните войски бил като на котката с девет живота, но по думите му малко оставало.
Шефът на Сухопътните войски изтъкна, че войните са тренирали по полигоните, помагат на населението и са там, където са необходими. Няма от какво да се срамуваме, посочи той. Често се говорело, по думите му, че Сухопътните войски са гръбнакът. Кога се грижим за гръбнака си - когато стане късно, предупреди ген. Попов.В сферата на модернизацията тази година той видял светлина в тунела за модернизация на Сухопътните войски, но по-късно надеждите му били попарени.Президентът Румен Радев вярва, че изоставането в модернизацията на Сухопътните войски ще бъде преодоляно.Президентът иска модернизацията на трите вида войски да вървят заедно. За него основният проблем бил липсата на кадри в Сухопътните войски. Радев вярва, че те ще продължат да изпълняват отговорно задачите си.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка